52

Вуте

преди 5 години

Според мен едно 75 процента от норвежците са си ,що годе нормални хора,като нас!Има обаче едни 25 процента ислямизиращи се индианци,които се мислят за нещо повече от всички в тази държава!Там трябва да се пипа здраво с твърда ръка на закона...

51

БГ

преди 5 години

Само по ОП "Развитие на човешките ресурси" се предвижда за "социално-икономическа интеграция на маргинализирани общности като ромите" да бъдат разходвани около 130 000 000 лв., като прогнозата е от тези средства да се възползват 19 380 лица от ромски произход.130 000 000/19 380 = 6707Общинните разполагат с 80 млн. евро, от които ще се възползват 11 600 роми. 80 000 000/ 11 600 = 6896И още по колко програми цоцат български пари докато пенсионерите ни си броят стотинките....

50

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов, какво се прави на невинна мома, с негово участие СДС направи ДПС партия и електората РОМИ. Не може с СДС да ги кръстиш РОМИ и след това да им викаш Житани.

49

Анонимен

преди 5 години

АКО Е ТАКА,МАКАР ФАЛШИВИТЕ ВИ ПРОУЧВАНИЯ,ТО ТОГАВА БЪЛГАРИНА СИ ЗАСЛУЖАВА30 ГОДИШНАТА ТОЯГА И ДА МУ Е ЧЕСТИТА ОЩЕ 30 ГОДИНИ.

48

Аз

преди 5 години

До До АзЕ, "радвам" се че си прозрял най големия проблем и с решаването му ще плеснем с ръце и ще се прегърнемЖалка работа ....

47

Анонимен

преди 5 години

Като си върнем ресурсите и 5 000 може да взима. Щото сега се крадат. Ама на народа не му пука

46

bluesky1

преди 5 години

и изведнъж заплатата на *** ще стане 3000 лева на месец, масата му ще е пребогато отрупана и въобще ще си живей прекрасно...!!!!!

45

Анонимен

преди 5 години

Кой ще защити пенсионерите, жените и децата???

44

Анонимен

преди 5 години

Не съм за ГЕРБ и никога не съм гласувал за него, но хора, запомнете, че ромите са насилствено заселени в България след решение на ЦК на БКП и не плюйте когото не трябва.Вината на ГЕББ, както и на всички управляващи след 1990 година е тяхната нерешителност в ограничаването на ромската раждаемост и за принуждаването на ромите да учат и работят.Стигнало се е да там, че просещата 8-годишна ромка казва, че 3-годишното и братче го мързи да работи(т.е. да проси).

43

Анонимен

преди 5 години

Това учудва ли ви?

42

Спиро Киров

преди 5 години

14 % нямали мнениее заради тях нема оправияСполай ви

41

ivailo

преди 5 години

Eстествено, че почти всички българи ще са зад думите на Каракачанов, освен разни НПО -та, продажни журналисти, и разни мрънкачи дето не знаят какво искат...

40

Анонимен

преди 5 години

Да се изучат и квалифицират - какво ще работят? То дори за квалифицираните няма работа, а все повече хора остават на улицата, България няма икономика и производство. Остава им да стават престъпници. А да "прилагаш закона" и вкарваш в затвора - няма толкова полиция, съдилища и затвори, толкова масова е престъпността сред тях.

39

ГЕРБ-роми

преди 5 години

Ние сме хелектората на ГЕРБ. Без нас на изборите загивате !

38

bluesky1

преди 5 години

И сега ще спасяваме рухналия политически имидж на пишман патреотете, които се възползват от проблема с ромската маргинализация! Да, такъв проблем има! Обаче тези празни (лъже)патреотични кратуни нямат интелектуалния капацитет да решат един толкова тежък проблем. Те и затова нищо не направиха досега, а са няколко години в управлението на държавата, нали така!!? Резултата им е една кръгла нула и по много други наболели проблеми....., но вие им гласувайте де....нема лошо!!!!

37

Жоро

преди 5 години

Каракачанов не се активизира преди избори. Той ли е виновен, че по това време пребиха командоса. Да чака да минат изборите и тогава да коментира. Да няма забрана да се говори за престъпления преди избори?Точно преди избори трябва да се говори за тези проблеми, за да се промени нещо най- накрая.

36

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Прокуратурата спешно да се самосезира срещу тая ромка. Гледах я и я слушах. Изключително злобна и агресивна !Тя насажда етническа нетърпимост и организира антидържавни протести при положение, че самата тя е държавен служител.

35

Бончев

преди 5 години

А как биха реагирали хората ако знаеха че ромите във воеводиново гласуваха за ВМРО.нали знаете с какъв стимул гласуват ромите

34

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименЧакай ВМРО да бутне катуните,ако си немаш работа...Веднага след изборите тия ще забравят какво са говорили и ще продължат да ли.ат гербави зад.ици,хрускайки лакомо кокала!Съвсем други националисти ни трябват!

33

Винету

преди 5 години

ми да отидат да протестират, и без това мизерията е голяма, дайте им по една метла поне работа да свършат ...