40

Канализацията

преди 5 години

на ГОЛЕМИЯ ХОТЕЛ задължително да е заустена на 100 м. в морето, защото от чистата вода се изприщваме.

39

Диди

преди 5 години

Стига с тези скапани дюни ! Няма по-хубаво от един голям хотел на плажа ! На човек трябва да му е удобно , а не да драпа през трънаците докато стигне до плажа

38

Възмутен гражданин

преди 5 години

До Анонимен 34Какъв поминък бе, *** ***? Поминък ли наричаш да разрушаваш природно-защитена зона и растителност, за да строиш по.миярски хотели, спечелени с оферта по незаконен път по всяка вероятност? Защото в нито една нормална държава не е законно да строиш върху природно защитен обект? И да се краде, крият обороти от държавата и да не се плащат после данъци с милиони. Да се създадат нови Маринели, Ветковци, Баневци и подобна св.олоч.Това ли е разбирането ти за поминък???

37

Вал

преди 5 години

Министерства, инспекции, съдилища, вземете се в ръце, че ни писна от безумия и престъпност!

36

Пен

преди 5 години

"Дюните vs. апетитите" - какво е това заглавие ж0рналя прости ? Какво е това "vs" и знаете ли кога се използва ?

35

Анонимен

преди 5 години

Мафията не спи в Бг.

34

Аз

преди 5 години

Вместо да чакаме 100 години тези престъпници да върнат пасъка, а природдата ще си свърши работата по-бързо, а да даже да помогнат на растителността - глобите и затвора отделно. Да не коментираме, че по-грозна гледка от "търговските обекти" по черноморието ни няма по света (бараки и каравани не по-различни от гетата).

33

Не отричам

преди 5 години

необходимостта на човека от бетон и асфалт. Ако живееш на село, нормално е да ти писне от дивотия. Тогава може да отидеш в София или в Дубай. В дубай е много хубаво - всичко е изкуствено дори и островите всичко е построено от човека. Има много бляскави магазини и киматици навсякъде. За хора които им е писнало от дивотия и природа е супер.

32

Анонимен

преди 5 години

До БетонПо същата логика всяка сграда е уникална зелен сектанте! Винаги се учудвам, как агресивно си налагате мнението, макар че в него няма никаква логика. Това че ти си болен на тема дивотия, не означава, че обществото трябва да се съобразява с твоята мания. Не сте ли вие, тези които искате да унищожите цели региони от България? Какво случва когато отнемеш поминака и перспективата на хора? Кое по-важното хората или някакви дюни? Дивотия убива!

31

Бетон

преди 5 години

и асфалт човек може да мониира за месеци и примерно за няколко милиона, но природата се създава с векове сама при случайно стечение на обстоятелства и фактори. Тя е уникална. Това не разбират сибствениците на подходящи за туризъм места и природа - това което притежавате е уникално, то е скъпо бижу, като самородните диаманти, а това което създавате от асфалт и бетон е ширпотреба, като индустриалните циркони. Кое мислите е по-ценно или не сте виждали диамант и не правите разлика?

30

Анонимен

преди 5 години

До Това се казваРазбира се че е така, по-света хората отдавна забраниха асфалта и бетона, платежоспособните хора ходят на сървайвър почивки, даже си плащат за ги изяде качествено някой звяр. Вече няма ол инклузив, вече няма 5 и нагоре звездни хотели, всички ходят на палатки, на дивотийка, няма вече хляб в този бетон.

29

До 28

преди 5 години

И пак лошия бетон, така е трябва да се забрани веднъж завинаги, трябва да се завърнем към дивото, пещери и спане под небето, това е истината, които иска друго е лош. Много интерес за мен е факта, че всички велики екоактивисти са се завряли в бетонни офиси и домове в рая на бетона София.

28

Това се казва

преди 5 години

"да режеш клона на който седиш" . Туризма се развива заради природата, а не заради бетона или асфалта. Защо ти е да ходиш някъде като в града, където живееш си имаш бетон и асфалт. Искаш да отидеш някъде където да усещаш земя под краката и вятър в косите... Вече има доста места в България където се ходи просто по инерция, но полека по-платежоспособните и информирани българи започнаха да бяхат от нашето Черноморие, от Пирин и Рила...По света има много красиви места, които местните хора пазят.

27

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоЗозо простотията е намерила извора в твое лице. Глупостта, мързела, завистта и посредствеността, които лъхат от теб са по-по-най на злините, отивай да живееш в някоя пещера и не ни занимавай с диващината си.

26

Анонимен

преди 5 години

Навремето имаше виц в който борец не може да види природата от дърветата, а сега стана турист от бетона. Мутробарокът превзе и туризма.

25

Анонимен

преди 5 години

Иван е прав , ще прави каквото си иска , зависи дали ще му разрешат да строи или пак да пасе овце там както дедите му,щом закона го позволява.В София по времето на кмета Софиянски застроиха част от южния парк какво остава за някакви дюни. Приказката за баницата важи с пълна сила навсякъде!

24

Зозо

преди 5 години

истинският враг на българина е простащината и егоизмът, също алчността, а герб е олицетворение и на трите злини

23

гербав предприемач

преди 5 години

хората искат бетон, не купчини пясък и храсталаци. Слушайте мен, аз знам, туризмът процъфтява при герб, все повече евро клошари летуват при нас

22

Анонимен

преди 5 години

До защитниците, с общите приказки за "проектите за милиони" спирани от "купчина пясък". Дюните са естествена защита от ерозия и морското вълнение при буря. Това, което вие наричате зелен рекет, след някоя и друга година ще доведе до "бедствие" за "проекта за милиони", "работните места", прилежащата инфраструктура, а оттам и всякаква "перспектива" ще бъде отнесена в морето. Но какво да се обяснява на кухи ***, с гладко грахово зърно вместо сиво вещество.

21

?

преди 5 години

Нали са от нашите /ГЕРБ/...