25

Анонимен

преди 5 години

и това ли е толкова важно, одраха ви кожите с граждански и данъци, а видиш ли на Путин пенсията ще бистрим. И сега да почне ежедневния спор кой по голям го вади ..

24

Анонимен

преди 5 години

А путин всъщтнос ака ли

23

Крим не е руски

преди 5 години

Щом Песков казва значи задължително трябва да се вярва..ха.ха

22

Анонимен

преди 5 години

Той е и собственик на тръбата за газ и държана работа и пенсия. Също като в САЩ на президентите.

21

анонимен

преди 5 години

ДО 10 АЛОО МНОГОЗНАЙНИКО. НА КОЛКО ГОДИНИ Е ПУТИН. ЗАЩО ДА НЕ ПОЛУЧАВА ВОЕННА ПЕЕНСИЯ. НИМА НАШИТЕ ГЕНЕРАЛИ, АДМИРАЛИ И ТЕМ ПОДОБНИ КОИТО СА НАВЪРШИЛИ ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ И РАБОТЯТ НЕ ПОЛУЧАВАТ ВОЕННА ПЕНСИЯ???!? ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ КАЖЕШ ВОЕННА ИЛИ ПЕНСИЯ ЗА ВЪЗРАСТ. АМИ ВОЕНЕН Е БИЛ И ПОЛУЧАВА ТАКАВА.

20

Анонимен

преди 5 години

До БългаринВ Англия кралицата няма право да пипа пари. Ако отиде в заведение е задължение на най-близкия полицай да плати сметката.Бентлито на Кралицата е пригодено да работи на газ за да не разхищава парите на данъкоплатците за доста по-скъпия бензин.

19

Тоз капут

преди 5 години

Е откраднал 200 долараВместо пенсия са му

18

Анонимен

преди 5 години

Ако планът за България на западните ни колонизатори от ЕС е тук да стане отново турско, както към момента изглежда с геноцида над българския етнос в територията, предпочитам България отново да стане част от Руската империя, както вече сме били. Редът и законността са противоположното на анархията, в която е принуден да живее българина = европеец на периферията.

17

Анонимен

преди 5 години

С телефона преди 15 години се разделих окончателно. Когато ми трябва някой отивам и го намирам както правехме едно време през соца. Най хубавото е че никой не ме притеснява когато му скимне. Ако на някой му трябвам да дойде вкъщи и на четири очи да се разберем а не да ни чуе цял свят. Без да разберете ви направиха роботчета. Под предтекст че сте много технически грамотни ви вкараха в Матрицата.

16

Анонимен

преди 5 години

Абе оправяйте си там ромите и не се занимавайте с Президент России. Извън капацитета Ви е!

15

бай х

преди 5 години

ако продължава така той ще забрави как изглеждат парите :))

14

Pen

преди 5 години

Как се бях притеснил ,че днес може да няма новина за Путин/Русия... :D :D

13

Боби

преди 5 години

До Анонимен"В коя война е участвал, че получава военна пенсия?"Е нали Чечня 1 и 2 и Грузия и Сирия както и всички миротворчески операции ги приравниха към военно времева ставка, а на доста от тези Акции се води президент и съответно главен командващ.

12

Анонимен

преди 5 години

в планината кой собственик на кафене му иска пари?

11

Боби

преди 5 години

До Киро Скалата"Няма как да си купи АйФон, все пак това е вражеска апаратура..."Точно в десетката го каза. Присъвременните производствени процеси в кристала на процесора дали ще е на телефон дали ще е на таблет или компютър пре спокойно "разработчика" по "молба" на "службите" може да постави БАБЛЮГАТочно за това в РФ се ползват само комуникационни уреди(може и малко допотоно да изглеждат) произведени под надзора на руските служби.И защо РФ мислите че не произвежда смартфони? Произвежда

10

Българин

преди 5 години

В Англия кралицата няма право да пипа пари. Ако отиде в заведение е задължение на най-близкия полицай да плати сметката.

9

Анонимен

преди 5 години

В коя война е участвал, че получава военна пенсия?

8

Шах и мат

преди 5 години

На снимката: Гросмайстора си наслаждава на спокойствието докато планира следващия си брилянтен ход. Например, кой ще бъде следващия американски президент? Шах и мат с пешката!

7

Анонимен

преди 5 години

ПЕСков знае какви пенсии получава Путин и в коя банка, а не знаел колко !?Чудят се как да навират Мумията из медиите !

6

Кур до коленко

преди 5 години

До Активист на БКПЗатова ли руснаците заминаха по целия свят, щото живота при ***.ин е супер, щото долара е 65 рубли, а 1 рубла е 0,023 стотинки...