138

Полска незгинала

преди 5 години

Залавянето на Гон в Япония беше поръчка на немските тайни служби за да развалят Рено-Нисан щото по продажби биеха ФВ.Толкова за "печелившата" Франция.

137

Факт!

преди 5 години

Между другото Макрон е немски проект.Франция днес е същата като по времето на Виши.

136

Анонимен

преди 5 години

До Полска незгиналаНе,това е част от опита за отцепването и разпадането на Европа,как да купят европейско въоръжение ИЕ,като други командват парада и други казват какво да се случва и какво да се купува в ЕС?

135

Полска незгинала

преди 5 години

Питай жълтите жилетки как печелят франция е мизерия освен за арабите.Така управляват Румъния че Рймънците им показаха среден за някакви военни кораби оня ден.Французите цял ден храчат кръв.Поляците ги отсвириха за едни хеликоптери преди време и им казаха че са ги научили да ядат с вилица.Френците са бита карта.

134

Анонимен

преди 5 години

Вижда се колко печели Франция, жълтите жилетки революция ще направят. Англичаните никога няма да тръгнат да бягат от хубавото. ЕС е немски съюз. Проектиран да помра икономиката на Германия, а ние с гайдите се радваме на трохите които подхвърлят на местните вождове. Ами това е живота.

133

Анонимен

преди 5 години

"Нищо не знаеш,СИВ беше най-добрата измислена система"И на теб плащат за да бъдеш ***.----Няма нужда от глупост или умност,казах това,което видях с очите си,за времена в които живях и съм свидетел и това е самата истина!Социализма беше почти перфектния строй,където всички хора бяха щастливи,а престъпниците наказани!

132

Анонимен

преди 5 години

До Полска незгиналаФранция също печели много,цяла Румъния са окупирали французите,месят се и крадат от България,,оръжието за НАТО е предимно френско,продават ел.енергия на Германия,Тотал също печели доста,а Либия? И още доста.Всички печелят,само бившите соц държави са разрушени,окупирани и няма развитие,но по чия вина?Не по вина на населението,а на бандитизма,грабежа и групировките!

131

Българин

преди 5 години

За Брекзит имаше един хубав пример, че англичаните са като котка, която мяучи на вратата да излезе и като и отвориш стои и те гледа.

130

Джак

преди 5 години

В държава в която дори тоалетната хартия се внася а собственото производство може да изхрани едва половината Лондон да се излиза от Европейския съюз без сделка е равносилно на самоубийство .... веднага след като измамените озверели тълпи закачат на въжето тая дърта баба с болен мозък . Дори и да е била Велика Британия то това е било много много отдавна .

129

Старски

преди 5 години

Ако Англия излезе от ЕС, това ще е много лошо за Европа. Защото ще се наруши баланса на силите. Германия ще се превърне в абсолютен хегемон, а това ще породи още по-голямо недоверие и конфликти.

128

Присмехулник

преди 5 години

единствените, които искат да останат в "съюза" са онез, които имат някаква парична далавера от неговия безпорядък, безконтролност и сесересизъм!

127

Полска незгинала

преди 5 години

Естествено че само германия печели от него само френските *** не го рязбират това а това е така защото французите са прости хора.Първото ензащото генетично французите са *** и са умствено недоразвити второто е защото френското образование е на ниско ниво.Френските университети са на примитивно ниво и не дават знания.

126

Хитро

преди 5 години

Тпъмп ви го каза, само мaлоумници могат да правят безмитнически съюз с мощна и силно експорто ориентирана икономика като немската. Много ясно, че по-слабите икономики няма да издържат и постепенно ще се спаружат. Немците преметнаха всички. Лека нощ

125

Анонимен

преди 5 години

В този ЕС всички са в застой, май само Германия печели от него, а англетата са се изнервили най-много. Но накрая ще останат. Всичко е шоу и театро.

124

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига писа глупости,тя самата Русия не е руска собственост,голяма част от обществото им живее в мизерия и на фотосинтеза!Те са най-неоправданата и нещастна държава,мачкат ги отвсякъде, управляващите им също работят за световните лобита.

123

Анонимен

преди 5 години

До Темелко МАСТЪР РАСАГермания ще я изплющят,не заради Холокоста,а защото се осмели да си отстоява икономическите интереси,потока и се среща с Путин.

122

Анонимен

преди 5 години

Англичаните плащат скъпо,задето допуснаха дългата ръка на Русия,да рови в страната им.

121

Анатема

преди 5 години

До Полска незгиналаГермания е измислена държава, Англия трябва да пусне атомна бомба над Берлин и Франкфурт. Това ще реши доста проблеми. Меркел да бъне разпъната на кръст и хвърлена на рибите. Германия да бъде поделена между Полша, Францая, Дания, Холандия, Белгия, Швейцария. Да бъде изтрита от учебниците.

120

Моше

преди 5 години

Колкото повече другата част на Европа е бедна толкова по-малко немски стоки ще купуват и немските компании ще се хапят за гъ.а нямат полезен ход.Китайците вече почнаха да ги изкупуват!Ще си ядат Мерцедесите

119

АнонимеН

преди 5 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ОСТРОВНА ДЪРЖАВА И НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА Е В ЕС!!!!ВСЕ ЕДНО ДА ПРИЕМЕМЕ ОСТРОВНИТЕ ДЪРЖАВИ ТРИНИДАТ И ТОБАГО В ЕС!!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА СЕ МАХА, ЧЕ МИ ОМРЪЗНА ОТ НОМЕРАТА ИМ!