29

Анонимен

преди 5 години

Тука е абсолютно прав, зад зелените в България седят политици и много пари. Тия не са никакви зелени, само вдигат джабала там където има интереси и пари.

28

Анонимен

преди 5 години

Трябва да сложим край на зеления терор! Това което дали заради пари, дали заради убежденията си е изключително вредно за цялото ни общество. Да възпрепятстваш големи инфраструктурни и бизнес проекти, води страната ни към мизерия и посредственост - нека все се замисли какво иска богато общество или обезлюдена потънала в разруха страна? Смешно е да се твърди, че туризма е заплаха за природата, само зелен фанатик може да твърди това!

27

Нели

преди 5 години

Отдавна се снае, че зелените оперират само с цел облаги.Така става ис с Пирин и с лифтовете. Зелентие просто изнудват бизнеса.

26

Анонимен

преди 5 години

22, като написа Витоша, аз се сещам за Витоша ски и тяхната преобладаващо неработеща собственост. Имам си и собствено обяснение, но то не върши работа, когато застана пред затворената врата на някое от тях

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Както и правила, които да важат за всички и да се контролира тяхното спазване. А не както е още от времето на хепи соц-а: всички сме равни, но някои са по-равни и затова ще уредим едни наши момчета...

24

Анонимен

преди 5 години

За всичко е прав Валери, Зелените мислят само за своите облаги и да приберат някой лев, а дали ще има какво да работят хората в Банско - няма значение.

23

Стефан

преди 5 години

Те от край време рекетират! Въпросът е защо им се позволява? Правят квото си искат и съдиите ги слушат. БГ глупост, голяма.

22

Анонимен

преди 5 години

Смятам,че туризма лято и зима е въпрос с национално значение! Ние никога няма да бъдем промишлена държава както севера! Туризма е една от малкото експортни стоки и услуги,които можем да предложим! За това партиите,правителството и парламента,като представители на държавата трябва да създадат приоритет и условия за развитие!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Хората в Югозапада да излязат на масов протест и да поискат от депутати да гласуват закон които да позволи устойчиво развитие на региона им. Не се предавайте, ако парламента гласува промяна на закона или нов закон за управление на Пирин, лифтове и писти ще има. Лъжите на залените трябва да се игнорират, с нищо не е застрашена природата! Проявете твърдост, ако вие не защитити бъдещето си, няма кой друг да го направи - простест и яростен отпор на всички зелени.

20

Анонимен

преди 5 години

Туризма е един от най-динамично развиващите се сектори, не само в България, но и в света, хора пътуват все по-често и на все по-далечни дестинации. В условията на свирепа конкуренция, ние сами се закопаваме с подобни решения. Не може опазването на природата да е за сметка на икономическа криза! Най-важни са хората, всичко останало е второстепенно, не може заради стотина дървета да съсипеш живота на десетки хиляди хора! Какво ще правят сега хора в югозапада? Банско върви по пътя на Витоша.

19

ivailo

преди 5 години

Облагите са за Тома Белев, дебелия му ортак , и още няколко човека... Масата са заблудени ***...

18

Анонимен

преди 5 години

Кой беше този Симеонов? Припомнете за обикновените хора, които вече са забравили изцепките му и шантавата му мисъл. Вече не си спомняме за какво го изгониха, но добре направиха.

17

непълно название

преди 5 години

зелените ТЕРОРИСТИ са платена агентура, която е подхравнана от грантове на различни мафиотски структури; същите са ВСИЧКИ правозащитници

16

Таню

преди 5 години

Валка,ама да скочиш от по-високото! ;)

15

extremist

преди 5 години

Симеонов: "Зелените" рекетират държавата за лични облаги - КАЖИ КАКВИ СА ОБЛАГИТЕ БЕ ДАЛАВЕРКА, ЧЕ ХОРАТА ЛИЧНО ГИ ПОЗНАВАМ И СА ИСТИНСКИ ЕКОЛОЗИ А НЕ КАТО ТЕБ:ПСЕВДО-ПОЛИТИК , А НА ПРАКТИКА КРАДЕЦ

14

Така е

преди 5 години

Трябва да се протестира не само за Пирон, но и за Пампорово, и за Равда и за Равда, и за Синеморец и за Созопол и за Несебър ... не само слещу строежа на един лифт или разораването на 1 дюна. Но най-важно е тези, които са назначени от НАРОДА да защитават природното и културното наследство на този народ и на целия свят да си вършат РАБОТАТА , а не да обслужват алчните на които днес им се паднало да крадат и гледат да грабят и за внуците си.

13

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов прави избори с ромите и фадромите, Симеонов - с курортните бентонджии, а Сидеров - с русофилските метежници !

12

Анонимен

преди 5 години

А на Пампорово, където хотелите са като бетонни стени какво правим? Или се оказва, че протестите са за неща от, които има някаква изгода. Иначе останалата част на българската природа да я оставим на самозащита.

11

Пирин

преди 5 години

е част от СВЕТОВНОТО природно наследство. През 70 те Людмила Живкова си прави труда да го впише като такова. От тогава нито някой град нито район нито културно-исторически обект е вписан като такъв. Вписват само НЕМАТЕРИАЛНО наследство, защото него нито можем да го застроим, нито да го заградим. А това, че вписването в този списък създава добавена стойност на стотици селца и градчета в Германия и Италия не ни навежда наникакви мисли ...

10

До СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Като е толкова прав, да хваща релсата и на Бургаския мост, нали беше се зарекъл...И заигравката с лифта не е в това дали да го има или няма, а в начина му на изграждане и манталитета на нашенския предприемач. В обновяването на съществуващо съоръжение броя на врътките за пари са доста ограничени. Още повече, ако трябва да се спазват определени правила. При новото строителство за вдигането на 2 стълба ще отидат 3 баира гора - за временни пътища и съоръжения, които ще останат после завинаги и т.н