198

Анонимен

преди 5 години

Играят си на сделки и точат касата,после си играят на ощипани и още ощипат от касата,какво щипнат все в полза след делене за тях играчите де,не за запячите дето си плащат та да запят,ако не да запят то да чуят какъв е резултата ужким кой води в играта,как се извъртва играта в последните минути,че и на продълженията,дори при жребиите с вратите и началните наказателни.

197

Горан

преди 5 години

До Анонимен: 255Ами, ето така! От тяхна гледна точка си е така и никой не може да ги убеди в обратното! Отпускат се еврофондове, които се усвояват, ама всички виждаме как, и недоволството и от едната, и от другата страна е на лице! И, моля не ми се правете на лично засегнат! Да не би жизненият ни стандарт да не е, като на страна от 3-тия свят, а? Това, че една истина не ни понася, не я прави по-малко истина!

196

до горан

преди 5 години

аз съм живял доста на острова, и не познавам НИТО ЕДИН 'хрантутник' българин. всички работят, и то доста, и плащат данъци. и повярвай ми, не съм чул оплакване на британец от българин, нито някой да виси на социалните им служби за помощи. за сметка на това има албански и румънски ***, които просят с по едно сополиво дете на ръце. но са малцинство на фона на милионите африканци и азиатци с британско гражданство, които само раждат деца и лежат на гърба на данъкоплатците.

195

Анонимен

преди 5 години

До ГоранКак точно "хрантутят" дрипльовци като нас. Да вярно нашия бюджет не може да се справи без Европейските пари, но това занича и пълна зависимост на нашето правителство и неспособност за взимане на национално значими решения (Южен поток,Козлодуй, Белене) . Да правят се пътища с ЕС пари , но чрез тези пътища се осъществява(улеснява) дейност на всички големи чужди фирми изкупили всичко в България на безценица. ЕС в момента проповядва политика на съвременен феодализъм спрямо България.

194

Анонимен

преди 5 години

Да Мей има топки за разлика от женчовците инициатори на тоя цирк

193

Едно не разбирам

преди 5 години

Защо тези политици дето най-напираха за излизане от ЕС се изнесоха като п-ня веднага след референдума и насадиха тая женица на пачите яйца. Като са знаели и са били толкова уверени, че нещата могат да излезат на добре защо не си довършиха работата - преговори, пазарлъци, организиране на митници, граници и т.н.

192

Горан

преди 5 години

Другото, за което умните англичани не са си направили сметката, е че те вече достатъчно са се набълбукали с църни, и BREXITA, само би попречил на нови да влизат, но не може да накара тия дето вече са в Англия да се махнат!

191

Горан

преди 5 години

Тя, тая сделка си беше неизгодна за тях от самото начало! Да, вярно е, че членство в ЕС, означава и хрантутене на такива дрипльовци, като нас, но пък и ползите не са малко. Отсъствие на мита, и импортни такси са само една част от ползите, другата част са свободно преминаващите от една държава в друга, членки на ЕС потенциални добри работници, и съответно нелош инструмент за стимулиране на икономическия растеж! А, че в Брюксел се правят и глупости, също е факт!

190

Нема такава държава

преди 5 години

Британците още не могат да разберат, че отдавна не са империя ,а периферна европейска страна със залязваща посредствена икономика. Високомерието им обаче няма край. По времето на видния българомразец Чърчил - това високомерие достига своя апогей.Ако излязат от ЕС, което е много съмнително ,само след не повече от година ще се молят влязат отново. Би било голямо удоволствие тогава да им се видят нааканите дупенца.

189

Анонимен

преди 5 години

До шоколадКат си отишъл в Англия си толкова англичанин, колкото и черната. Даже тя може да е повече англичанка от теб ако е 2,3,4,5 поколение. Ама и двамата сте хора. Ако аз бях на мястото на шефа ти щеше да си дисциплинарно уволнен на секундата. Скандалджии не са нужни в никой колектив.

188

Victimized

преди 5 години

ЮГермания ако реши за 1 година ще стане 3тата по сила армия в света . Имат пари имат инженери всичко имат, освен желание да го йаправят"И освен желаещи да се бият за демокрацията, както навсякъде. В САЩ също не могат да си попълнят квотите. Видяхте ли новата кампания за набиране на войници в Англия? Тука не показват такива неща, но пък в нета ги има, скандални..

187

Victimized

преди 5 години

"Ако отхвърлите споразумението, това може да открие пътя към разпадане на Обединеното кралство, предупреди в понеделник Тереза Мей."Всички лидери правят политика като плашат че след тях идва потоп. Ако не приемете това, всичко свършва....Тази кощрамба я направиха премиер с единствената цел да провали целия Брекзит и да ужаси англичаните до смърт. Сега сами ще бягат отнова в ръцете на ЕС.Доброто ченге, лошото ченге и *** популация......

186

Пич

преди 5 години

До SharkЗащото тази дъвка и донесе изборна победа и популярност сред масите. Това е нейната визитка картичка. Ако мислиш като политик, ще разбереш защо се е вкопчила в тази идея. Популярните тези са прости - "Плащаме твърде много за членството си в ЕС, за да храним бедните държави" и "Свободното движение на хора и капитали ни взима работата". Същото го дъвчат и при нас популистите. Това е, няма друго.

185

Shark

преди 5 години

Аз пък не мога да разбера баба Тереза защо толкова държи Великобритания да излезе от ЕС.

184

Анонимен

преди 5 години

БЛа бла- ще излизаме от европейския -сега пък няма да излизаме-джендърска им държавата такава им и работата

183

не може да бъде!

преди 5 години

И без Великобритания ЕС ще продължи да съществува.Само че от сега нататък започва една агония с неясен край.Брекзитът е първият спазъм/гърч/ или може би първият припадък!?

182

Е те това

преди 5 години

се вика ДЕМОКРАЦИЯ. Тези британски политица май са по-зле и от наште. С няколко хаотични движения успяха да изхарчат сума ти народна пара с нулев резултат. После се чудим защо толкова високо ценят нашата фасадна демокрация в ЕС - че то си целио съюз така

181

Моше

преди 5 години

Ще станат та то половината им самолети не летят.Имали инженери нямат щом от Софииското ТУ търсят кадри смятай кви инженери имат.Гола вода са а в атомните технологии ги няма никакви какви подводници и самолетоносачи ще направят без ядрени реактори.

180

До Моше

преди 5 години

Германия ако реши за 1 година ще стане 3тата по сила армия в света . Имат пари имат инженери всичко имат, освен желание да го йаправят

179

Моше

преди 5 години

Германия може и да управлява в Европа ама на световната сцена е плюнка.А Европа е залязващ континент.Германиика няма флот няма нищо.Държава без флот не може да е световна сила.А бе Пежо биха по продажби ФВ миналия месец толкова за "мощната" немска икономика.