31

Do 33

преди 5 години

До АнонименНе мисля, че човек като теб, който не може да сложи една запетая и да пише грамотно, трябва да изказва мнение

30

Do 30

преди 5 години

До АнонименАбе, каква ти зелена мафия??!!Тук е разрушена дюна от една бургаска мутра, която е купила замята, предполагам, с корупция, за 5000лв.Ти ще ми говориш за зелена мяфия/Сигурно и като секат незаконно горите, пак зелената мафия ти е виновна??!Егати и промитити!

29

Анонимен

преди 5 години

Ако е наследствена земя разбирам човека но да се купува и роши да си прави далавера това е кощунство и държавата трябва да почне да работи ли въпроса

28

Анонимен

преди 5 години

а познайте как ще го осъдят...затвор или пробация

27

Yan

преди 5 години

Абе, отпишете ги тези дюни и накрая отпишете и държавата ни наречена България и ще остане само топонима "България".

26

Анонимен

преди 5 години

Въпроса не е в това, че някаква дюна е унищожена, каквото и да се влага под това абсурдно твърдение, целта е да се демонстрира власт, целта е зелената мафия да покаже, че без нейно разрешение, без да се плати рекета, нищо няма да стане.

25

Анонимен

преди 5 години

Поредната победа на зелените талибани - Тома Белев ахбар!

24

Анонимен

преди 5 години

ПРестъплението на века - ученик и багерист заравняват купчина пясък! Ликувай народе хванахме големите престъпници, тези са по-опасни и от Джак Изкормвача, да се вържат за леглата и после направо на електрическия стол.

23

Анонимен

преди 5 години

Купчина пясък е цитирам "природна забележителност"!? Много изпростяхме, нищо не става от нас, само *** и простотия. Като искате дюна си докарайте един камион пясък вкъщи.

22

Като гледам

преди 5 години

съседните имоти на снимката - те отдавна са заравнени. Стига да не сте сложили снимка от някъде другаде разбира се. Сигоурно някой злобен комшия е наклепал човека, за да му присвои имотеца.

21

Абсурдистан

преди 5 години

Повече не мога да кажа по въпроса. По фейсбука циркулират цяла сутрин разни снимки на този ц.ървул до някакво пребито или убито куче. Какво да коментирам, изпаднал човек, поредният и.зрод, който си мисли, че е хванал Господ за шлифера. Тази с.*** не заслужава да излезе от затвора. Както всички общинарчета, адвокатчета и тем подобни, които са разрешили сделката. Утопия...Престъпник не съди престъпник. То вече не останаха нормално мислещи, некорумпирани хора на тази територия.

20

Общината

преди 5 години

са виновни - що не им сложат на тези дюни някакви знаци и ясна маркировка. Човек гледа купчина пръст и си мисли да насади две праскови и две череши пък то се окаже природна забележителност.

19

Makedon

преди 5 години

Abe..... prosti ste vie Bolgarite be......... e zatoa treba Purin da vi go nacuka do topkite....

18

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем , че имотът не е купен за 5000лв.! толкова е написано в нотариалния акт, за да се платят по-малко данъци. Действителната сума сигурно е 1-2 нули повече. Ако наистина струва 5 000лв, то аз съм навит да дам 6 хил и да го взема! Може ли?

17

DIDI

преди 5 години

ЗАТВОР И ЗА КОЙТО Е ПРОДАЛ ДЮНАТА ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ!!!!!!!А ИНАЧЕ И АЗ ИСКАМ ЗА 5000 ЛЕВА ДА СИ КУПЯ ПОДОБЕН ИМАТ.КЪМ КОЙ ДА СЕ ОБЪРНА??????????

16

Деян

преди 5 години

Затвор за този.Никаква прибация и глоба 100 000 лв за това че унищожава природна забележителност.А да видим после дали ще си помисли дори за оране или изравняване където му се е приискало?!

15

Байфидан

преди 5 години

право беше бай Радой, простащината е най-големият ни враг. И става все по-силен, в съюз с управляващите

14

Анонимен

преди 5 години

Проверете го- сигурно е от ГЕРБ , КАКТО ВИНАГИ!

13

Пешко

преди 5 години

*** 5 бона за 700 квадрата първа линия на Смокиня.

12

месара

преди 5 години

Ние ли криво скачахме, демокрацията ли криво се получи...