20

Анонимен

преди 5 години

5- те година съм в чужбина. Дали съжалявам? Не.

19

hmmm

преди 5 години

Едно нещо е ясно.Правосъдната система в България не работи!

18

Анонимен

преди 5 години

Тези протестиращи изобщо не знаеха защо са там. Една от ромките се опита да каже защо е на протеста:"Ние ставаме в 5.00 часа да чистим тротоарите, да не падат софиянци да се претрепят, а сега искат да ни бият!" Според нея,това е причината да иде пред МС.Предполагам, че и други от участниците в "протеста" са били питани защо са там, но излъчиха отговора само на тази ромка, защото само тя е успяла да каже смислено изречение, макар и с него да доказва, че не знае каква е причината за този протест.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Обещаха им по 20 лв, но им дадоха само по 10 лв, за да могат да ги ползват за още някой "протест", ако се наложи. "Протестърите" ще участват, защото имат да взимат пари.

16

Нелогично

преди 5 години

Значи петима българи, проверени за благонадеждност преди да ги приемат в НВА, твърдят, че ромската кола се е опитвала да ги избута от пътя, после им е препречила пътя. Ромката заявява че тя е карала този автомобил, но не я арестуват?!Някой вярва ли на твърденията й, че са й показали среден пръст?

15

Анонимен

преди 5 години

До За повече отБойко да не да се е обадил. Пак се е скрил под леглото.

14

Анонимен

преди 5 години

И този е кандидат-убиец, като "протестиращите", на които им дадоха по 20 лв. за да са на площада.

13

Анонимен

преди 5 години

Кандидат-гласоподавател.

12

Анонимен

преди 5 години

Протестиращите пред МС, да не забравите да поискате законови промени с които да се спре най-накрая арестуването на етнически елементи които само са се защитавали зсщото са били предизвикани. НПО-тата също да подкрепят подопечните си

11

Иван Костов

преди 5 години

Човека се е защитавал бре .Военните са го предизвикали.Той е жертвата.

10

Тодор

преди 5 години

Да са ви ЧЕСТИТИ демокрацията и евроатлантическите ценности

9

айде сега

преди 5 години

До бравоКви терминали бе,човек!?На българина му е кеф да го мачкат,така е свикнал за цели 500 години!Кой не е дошъл тук,само той не е посрещан с хляб и сол,"по стар славянски обичай"!Та германци,та руснаци,та демокрасти,та кой ли не!Всеки нашенец е цар на политиката!Дай му избори,и му гледай сеира,как ври и кипи в политическото боричкане за власт и далавера!И без отговорност!Още от сега всички дрънкат за изборите,какво искаш!?Ми гласувайте си за *** пулев,нямате проблем

8

За повече от

преди 5 години

от НЕПРИЕМЛИВОТО поведение на БЕЗОТГОВОРНИТЕ роми не чуваме и ДУМА от БСП, ДПС, Президентство.Не може човек да нЯМА мнение, особено като знаем, че винаги вземат отношение.Също и шефовете на съюзите Рома.Мълчат.Също и г-жа Лиляна Ковачева.Одобрява опитите за убийства от страна на роми към хора от бълг. етнос?Само организира ПРОТЕСТ: да МЪЛЧИМ? Ние да учим, да работим, да ги издържаме, а те да нямат ЗАДЪЛЖЕНИЯ, да спазват Закона, да се държат като БЪЛГАРСКИ граждани в цивилизована държава.

7

Анонимен

преди 5 години

До Само питамДемокрацията не е виновна, за това, че законите не се спазват. Виновни сте всички вие които разбрахте демокрацията като анархия.

6

Активист на БКП

преди 5 години

Сега ще организираме мирен протест ,ще пием бутилка минерална вода ,ще пушим и ще блеем...

5

Само питам

преди 5 години

Искахте ли европейски ценности, скачахте ли по митинги два пръста нагоре и викове демокрация?

4

Хм

преди 5 години

Щом армията и полицията не могат да опазят себе си,какво остава за нормалните граждани?????

3

Бай Иван

преди 5 години

Класически продукт на демокрацията ,кое ви учудва в тази случка ,те са стотици хиляди след като станахме "горди европейци " ;) !!!

2

браво

преди 5 години

българите нямат право да защитават живота и имуществото си разберете го най - после и тръгвайте към терминал1 и 2

1

Наблюдател

преди 5 години

Кандидат за условна присъда е ромът. Това ще се случи. Действал е под афект и влияние на алкохол, провокиран, съжалява, трябва да гледа петтте си деца и бременна жена, признава вината си и се действа по съкратена процедура.