266

Мухоловец

преди 5 години

За Уотсън както и да е, но България е пълна с расисти. Доказателсвото - 99% от мненията под тази статия, които започват с "е, че то на всички е ясно..."

265

шматка

преди 5 години

На кого да вярвамНа на професора разплел нашето ДНК или на толерастите.Как не са го убили преди да каже тези неща

264

Тъмнокож

преди 5 години

Това е пределно ясно на всички,дори и на черните! Не знам каква е тази изкривена толерантност-да се крие и изопачава истината!

263

Анонимен

преди 5 години

Европа трябва да премине в мултикултурен режим - проф. Сара Коен 2006 г.

262

Анонимен

преди 5 години

Научните изследвания се споделят само когато са угодни на евреите

261

Анонимен

преди 5 години

Ако беше излъгал,че негр ите са по умни щяха да му дадат още една нобелова

260

Анонимен

преди 5 години

Няма нито едно изследване,което да оборва този учен

259

пътник

преди 5 години

Интересно какво щеше да се получи, ако твърдеше, че черните са по умни от белите хора. да ли щяха да го упрекват отново за расова дискриминация, м?! Това означава ли, че трябва да лъже за да е политкоректно?! Що ли се сещам за свободата на словото и разните там декларации и декларацийки на политбюрократите?!

258

Стоян Спилбъров

преди 5 години

В днешно време не можеш да си изкажеш мнението дори и за жилирани мечета,без да те оплюят от 5 правозащитни организации и да те заклеймят като расист.

257

българин

преди 5 години

Човекът е АБСОЛЮТНО ПРАВ ! Просто сравнение на Африка с останалия свят е доказателство за това !

256

лично мнение

преди 5 години

Прав е.Много по-рядко ще откриеш тъмнокож професор.Те самите африканци предпочитат да са спортисти.Добри са в бягането например,по-издържливи са.Някои пеят хубаво,но като гледам не им се учи особено.САЩ дава пари за образованието на бедните цветнокожи,имат възможности да получат и стипендия,но нямат желание.Хипотетично, ако тия пари бъдат дадени на български деца ви казвам,че едно българче ще вложи повече усилия да се реализира.Иначе афроамериканците са доста нахакани, някои невъзпитани.Ген ли е

255

Анонимен

преди 5 години

Човекът казва истината, от биологична гледна точка, те го наказват... Разбира се, това не е повод за расизъм и омраза, и може би е плод на вложените качества на живот по тези земи. (А подозирам, че същото се отнася и до нашите "***"). Ама много му пука на учения, на 90 години...

254

Димитров

преди 5 години

Прав е !В защита на професора питам!Кажете ми името на поне един черен шампион на шах !

253

Анонимен

преди 5 години

Поредната либерастка дивотия - казал истината и затова го наказват! На 90 години! Готови за лудницата, сър!Ами да откажат ползването на откритията му! Защо не го направят? Защото са лицемери, подобно на всички либерасти!

252

Панталеев

преди 5 години

Предлагам неговите титли да се връчат на Каракачанов.

251

Анонимен

преди 5 години

Значи вече в името на "толерантността", фалшивата "равнопоставеност" и насилственото признаване на останалите за по-кадърни от колкото са, може да се променя науката, фактите и да се създават поредните тонове измислици. Всичко това е един джихад на "чувствата" над фактите. Той бил чувствал това, бил вярвал в онова, следователно фактите са грешни, защото му противоречат.Да ви имам и гнилия манталитет и простотия и чудо вече!

250

Американ

преди 5 години

До Един от Дивия Запад 356:Кратко и точно :-)Само дето забрави индийците които за наравно с "жълтите".Университетите не са зле платени ако се вземе предвид че работят по-малко и имат супер бенефити.

249

Анонимен

преди 5 години

Защо някой черeн не беше открил структурата на ДНК?

248

Факт!

преди 5 години

Е как азиатците ще са най умни като нищо не са измислили.Колите им все крадени.Кое и е умното.

247

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Компютърджиите не са умни.Те тъй или иначе туй ще правят, а туй че някой им дава много пари за туй ги удивлява.Печелят повече пари бизнесмените.За което трябва късмет, характер и работа. Много работа.