16

venix

преди 5 години

LSD е полезно в малки дози. С него се лекуват депресии, посттравматични стресове, шизофрении и т.н... На запад стана модерно т. нат. микродозинг - взимат се много малки количества, които възбуждат определени дялове в мозъка и спомага концентрацията. Разбира се, не трябва да се прекалява.

15

Един

преди 5 години

Класическа феминистка, батенце.

14

Lan

преди 5 години

10, ами статистиката на тежките (и всякакви) престъпления, воденето на войни и честотата на психичното заболяване психопатия говорят недвусмислено, че си предозирал :). Ще ти се, ама е точно обратното...

13

Анонимен

преди 5 години

Изключително много напомня на историята, която се публикува тук наскоро за една друга секта, свършила с масово самоубийство, и под вероятното "покровителство" на ЦРУ. Тези социални експерименти не са от днес, за щастие повечето такива са с по-миролюбив характер.

12

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Аха щам са от Мелбърн няма начин нашия клош живеещ под моста Харбър Бридж да е предозирал с LSD. Те масово там по АУ и Нова Зеландия са със психически проблеми щото са наследници на каторжници и луди докарани от англичаните по тия земи

11

Русия

преди 5 години

ЗАПАДнали наркомани.

10

Истината

преди 5 години

Всяка жена е психопат, който мрази всичко живо и иска да го убие. Жените са змии и дяволи, талъсъми, които идват от недрата на земята. Никога нямай вяра на нещо дето кърви всеки месец и не умира. Те идват от земните недра, миньони на дявола.

9

Lan

преди 5 години

Цяло чудо е, че LSD въобще стигна до обикновени хора...Някой осъзна грешката си...

8

Анонимен

преди 5 години

Основното, което се пропуска в статията е, че феминизмът е бил двигателя на действията й, а LSD е само горивото, което го захранва. Като изкорениш и двете, проблемите изчезват.

7

Esc.

преди 5 години

Поредната монистка религия. Най-характерно за подобни култове е, че обсебват личността с изискването тя да се ръководи постоянно и във всичко от религиозните предписания. Не само ежедневните ритуали, но и начин на поведение, възгледи, мислене (или отказ от такова). Световните монотеистични религии за сименно монистки. Който не е с болен и/или промит мозък нека сам да си направи заключенията.

6

Пробвал през 90-те

преди 5 години

В днешно време НЕ препоръчвам на никой да пробва LSD от непроверен източник тъй като като е почти сигурно че ще попаднете на фалшификат със неясно съдържание а последствията от това може да са фатални.LSD не е *** наркотик като амфетамина и изобщо не може да се произведе в домашни условия от аматьори. Трябва специална лаборатория и истински химик професионалист който знае какво прави.Към 2003г. LSD - постепенно изчезна от пазара. Явно изловиха професионалистите и вече няма кой да го прави.

5

Пробвал през 90-те

преди 5 години

Като бях едно време ученик още в гимназията LSD се намираше лесно. Почти всеки уличен дилър можеше да ти намери 100% качествено LSD. Понеже LSD е един от най силните наркотици, когато е в чисто състояние дозата е много малка. Само една малка капчица е достатъчна. Та едно време го разпространяваха на едни малки картонени квадратчета 1х1 см. със цветна картинка. Самото картонче е напоено във течно LSD и после изсушено. Слага се под езика и след 1 час си на друга планета. Ефекта е 7-8 часа.

4

Пробвал през 90-те

преди 5 години

LSD е един от най яките наркотици. Не само че ефекта е много як, често предизвиква супер креативност и невероятно въображение и халюцинации а в същото време няма никакви директни физически вреди.Единствения му проблем е че продължителната или честа употреба може в даден момент да доведе до пълна лудост и загуба на разсъдък.И да знаете, в днешно време истинско качествено LSD се намира изключително трудно!99% от това което се продава на улицата е фалшиво или разредено с ***!

3

Мда

преди 5 години

ЛСД-един от любимите наркотици на ЦРУ...

2

Анонимен

преди 5 години

ОЩЕ е жива,на 98 години след годините на разгулния живот! Ето парадокса на битието..

1

Анонимен

преди 5 години

Стив Джобс твърди че идеята за телефонът с голям дисплей който се натиска с пръст му дошла когато бил на лсд.В тубата има клипчета на войници по време на учение напръскани от това вещество с експериментална цел.Скъсват се от смях,играят на прескочи кобила и се дърпат с кабела на някаква телефона слушалка докато се заливат от смях.Очевидно не е до наркотици а до психика.Същата работа като с алкохолът.Някои пият и им става весело и приятно.Други стават агресивни,ръгат се с ножове бият се..