20

Планинар

преди 4 години

Пазете децата от хомеопати !

19

Чими

преди 5 години

Лекувайте се САМО с хомеопатия!!! И без това 7 милиарда са твърде много на тая малка планета. ***

18

Анонимен

преди 5 години

"В това лечение е много важно кого лекуваш."Много вярно. Важното при хомеопатията е болестта да не е сериозна.

17

Анонимен

преди 5 години

Много добър лекар,който на 100% всяка едно лечение ,което предписва е правилно.Знам звучи Ви невероятно така мислех и аз преди 6год.,А сега вече съм Благодарна,че се довериха на хомеопатията.Много е важно при кои хомеопатия ходиш.....Благодаря на Д-р Угринова.

16

Анонимен

преди 5 години

Простите английски лекари, дето лекуват кралицата, обявиха хомеопатията за неработеща и забраниха всякакви хомеопатични "лекарства".А вие бълвате псевдонаучни статии за псевдолекарства с цена няколко пъти над нормалните.Е докога ще продължавате?

15

Анонимен

преди 5 години

Как работи хомеопатията:Плащаш 50 лева и пиеш чаша студена вода.

14

Куха лейка

преди 5 години

Бях на хомеопатия, но реших да мина на следващия левел, сега ходя на гуру-шаман, той ме лекува с магии и вливания с кожената инжекция.

13

House M.D.

преди 5 години

Хомеопатията е измама.Билките към хомеопатията или към традиционната медицина трябва да ги отнесем?Винско и свинско + чесън. Това е единственото правилно лечение. Служи и за профилактика.

12

Анонимен

преди 5 години

Управител към бармана:Сипи една малка водка в два варела с вода и внимавай много с количеството, че днес има сбирка на хомеопати, да не вземат да се изпонапият.

11

Дъртанян

преди 5 години

Правете си бъзак всяко лято,и то количество,че да имате за цялата година.Пийте всяка сутрин по една глътка и ще забравите за всякакви болести и лечения...Говоря напълно сериозно!Но сока да си е ваш,а не купен от магазина или аптеката,където е разреден и няма ефект от него!Айде,със здраве!

10

До 6

преди 5 години

Хомеопатията наистина е шарлатанство,но това не означава,че няма други начини за лечение извън официалната медицина.Аз например се лекувам с акупресура и резултатите са отлични.Не само за заболявания на дихателните пътища,но и за мигрена,колит, гастрит и така нататък.И аз бях скептик,но съм я изпробвал върху себе си .

9

Грип

преди 5 години

минава с традиционна медицина за една седмица,а с хомеопатия за 7дена.Няма такова чудо лекар-хомеопат...

8

Бате Гойко

преди 5 години

"Цялостно излекуване се очаква за около 10 дни"Периодът на цялостното излекуване с хомеопатия подозрително много прилича на периода на цялостно излекуване без хомеопатия.

7

асад

преди 5 години

Тая по какво е доктор? Навярно по шарлатанство.На такива трябва да им се взимат дипломите и пълна забрана за работа.

6

Анонимен

преди 5 години

След като официално е обявена за лъженаука, не разбирам как може да става дискусия за метод на "лечение". Лечението е едно с лекарства. Другото е самовнушения, които понякога помагат, но не бива да се разчита и рискува.

5

Ха-ха-ха

преди 5 години

Ако този въпрос все пак НАИСТИНА стои пред вас, най-добре идете на ходжа.

4

Тодор

преди 5 години

Хомеопатията е същото, като да вярваш, че някаква икона, ще те изцери... Вода и захар срещу 50лв за 30мл и по една капка под езика всеки ден. Гарантирано работи!

3

Пациент

преди 5 години

При последното ми посещение при хомеопат вместо да ми постави инжекция той просто ме ощипа по дупето. Ей, хомеопатията наистина работи, да знаете :)

2

Анонимен

преди 5 години

Те да ни пускат от самолетите вирусите от лабораториите,пък ние да се чудим как да се лекуваме!

1

само да споделя:

преди 5 години

Научната общност разглежда хомеопатията като измама, а предписването на хомеопатични препарати вместо лекарствени средства е критикувано като неетично.Сами си правете изводи какво да изберете. Със същия успех можете да отидете на баячка, астролог или хиромант. Или просто да пиете една вода (вероятно това ще има по голям ефект защото се препоръчва прием на течности).