22

СЕРИОЗНО?

преди 5 години

До ЗозоМай си малък и от комунистическото робство не си и помирисал 1 ден от живота си.Имах дядо в Белене и 2 други близки роднини изчезнали без следа..Ха сега, вади си заключението, пък после дрънкай глупости.

21

ахахха

преди 5 години

До Анонимен: " Не съм чул още за осъден гербераст."-----------------ШАБЛОН ФРАЗА НА ЧЕРВЕНИТЕ ГНОМИ. МАЛЕ, КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ!

20

До анонимен 20

преди 5 години

Е браво, бе!Всичко съм чувал, но че една дюна може да бъде неугледна не бях!?!Но сега като се замисля те и каваците малко несиметрични идват. Та да викнем след багериста Пазвантов, дървосекача Одунчуков да ги по оформи малко.Просто жалко или жалко и просто?

19

Решение

преди 5 години

Що не го задържите поръчителя докато се самовъзстановят дюните. Да изчака на топло пък природата си знае работата.

18

промяна в НК!

преди 5 години

Конфискация на имота на виновния .Щом не може да пази природата -няма право на обект там.

17

Анонимен

преди 5 години

Тия не се познавали... един друг. Децата на лейтенант Шмид.

16

Анонимен

преди 5 години

Какво се филмирате с тези дюни?Винаги са ми били супер грозни и неугледни.На нищо не приличат!Някакъв куп пясък с петна трева или храсти по него.Ми не е нищо особено.

15

К6

преди 5 години

Унищожихме нещо което природата го е градила 100 години, е тя това тя няма да ни прости,

14

Тим

преди 5 години

По закон крайбрежната ивица е държавна земя. Става дума за концесионер и наемател. Да се покаже договора за концесия и наем. Не е дадена земята и къмпинг "Смокиня" на случаен човек. Общината и РИОСВ да поемат отговорност

13

Охобохо

преди 5 години

Накрая щом е негов терена,ще пусне под наем 10 каравани за по 3 000лв. на сезон и ще си плати и глобата и делото,а и гледка море ще си има.

12

Анонимен

преди 5 години

Ами прав е човекът. Пречи му дюнята - маха я. Индивидуалното е над общественото! Така е при капитализма - свиквайте...

11

Възмутен

преди 5 години

"Законът за това престъпление предвижда лишаване от свобода до 3 години или пробация."Това е резултатът от напъните на 240-те хрантутника

10

Анонимен

преди 5 години

Ако са ясни и точни законите, адвокатите няма да имат работа и ще са ненужни а депутатите и "бизнесмените" всичките ще са в затвора!

9

До 9

преди 5 години

Така е! Аз мога да ви кажа как ще приключи всичко а и всеки може ако се замисли!Багериста - пробация! Поръчителя невинен поради липса на доказателства!

8

То беше ясно

преди 5 години

Този наглец сега най-вероятно ще си плати и всичко ще се потули! Я как го е подучил адвоката, не съм аз, не познавам багеристите,нищо не съм поръчвал.....!Багеристите ще бъдат "посъветвани" да се откажат, че той им е поръчал! Резултата е ясен, извършителя неизвестен, случая приключен, продължаваме напред!

7

Охобохо

преди 5 години

На бас,че накрая багериста ще изяде дървото!Но тук проблема е кой позволи да се купи плажа и дюните от частници?Това трябва да е държавна собственост както е по света.

6

Анонимен

преди 5 години

Много наивници казват, че имало закони, но не се спазвали! Не, няма закони и в това е проблема! Всеки член от Наказателния закон има вратичка и простор за тълкование!Какъв в тоя член " до 3 години или пробация"?Ако аз кова закона ще го направя така: " Унищожаваш защитени природни паркове и зони, наказание - 10 години затвор и 100 000 лева глоба!!! Никакви пробации, никави "до" !Това е истината! Убиваш умишлено - наказание - до живот!

5

Анонимен

преди 5 години

Браво, това са нашите закони, айде със здраве на престъпниците, волни свободни за нови подвизи!

4

Шопо

преди 5 години

Само Пена чистачката ли остана у каушо ?

3

минувач

преди 5 години

Да му сложат на този сега един плакат към морето - с картинка от Столипиново - да се радва като си отвори очите сутрин!