59

Анонимен

преди 5 години

ПРИ ГЕРБ РЕМОНТИТЕ ЗАПОЧВАТ ПРЕДИ ЗАВЪРШВАНЕТО НА ОБЕКТА.

58

Do 40

преди 5 години

Ако телевизията не беше излъчила репортаж за това, не вярвам софиянец да се грабне и протестира.

57

Пешо

преди 5 години

Цитат: за този ремонт е нямало нито обществена поръчка, нито обществено обсъждане, а дори и представяне на проекта. Цялата работа на общината е такава. Като ги питах един път за едни пътни знаци, сложени обратно на обичайната посока на движение в Разсадника ми отговориха важно: имало обществено обсъждане. К*ра ми Янко нито обсъждане нито обществено. Всичко се ражда в кухата кратуна на един, който прави знаците и светофарите и е недосегаем връзкар. Изявява се по конференции и му лъсва некадърност

56

Пипи

преди 5 години

В тая столична община няма кьорав строителен или пътен инженер. Още като се замисли ТАКА ГЛУПАВАТА РЕКОНСТРУКЦИЯ на К. Величков, как никой не се сети, че двата вида натоварване върху настилката- от трамвая и автобуса са коренно различни и искат определен подход в изчисляването на носещото покритие. За по-лесно: направо джаста - праста, асвалт и топки, да върви движението и музиката да свири. Пълни некадърници и инвеститорите и изпълнителите.

55

WTF????

преди 5 години

Гарантирано от ГЕРБ! Още не е пуснат пътя, а вече е за ремонт. Това може да се случи само в Боколандия - държавата на мафията. Дали Тиквата и Данчето биха приели такъв ремонт на именията си (купени с крадени от мен пари)????? Не вярвам!

54

У ф ф ф

преди 5 години

Колчем насъпиш *** отите от общината, колчем ти отговарят, че обектт не е завършен.... и ака, свършване няма !

53

Анонимен

преди 5 години

видими резултати

52

Спаси София корупция

преди 5 години

Спаси София са дежурната ударна групичка от четирима *** комсомолци с директно финансиране от Позитано 20. Преди две години Спаси София усвоиха големи суми при ремонта на парка на Людмила Живкова.

51

ЦЦ

преди 5 години

Забележете в Спаси София само обратни са. Дали и шефът им не е такъв?

50

123

преди 5 години

Добре де, защо вьв Виена може да се направи и то както трябва , а тук все нещо случва. Винаги имат готови опрвдания. Ами отидете до Виена, не само да си посетите апартаментчетата и попитаите тия хора как го правят. Ама ще МАЛКО СКЬПО...ДА НО ЩЕ Е ЗАВИНАГИ .. НЕ ИСКАТ.. ПРОСТО НЕ ИСКАТ..

49

Анонимен

преди 5 години

Да видим и сега ли със студа ще се оправдаят, нали пломбите падали в сдуда, според вожда, а вие заради един асфалт

48

Анонимен

преди 5 години

Е вие какво очаквате? Няма оправя и пак ще я изберат учителката.

47

Анонимен

преди 5 години

На всякъде е така при поръчки от Общините.

46

плюс и минус

преди 5 години

И тук се подвизава партиен ***, който не вижда по-далеч от носа си. Човеко, прочети и други мнения, а не само "правилните". ТИ би ли платил на "майстор" за така свършена работа в дома си? А може би трябва да те питам-ТИ били наел такъв "майстор" ВЪОБЩЕ?

45

Ясен

преди 5 години

Я си преизберете пак марионетката на шайката, дано да ви окрадат до шушка! И ремонт на ремонта на ремонта все да ви правят.

44

Анонимен

преди 5 години

Баси... кви пари се крадат тука малеееей.. и то от нашите данъци.. :(

43

Само факти!

преди 5 години

Имам наблюдение на трамвайни трасета в центровете на дузина европейски градове. Е не могата да направят такива пукнатини и това си е!

42

Анонимен

преди 5 години

Много рано, декември месец. Вместо да пеят лястовички, то взе че дойде зима и прецака всичко.

41

sport

преди 5 години

Това медиите са страшни г*аДо*ве! Даваха го представителя на фирмата изпълнител, каза си човека, че има грешки при изпълнението и ще го преправят и толкова. Да не говорим, че той е втори изпълнител, тъй като първия е зарязал нещата на някакъв етап. Отделно става въпрос за едно напукване на конкретно място, а не за целия булевард. Аз не защитавам фирмата изпълнител, но това се преекспонира.

40

Предпоследно

преди 5 години

"Ремонт, и след ремонта-кръпки! Това е толкоз просто и логично.Но в дупките ще бъдеш сам,народе мой, а ние... все ще те "обичаме"!