72

Каракачанин

преди 5 години

Не харесвам Каракачанов,но в случая е напълно прав! Това което каза е истина,а не расизъм! Истината трябва да е на преден план ,а не политкоректните лъжи и лицемерие!

71

Бойко защо мълчиш???

преди 5 години

Бойко защо пак мълчиш по въпроса? Замазваш очите на хората с телефония ти разговор,(който не знаем на какъв език си провел) с либиеца за някакъв кораб, на който едва ли някой му пука, ама дума не казваш за ро*мския конфликт. Пребили са генерал, истински генерал, не като тебе фалшив генерал и фалшив премиер. Или смяташ да се извиняваш на ро*мите,че Каракачанов ги е нарекъл нагли? Да пребият човек до смърт,е не само наглост, а и опит за убийство. Кажи защо виновните не са в затвора???

70

Социолог

преди 5 години

Врътки с бароните протеста е ПР

69

До 103

преди 5 години

Аз ли да им уча уроците? Който иска - учи, развива се, става човек. Имам приятели роми, които са с висше образование, работят редовна работа, живеят в българската част на градовете, а децата им дори не говорят ромски. Така че нека да не обвиняваме учителите в онези училища, те правят каквото могат.

68

Какво съвпадение

преди 5 години

Тази възможност за PR акция се яви в изключително удобен за Шкембето момент, точно когато в западната преса излезе информация за далаверите с паспортите, под ръководството на Шкембето.

67

манипулация

преди 5 години

Не 73 %, а 93 % от българите застават зад думите на военния министър

66

Forever

преди 5 години

До 107.,Не е предизборна провокация,и Джамбазки,и Каракачанов отдавна имат позиция относно ромите,по мои наблюдения.

65

Анонимен

преди 5 години

Българи, биете си бъдещето !

64

Анонимен

преди 5 години

Не се интересувам от политика .Каракачанов е прав.Нещата трябва да се казват с истинските имена...и всички българи го знаем..търпимостта ни обаче се изчерпва..

63

Анонимен

преди 5 години

Ковачева, знаеш ли, че роми родители масово се оплакват, че децата им в училище не се образоват, не се обучават на писане и четене - растат неграмотници. Ей, не си вършиш добре твоята работа, а тръгна да искаш оставка на войводата.

62

ЕМ

преди 5 години

До Православен 92Приятелю, мисля че се подразбира, в случая никой няма за цел да надува рейтинга на патриотите. И те си имат недостатъците. Говорим за личността Каракачанов. Колко управляващи ще си позволят да го кажат толкова директно? Все се проявява толерантност към "малцинствата" които само си знаят правата. Криминалните случаи почти винаги са обвързанни точно с тези хора. Каква е тази случайност? Бият полицаи, бият лекари, убита е журналистка, нахлува се в домове на възрастни?Ало?

61

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ЛИ ЕС СЕ ЗАНИМАВА С БЪЛГАРИЯ И БЕЗ ТОВА ТОЗИ НАРОД НЕ Е С ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД?ПУТИН СЪБИРАЙ СИ ГИ ОБРАТНО ОТ КЪДЕТО СА СИ ДОШЛИ!

60

ЦК на БКП

преди 5 години

Лиляна Ковачева ,организатор на протеста е държавен служител и трябва да подаде оставка !!!

59

Тато из Правец

преди 5 години

Кой не скача е червен ! По мое време тия вместо да лудеят ,работеха до откат в заводи и фабрики ! А вие ги дадохте армаган на един унгарски евреин и те погубват България !!!

58

Анонимен

преди 5 години

668 млн.лв. са предвидени по ОП "Развитие на човешките ресурси" за социално включване на уязвими групи (ясно кои са тези групи).Значи 700 милиона за 1 милион "уязвими" прави по 700 кинта горница на човек.Отделно идва социала, отделно пари по разни други програмки и т.н.За пенсионерите 40 лява коледна надбавка... ама само най-бедните щото пари за всики няма..

57

Православен

преди 5 години

Ей голямо надуване на рейтинга на патерицата Патриоти преди изборите. Забравихме продажбата на паспорти на терористи набързо!

56

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

Лиляна Ковачева ,организатор на ромския протест ,е държаван служител в Министерството на просветата и ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА !!!

55

Анонимен

преди 5 години

Редакцията, защо обиждате Българина ?

54

Жоро

преди 5 години

Ако всички-от 18 годишните до последния пенсионер излязат да гласуват, купените гласове ще бъдат смазани и съдбата на нацията няма да се решава в гетата. Тези, които не гласуват, да не се оплакват.

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8А ти като си остъкли терасата отидели в общината да ти извадят разрешително? Разбира се разрешителното струва около 1800 лв. все пак това е строителство. Ако не си извадил разрешително. Войводата ще те глоби здраво и ще ти събори терасата.