58

Дедо Ви

преди 5 години

Българите са европейци и нямат нищо общо с турските гени.Правени са изследвания и е доказано,образовай се ти.По-близки сме до северно италианските народи,а на Иван Шишман майка му е еврейка- Сара.

57

Ванче

преди 5 години

Тия хапнаха дървото. Очаквайте Велиока Албания до двадесет години. А ний...НИЙ СМЕ ***!

56

IYI

преди 5 години

Вземете се образовайте малко, преди пак да ни делите на турци и българи. България съществува като държава не с малка помощ на тюрки - огури, авари, кумани. Погледнете само кои са ни царете из времето - Дуло (етн. огури), Крумовци (етн. авари), Асеноци (етн. печенеги), Тертери + Шишмановци + влашките Басараби (етн. кумани). Щете, не щете, трябва да се научим да живеем в хармония! Ако ние я подкараме по османски, тогава ни плюйте. Не мислете, обаче, че всички турци у нас сме заприщели по Ердоган!

55

РадиоЕреван отговаря

преди 5 години

Двама се карат (българи и сърби) , трети ( албанците) печели.

54

svetlio

преди 5 години

И с вас се свърши... Скоро и тук,но с друг език!

53

не може да бъде!

преди 5 години

В това няма нищо неочаквано и необикновено.Според мен,това няма да промени с нищо нашите отношения с БЮРМ - за България почти всичко там е загубено.Нашият проблем е кой ще бъде следващият официален език в България-предлагам да познаем до 3 пъти...няма да е нито руски,нито английски...май г-н Джеймс Уорлик преди време ни подсказа...може би няма да е и турски...

52

Анонимен до 50

преди 5 години

Кога си бил 16 република бе Оли ?

51

Дедо Ви

преди 5 години

Боко в последно време се е превърнал в невидимия човек или в духа от вълшебната лампа-показва се само при потъркване.

50

Анонимен

преди 5 години

А В БЪЛГАРИЯ 45 Г. РУСКИЯ БЕШЕ ПЪРВИЯ ОФИЦИАЛЕН, ДАЖЕ БЯХМЕ 16 РЕПУБЛИКА, НО И ДНЕС ИМА МНОГО МАЙЦЕПРОДАВЦИ, КАТО ТИЯ В ДНЕС.БГ, ДЕТО РАБОТЯТ СРЕЩУ РОДИНАТА КАТО КИРЯКСТЕФЧОВ И ПОП КРЪСТЬО!

49

МАКЕДОНИЯ -

преди 5 години

ДЕТЕ НА СТАЛИН!! ДИМИТРОВ СЕ ВРЪЩА ОТ МОСКВА В КОВЧЕГ! ФАКТИТЕ!

48

Анонимен

преди 5 години

ЕТО РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РУСКАТА ПОЛИТИКА В ЮГОСЛАВИЯ!!! ТЕ НИ СКАРАХА С ТЯХ МИНАЛОТО ЛЯТО НА РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА И ГОТВЯТ ОТДЕЛЯНЕТО НА МАКЕДОНСКА ЦЪРКВА ОТ БЪЛГАРСКАТА.

47

Анонимен

преди 5 години

До41. В Албания има много религии, православни , католици, помаци , мюсюлнати , атеисти

46

"БРАТСКА"

преди 5 години

ЗА 100 Г. :1. ТРЪГВА С ВОЙСКИ СРЕЩУ БГ ПРЕЗ 1 СВ. ВОЙНА.2. ЗАВЛАдява бг на 9.9.1944.3. избива инртелектуалния, държавния и стопанския ни елит подобнотурския завоевател - първата им работа.3. дава македония на сърбия- 1946-48г.4. в момента води диверсионни действия на територията ни, вкл. с агентите в този сайт.

45

Ставрю

преди 5 години

На тази територия наречена северна македония тепърва и предстоят проблемите с албанците. Грешката им че не се върнаха в пределите на България ще си я платят скъпо. Сорос е купил Заев и тоя *** ще продължава да създава проблеми. На кой му пука за една толкоз малка територия всичко е интерес на големите.

44

???

преди 5 години

Не не се радваме какво се случва в Македония, просто не ни пука на тях. .нали сме "лошите" за Македония. .защо трябва да ни е грижа за някой който ни мрази

43

Анонимен

преди 5 години

Политика социалист Димитър Благоев е роден в село с българско самосъзнания. Селото се е наричало по народному Малката София. Но заблуден като стузент в Одеса се включва към групата на социалистите. След което решава и в един момент и казва от днес съм "македонец". Така става македонец и "работник с висок разряд". Като никога не е работил и се е занимавал само с политика.Както и с анархия и тероризъм. За което е и бил в затвора.

42

Анонимен

преди 5 години

ДА ПРИПОМНЯ КОЙ ДАДЕ МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ - РУСКОТО *** ДИМИТРОВ ПОД ДИКТОВКАТА НА СТАЛИН! ПОСЛЕ НИ ВИКАТ БРАТУШКИ... ДА ВИ *** В БРАТУШКИТЕ!

41

Анонимен

преди 5 години

До КрушатаАлбанците смениха терминологията. Вече няма Велика Албания, а Природна Албания. Екологично и зелено!

40

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, българите уж християни как се радват че ислямистките шиптари превзели Македония.Няма такъв цир. Аз като ви казвам, че Ганчовците са продажници, които за 5 долара ще продадат и Майка си и Родината си и Вярата си, вие ми слагате минуси.Прочетете коментарите.Все едно че са в турски сайт.

39

Анонимен

преди 5 години

А В РУСИЯ БЪЛГАРСКИЯТ НЕ Е ОФИЦИАЛЕН, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ГО ГОВОРЯТ ОКОЛО 5 МЛН ДУШИ! ТЕ ДАЖЕ СА ПРИНУЖДАВАНИ ДА СЕ ПИШАТ ТАТАРИ!!!