28

Анонимен

преди 5 години

Плащай българино, като си пр ост плащай за кефа на депутатите и за кефа в хотелските им услуги, нали се сещате.

27

ВЪПРОС

преди 5 години

Това е за ДАНС и Специализирания СЪД .Явно Караянчева иска да си направи Хотел .

26

мак

преди 5 години

Чуждите пари се харчат с лека ръка. Не може ли маааалко по-скромно с цветята? Това не са наложителни харчове, пък и нс не е кралски дворец. Имайте малко морал, недраги д...тати и спрете да харчите на поразия в таз бедна държава. Ама както казват българите, тъй ще е. Тия се окопаха във властта и светът и парите са техни.

25

KIN1

преди 5 години

Google плати за цялата онлайн работа от 16 000 до 32 000 долара на месец. По-малкият брат е бил без работа три месеца и преди месец чекът й бил 32475 долара, работейки у дома за 4 часа на ден, а печалбата можеше да бъде дори по-голяма.Така започнах...>>>> ***.Trade46.com

24

Дзпмбюл ООД

преди 5 години

180000:365=493,15лв на ден. Много романтика при жълтите павета. Те там работят ли или се работят

23

ГРАЖДАНИН

преди 5 години

Ами, хайде пак дружно до урните И ОТНОВО ГИ ИЗБЕРЕТЕ, ТА ДА СИ ПРОДЪЛЖАТ РАЗКОШНИЯ ЖИВОТ!

22

Анонимен

преди 5 години

Да си поръчат и надгробни паметници докато разполагат с пари!

21

Анонимен

преди 5 години

Ако са необходими за гробищата и е свързано с 240-те депутата и министри съм съгласен.

20

Анонимен

преди 5 години

Рипийт афтър ми - Който не скача е червен !!!

19

Анонимен

преди 5 години

Само атомна бомба ще оправи тоз кен3еф като го изравни със земята!Друга оправия няма!

18

До 13

преди 5 години

Няма такова животно като пряка демокрация.В цял свят хората избират други хора,които да ги представляват.Проблема е,че не избираме правилните хора и не им търсим сметка,когато започнат да се уливат.Затова ще ни танцуват на главите и ще ни се подиграват.Време е овчедушието да бъде заменено от едно отговорно гражданско общество,което да контролира властта и да си търси правата.

17

Анонимен

преди 5 години

Защо мълчите,бе,хора?Това са вашите пари,от вашите данъци,от мизерните ви заплати и пенсии,от безумния рекет и кражби от вашия джоб.Докога с това робско мислене?

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13В провинцията мозъците ви са закърнели!!!Пряка демокрация в зоопарка е нулева алтернатива!!П. П. Знам че няма да разбереш какво искам да кажа но все някой ще разбере.

15

анонимен

преди 5 години

НИЩО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ГИ ТРОГНЕ. ОТДАВНА СВИКНАХА ДА ЖИВЕЯТ В РАЗКОШ И НИТО ЕДНА БОЛКА, МЪКА, СМЪРТ НА БЪЛГАРИН НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОМРАЧИ БЕЗГРИЖНИЯ ЖИВОТ. И ВСИЧКО ТОВА НА ГЪРБА НА НАРОДА КОЙТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ЯВЯВА И КАТО ТЕХЕН РАБОТОДАТЕЛ. Е..ВАТ МУ МАЙКАТА НА НАРОДА. МАЧКАТ ГО КАКТО СИ ИСКАТ И ВСИЧКО ЗА ТЯХ. ТАКИВА РАЗХИЩЕНИЯ ПРАВИ ТОЗИ КОЙТО ПРЕДИ ТОВА Е БИЛ НИЩОЖЕСТВО И В ЕДИН МОМЕНТ ПАРАШУТА СЕ ОТВАРЯ И ЗАПОЧВАМЕ РАЗГРАБВАНЕ.ДАНО БОГ ПО БЪРЗО СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.

14

Анонимен

преди 5 години

Новини от рода на Мият улиците в София показват колко деградирала е журналистиката днес(доколкото това драскане е изобщо журналистика).П. П. Не си спомням през соца някога да са ни информирали медиите за миене на улици, как някой е пребил жена си или колко полезно е четенето на книги.

13

Анонимен

преди 5 години

Хора, съберете се на площада и създадете една нова гражданска власт с пряка демокрация. Алчните депутати ще бутат нагоре цветята!

12

Анонимен

преди 5 години

Тези,които са ги избрали, да мизерстват цял живот.Друго не им пожелавам,щом мислят със задните си части,а не с главите си.

11

Анонимен

преди 5 години

Е,те започнаха годината с още по-ударни харчове за милиарди,така че,нищо ново под слънцето.Щом овцете си мълчат и са щастливи да ги стрижат,няма проблем,нали?

10

Анонимен

преди 5 години

самолети, цветя, хотели, преди около година бяха ДИСКЕТИ , химикалки и т.н. за милиони. Дори вече не се ядосвам, отчаяна съм...как някой се подиграва с мен, с баба ми (с 220 лв пенсия), с майка ми на държавна работа за 560 лв и т.н. :(

9

Анонимен

преди 5 години

На фона на мизерията в която живеят българите, това е безобразие. А народа стяга коланите и се чуди как да свърже двата края.