78

РЕШЕТНИКОВ

преди 5 години

КАКЪВ ГОЛЯМ НАШ УСПЕХ!!! БЪЛГАРИТЕ СЕ ГЪРЧАТ!!!

77

Сърбоман

преди 5 години

Македонците вяра на българите да нямат. Клеха се във вярност на Русия, а през 1990 й забиха нож в гърба. Само на Сърбия може да разчитат македонците срещу албанската нaпаст.

76

Анонимен

преди 5 години

Македонският е фалшив език. Значи остава само албанският. Министер-прецедателът трябва задължително да говори албански.

75

Анонимен

преди 5 години

Не мога да повярвам какви неща се случват на Балканите. В Македония, Българския език е чужд, забранен, оплют... а албанския е официален. Боже, Боже, за тези ли диванета воювахме и проляхме кръвта си в толкова войни, за тези ли диванета изгубихме толкова територии. След външен натиск се ислямизират. Очевидно целта на САЩ е да се създаде Велика Албания, която да доминира Балканите. Все пак в косово паметници се строят на американците. Сърби и българи са русофили, затова не залагат на нас.

74

Анонимен

преди 5 години

Само вечно cтpадание за cpъбските ***! Винаги се правят на жертва! Уж се коткаха при Запада, а днес скандират "ние на практика сме руснаци". Фурнаджийските лопати ще си получат заслуженото!

73

Анонимен

преди 5 години

БИХА ЛИ МИ ОБЯСНИЛИ ТОВАРИЩИТЕ ШВЕЙЦАРИЯ И БЕЛГИЯ КАТО СА ДВУЕЗИЧНИ СТРАНИ КОЛКО Е ЗЛЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ТАМ... АЙ ПОЛЕКА..

72

Българин

преди 5 години

Ами щом ЕС и САЩ така са решили значи така е най-добре, те знаят как е най-добре и за нас и за Албания, ако трябва по късно и в България ще го направим официален, Албания е добър партньор на нашите пантньори от ЕС и САЩ.

71

Други ще сме

преди 5 години

Гадно за македонците. А скоро в България втори официален ще стане турски или ромски. След 50 години България ще е доста по-различна от сега. По улиците хората ще са други, езика ще е друг, празниците ще са други. Други ще сме.

70

IYI

преди 5 години

Самото обединение България е създадено, за да се спрат междуетническите борби за надмощие между утигури, кутригури, язи (скитско племе), сарамати (скитско племе), готи (германско племе), славяни и т.н. Тя е била над-етническа конфедерация и не принадлежи само една от съставките си. Дори самото име България означава смесен народ на огурски - от същия пра-корен като турското bulgamak /да смесвам/.

69

IYI

преди 5 години

Никъде не съм казвал, че куманите са турци. Наричам ги тюрки, защото това е научно-приетият термин за тюрко-езичните племена. То е лингвистична категория, не етническа или национална. Има запазени документи, написани на кумански. Ако не вярваш, че са имали тюркски език, ходи ги прочети. Що се отнася до унигури, кутригури, сарагури, агачгури и т.н. - какво според теб е окончанието -гур в името им? А оногондури е име на междуплеменен съвет, не на племе.

68

IYI

преди 5 години

до ГробокопачНито полумесецът принадлежи на мюсюлманите (първоначално е бил знак само на Истанбул, които са го заели от Константинопол, които са го взели от Бизантион - тракийско селище), нито IYI e знак само на българите. Други степни народи също са го ползвали - угро-фини /пр. Марийци/, кeти, тюрки /пр. kayı boyu/, скити и т.н. И той е бил знак на единението, не на озверели пехливани като теб.

67

AR

преди 5 години

До IYI Завършека на коментара ти е похвален... що османчо арабското данайско е.р.е.й.с.к.д *** не е турк...той е враг на турките *** кой да мисли...освен горните е секъл и долните им глави...баш като хеврейчетата биороботи!Но това да кажеш че една от най-страрите древни цивилизации с единствената писменост от преди 45хил години в единствена по рода си Магура...че е създадена с помощта на еди кой си си е ахахахахаха....Отсявай зърното от плявата...

66

Анонимен

преди 5 години

А бати ни Бойко им дава направо паспорти, че он Шиптар му изкарал фалшив документ, че дядо му бил маке .

65

Гробокопач

преди 5 години

До IYIГажул, ти ли ще ме ограмотяваш, а? Какво си го сложиш този знак? я, го сваляй веднага! Той не ти принадлежи! Ти си имаш полумесеца. Оногондури, кутригури, не значи огури;))) И на каква база Крум е аварин,а? И на каква база куманите са турци;))) я, по-спокойно там в Гаджулъка;)))Вашата роля в Българският Саракт се свежда това да ни изпълнявате заповедите. Акъл то вас, не щем!А, ако се бунтувате...ххххх

64

не е интересно

преди 5 години

Интересното ще стане,когато албанците забранят "македонския"!

63

Анонимен

преди 5 години

До 29. Няма как да се върнат, като Истамбул минава до 10години към ЕС. А Турция остава само в Азия.

62

Анонимен

преди 5 години

Македония не влезе в ес, а в албания..

61

к0нсерва

преди 5 години

Албанският - официален. Българския - вражески. Ставаме свидетели на най-голямото национално предателство - и Македонците ги продадоха на Глобалистите без дори да ги питат!!

60

политкоректно

преди 5 години

Тия хапнаха дървото. Очаквайте Велика Албания! А ний...НИЙ СМЕ ***.И !!!

59

политкоректно

преди 5 години

Тия хапнаха дървото. Очаквайте Велика Албания! А ний...НИЙ СМЕ ***.И !!!