178

Анонимен

преди 5 години

Бе тя Меркел добре го е казала, но преди тях ще си избере начина за раздяла с трона.

177

Пук

преди 5 години

Сега е идеалният момент, в който Европейският съд да се отметне от становището си, че действията чл. 50 са обратими, т.е. няма връщане назад - или излизат с тази сделка, или без сделка.

176

Кеф

преди 5 години

Да най якото е когато черен или арабин ти каже аз съм европеец.То и така изглежда де стиска англииски или френски паспорт яде по качествена храна пътува в Шенген колкото си иска бачка колкото си иска получава по-добро образование безплатно по-добър транспорт и така!

175

:):)

преди 5 години

в едната статия пишете че ЕС продължавал към твърд Брекзит, в тази пък щели ингилизите да се откажат. Меркел го каза, връщане няма, да си изберат начина за раздяла....

174

Лондон-КостИнБридж

преди 5 години

Ади са да не разлайваме кученцата. Всеки българин знае кой може да урежда избори. Дали вече Цецко не е словен под лупите на Британската разузнавателна служда?А?Някъде до лондон по подобие на оста София-КостенДроб ако Цециту си е направило база тя със сигурност ще се казва Лондон-Бонеливер или по-точно от КостинБрод да се дири БонИнБридж, майна че станееме с пловдивския Кремъл една яка кулитура креатура манифактура на майната им

173

Радо

преди 5 години

Очаквания сценарии е вотът на недоверие да не мине, след което Мей да отиде да проси нова сделка с ЕС... Не знам до колко ще им стигне времето до края на март да си договорят сделка и изходите биха били два - спиране на брекзит(ЕП разрешиха да може да се спре само с молба), а другия е изход без сделка, който би бил колапс за Британската икономика.

172

шоколад

преди 5 години

Англичаните са природно *** хора. Те са най-тъпите хора в Европа. След 50 години мюсюлманите и черните ще са господари, а англичаните роби. Гък не смеят да кажат на черните, а те са толкова мързеливи и флегматични. Толкова са нагли и все едно целият свят им е длъжен. Хич не ги обичам и не им мълча. Оня ден с една черна се сдърпах и тя ми заяви,че била европейка. Казах й,че европейците сме бели хора, а не черни маймуни. Шефа англичанин застана на нейна страна. Заслужават си съдбата англичаните!

171

Анонимен

преди 5 години

Е, сега на Тереза не и остава нищо друго, освен да си подаде оставката.Ще остане в *** не с проваления приятелски развод с тесни връзки между наглосаксите и ЕС след Brexit, а с безплодните, идиoтични, безкрайно плоски и първосигнални опити да очерни Русия и Путин с измислената афера "Скрипал".

170

Анонимен

преди 5 години

А Фараж, що не го обесят? Спокойно това не е Русия, но да му потърси обществото сметка в какво ги забърка

169

Ицо

преди 5 години

Колкото по-скоро се махнат тея, по-добре... Иначе да си остане свободното пътуване, а ЕС да няма централна власт. Не искам АНТИХРИСТИЯНСКИТЕ "ценности" на Меркел.... Целта на всеки е ясна ЕС да се превърне в бъдещото СССР... а именно АТЕИСТИЧНА ЕВРЕЙСКА ПУУМИЯ!!!!Ееее няма да стане...

168

Тъй, де!

преди 5 години

Днес Тереза Мей ще оцелее във вота на недоверие и нагло ще отиде в Брюксел да иска още и още отстъпки.Сега да видим европейските политици дали ще се вържат на поредния британски театър?!Най-добре е направо да я отпратят.

167

Анонимен

преди 5 години

Не искам да пиша за брексит, но тая на снимката ми прилича на вещица.

166

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ДА Я ПРИБИРА ПАРСАТА ?МНОГО ЯСНО ЧЕ ТЕ ЩЕ Я ПРИБИРАТ.Ако не беше ЕВРОПА ние нямаше да имеме индустрия.Всяко предприятие в БГ беше възстановено с европарите .

165

Анонимен

преди 5 години

А корените на сценария,предговора е бил през 60 те когато Европа е тръгнала да се обединява без война от немци и французи.Изненаданите англичани реашват да влязат в Европейсите общности за да могат да свинстват на воля . Не случайно Де Гол не ги е пускал дорде е на власт в ЕИО.Но и не е случайно че ЦРУ ГО СВАЛИ ОТ ВЛАСТ .

164

Анонимен

преди 5 години

Според мен всичко е било театър с написан сценарий .Първо Фарадж ги разобличи в европейския парламент,а после уж Кемъран поиска референдум ,ама видите ли той бил за Европа.Да бе ,знаем ги ние как англичаните са за Европа.После Мей преговаряла за лек Брекзит с ЕС.Ама накрая парламента спусна завесата за Европа.Това беше .Пиесата свърши .

163

Анонимен

преди 5 години

Всичко е много интересно, защото Мей беше за оставане, но се нагърби с задачата по излизането. Сега по примера на предния премиер - Камерън се слага всичко на техните плещи. Камерън даде възможността на хората сами да решат съдбата си и за награда, накрая извадиха кирливи ризи още от баща му.И те като нас врагове не им трябват, защото те си могат повече. Времената на колониите и интернационалния социализъм отдавна са минали, но много хора живеят още с това съзнание.

162

Анонимен

преди 5 години

Оправете си статията: 432 гласа против и 202 за. А не 202 от 432. Въобще не мога да си представя на какво се е надявала да го подлага на гласуване, като очевидно се е знаело, че под 1/3 само подкрепят

161

Щерю

преди 5 години

Ясно, вижда се, че ще напуснат ЕС без да платят нито един паунд. Англичаните са дърти капиталисти - пари на никого не дават, само взимат...

160

Факт!

преди 5 години

Китай купиха роботите Кука които са във всеки немски завод.Толкова за мощните немски компании.

159

Анонимен

преди 5 години

Германия беше в рецесия през третото тримесечие. От твърд Брекзит най-много ще загуби Германия и износа им. В момента плюят гущери и не могат да си намерят място.