11

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 9Ето заради такива като теб *** и неблагодарни пsета сме стояли пет века под османско иго! Как трябва да постъпваме с предателите като теб? Като по военно време!

10

Башибозук

преди 5 години

Пловдив скоро пак ще е наш! Аллах здраве да му дава на султан Ердоган!

9

Анонимен

преди 5 години

Филибе днес щеше да бъде модерен град с красиви паркове, пътища и индустриална зона но за съжаление е под властта на изостанали балкански гoведa. Аллах да дари Султан Ердоган с дълъг живот и крепко здраве.

8

густо майна Филибето

преди 5 години

За нищо на света няма да допуснем Пловдив да стане столица!Дали ще е София,или друг град ни е все тая!Фердинанд мразеше Пловдив,защото не му подари Градската градина!Тошо правешкия мразеше Пловдив,"защото в Пловдив не са комунисти,а търговци"!Сега и демокрастията се натиска,но Пловдив си е Пловдив,уникален и чаровен!

7

майна

преди 5 години

До АнонименВ никакъв случай не щем Пловдив за столица, искаме да си останем граждани.

6

софиянец

преди 5 години

Честит празник на пловдивчани!141 години откакто сте се освободили от империята на злото-турската.Нека ние българите сме живи и здрави и заедно срещу турските мераци.Няма съмнение че Пловдив е красив град.

5

Анонимен

преди 5 години

141 години от освобождението на ПловдивПо случай големия празник предлагам кмета Иван Тотев да олиже *** на Путин в знак на вечна благодарност към скъпите за джоба ни братя освободители.

4

Анонимен

преди 5 години

Слава на османската империя!

3

Анонимен

преди 5 години

Революционерте ни ще се обърнат в гроба, ако знаят какви еничарии ни управляват.

2

Анонимен

преди 5 години

Трябва Пловдив да е столица, и като географско положение и като климат, и като история е100пъти по-добре от София

1

1234

преди 5 години

До Русофобите, трябваше софия и пловдив да чакат българското опълчение да влезе и освободи града.. Което може би щеше да се случи около 2007 когато влязохме в ес.... Нали там все им драскат паметниците.... Османската империя пак се е наточила за вас но тоя път няма кого да чакате ни руско ни българско опълчение за съжаление...