20

Иван

преди 5 години

Ало днеса,що ми изтрихте коментара.На тази т.нар. дюна, прародителите ми са си пасли овцете.Комшиите потвърдиха.В статията ви има въпрос и аз ви отговарям.Вие как мислите,че в тази държава се върнаха земите първа линя море.Ся ше прая там кот си искам.

19

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоСлагай си края когато си решиш, не ме интересуваш, един ненормалник антибългарин по-малко, няма да ми липсваш.

18

Анонимен

преди 5 години

До БайфиданТя сега е на руснаците.Резултатът се вижда.

17

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоДа не си жив да видиш!

16

Анонимен

преди 5 години

За еко талибаните, дюни или купчини пясък, образувана от навявания има с милиони в Сахара, отивате там и им се любувате, а най-добре ще е ако въобще не се връщате.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Природата се е старала няколко столетия, за да създаде тази красота за нас.Сериозно?Не се сещам за толкова неугледно творение на природата.Тези дюни не приличат на нищо.Купчина пясък с ниска и рядка растителност.Красиви са колкото и американските пустини с някой храст тук, там.

14

Зозо

преди 5 години

българинът затъпява отчайващо с всеки изминал ден. Искрено се надявам краят ни да дойде скоро и да си почине от нас земята ни. Скотщината и дебилизмът няма да липсват на никой.

13

До 10

преди 5 години

Дюните не ми пречат с нищо еко-био талибане, проблема си ти и подобните на теб полирани мозъци и най-вече кукловодите които са превърнали "зелените каузи" в инструмент за рекет. Дразнят ме всички фанатизирани социопати, които са си поставили за цел да ни върнат в каменната ера - не може например заради една купчина пясък да се спира проект за милиони, който ще осигури работни места и перспектива за умиращи региони.

12

Байфидан

преди 5 години

ако подарим страната на турците, имаме по-добри шансове, отколкото с герб. Единствено изискване е да се ангажират с прочистване на политическия `елит`.

11

Анонимен

преди 5 години

Какъв е този абсурд, че уж нещо по морето се пази. нещо не е наред ама хич.

10

Анонимен

преди 5 години

Да разбирам ли, че дюните ти пречат да живееш цивилизовано ?! Ако е така, наистина жалко за тебе !

9

До 11

преди 5 години

За диваците има резервати, отиваш там и тичаш по цял ден гол по поляните, горичките и т.н. Нормалния човек има стремежа да живее по-добре, за това сме създали така омразната ти цивилизация.

8

Анонимен

преди 5 години

Природата се е старала няколко столетия, за да създаде тази красота за нас. Но явно не го заслужаваме...

7

Анонимен

преди 5 години

всеки с болежките си

6

Анонимен

преди 5 години

Хахо хихи, това е положението.Руска мафия = Русия, да ти го напиша малко по-ясно.От къде мислиш се внасят наркотици в България?През руския анклав Росенец.Оръжията, които хванаха декември от къде са според теб?Беше съобщено, че нямат означенията на Арсенал Казанлък.Дали печатницата за фалшиви пари случайно беше в Слънчев бряг?

5

Анонимен

преди 5 години

За преместването на купчина пясък реване до небето, задържани, гаранции и т.н., за нагли битови кражби, нищо, за побои, нищо, за корупция, нищо и т.н., сбъркани ценостти, тежка деградация, обществен разпад, икономически кризи. Страната активистите-социопати, любители на рекет практики. После доходите ни били ниски, бил ни нисък икономическия ръст, другите имали по-голям, изоставали сме, но какво пък много важно, нашата цел е да унищожим зародиш всяка бизнес инициатива, стройтелство ли е, лошо е.

4

Анонимен

преди 5 години

ха ха ха по морето руската мафия ,много тежък живот водиш ха ха ха

3

Анонимен

преди 5 години

Всеки с непромит от комунистите мозък знае, че на Черноморието коли и беси руската мафия.

2

Запознат

преди 5 години

Те поГЕРБаха България!

1

Възмутен гражданин

преди 5 години

Такава простотия само в България може да се случи. Населението е пълно с и.диоти, които и хал хабер си нямат от природни забележителности, пълен непукизъм, алчност и безхаберие са обзели плиткия мозък на зомбираните псевдопредприемачи.Сега ще има шум в медиите 2-3 дена, след това затишие по темата, ще се плати на когото трябва и тоя ще продължи да си изглажда плажа за по-добра гледка. Народе...народе...