9

anon

преди 5 години

Ако тол таксата е 5лв и се раздели на 30 пътника... колко прави? А тези ми говорят че щели да вдигнат билета с 10лв. смях.

8

Анонимен

преди 5 години

Лобито на междуградските ковчези, което унищожи железопътния превоз в България, отново недоволства. Никой не им се качвал в автобусите. Много ясно, че ще предпочета да пътувам в нов осем местен микробус с учтив и спретнат шофьор, вместо в раздрънкан автобус от края на осемдесетте без парно/климатик и шофьор, който мрази всичко, защото собственика му подхвърля някакви трохи

7

хаха

преди 5 години

Тези са мутри ,слагат някакви дебелаци да им пазят спирките от споделено пътуване!

6

Анонимен

преди 5 години

Мисля че сме близо до окончателната победа на развития марксизъм и комунизъм в България. Предполагам на изборите които предстоят вече ще стане

5

Анонимен

преди 5 години

"Бранша е обединен около проблемите си" направо сте стадо от крепостните към няколко олигарси. Чакате от *** и пульо да ви дава пари.Не сте ли собственици на превозното средство. Не сте ли частници. Направо сте си роби на болшивизма.

4

bgtoll

преди 5 години

За криминализиране на нерагламентираните превози съм съгласен.Но за неплащане за движение по пътищата е незаконно.Вие извършвате комерсиални услуги т.е срещу заплащане.Както разхода за гориво,амортизации,режийни,застраховки и др. влизат в цената на билета,така и таксата за преминаване по определен маршрут да се какулира в билета.Всяка една услуга има ценообразуване-разходи плюс определен процент печалба.

3

Тиквун е отражение

преди 5 години

Огледалото сме ние - да се огледаме,а?...

2

Анонимен

преди 5 години

Най-добре всичко да отпадне

1

Анонимен

преди 5 години

Под управлението на Тиквуний само космонавтите и подводничарите в България не са протестирали.