13

Анонимен

преди 5 години

Смятайте, че още утре сте го дали в ръцете на руснаците!

12

До 5

преди 5 години

Щом така разсъждаваш ,значи си същия продажник и лицемер. Хората затова отиват при инженер и си заплащат определената такса(а не както ти казваш -като не разбират ги пускам по пързалката 10торно по-скъпо). По твоята логика ,като ти потрябва адвокат да речем и той трябва да те прекара с цената щото не вярвам да си всестранно надарен . Относно темата. Според мен ,това е замислено като със схемата за санирането и целта е повечето от сумата да бъде открадната.

11

Хаха

преди 5 години

Автомагистрали не разполагат нито с техника, нито с хора за това строителство. Болшинството са в пред пенсионна възраст. Цецко лично посочва фирмите на които ще се превеждат суми за строителство.

10

Tangra

преди 5 години

Само така, преследване до дупка. Има още честни граждани, които не търпят далаверите на властоимащите. Няма значение сини червени, жълти кафяви. Всички крадци да си понясат заслуженото.54946

9

Активист на БКП

преди 5 години

Николай Нанков!!! Беше министър до август 2018 и подал оставка поради некадърност !!! Сега го ,,наказали,, да е замесен.министър ! Герберски дивотии ..

8

Анонимен

преди 5 години

А бе бях се притеснил, къде изчезна тоя симпатяга Нанков най успешния министър, най младото и умно острие на гербавите!?Пратен като зам министър, след като дадохме 18 жертви край Своге поради неговата и на подчинените му некъдърност като министър , за да да работи за Тол системата където бил много навътре в нещата и само той ще може да е пусне от 01.01.2019 в безпроблемна работа! Е видяхме че въобще не тръгна но бяха изхарчени 180 млн и Нанков беше изчезнал.Но сега като се зададе ново крадене

7

Анонимен

преди 5 години

Няма подизпълнители, но има десетки договори за доставка на разни неща..Един ще доставя асфалт, друг чакъла, трети машините...Т.е. това са си подизпълнители, но кръстени по друг начин

6

Анонимен

преди 5 години

Ami publikuvaite go v asfaltova baza.bg...togava...ili cement, gips, mramor, granit.bg

5

Анонимен

преди 5 години

Свински черва!

4

до 1

преди 5 години

Това перхидролено същество не е необходимо да разбира. Поставена е да изпълнява и ако се налага след някоя поредна издънка за да се спаси тиквата тя да си подаде оставката.

3

К1

преди 5 години

Съгласно измененията в ЗОП , държавата може да възложи без ОП договор на държавно търговско дружество , ако то има капацитет да свърши работа.Но. С договорите за наем на техника и персонал се прикриват договори за под изпълнение.За това , нека да видим от кои фирми ще се наеме техниката и персонала и на каква стойност. Да не се каже ,че в АВТОМАГИСТРАЛИ НЯМА ДА ОСТАНАТ ПАРИ!!!!

2

123

преди 5 години

Навързани са като свин.ски чер.ва. Гарван,гарвану око не вади. Колко ли още има да теглим? Геноцид в действеие.

1

Анонимен

преди 5 години

Тази какво разбира от строителство, асфалт, техника и прочие, всеки неин подчинен може да я метне на върбите и да злоуботреби с некомпетентноста и.