10

Дон Кихот

преди 5 години

И аз се борих с мелниците, но резултата го знаете. Тази май ми е роднина.

9

Айде юруш на маслини

преди 5 години

Щото и в края на Соц-а, а и днес след подмяната на тръба или фитинг от ВиК мрежата не се извършва почистване и дезинфекция от аварийния екип. Повсеместно. Иначе може да се удавиш в харитята изписана с всякакви по и извън БДС-то мерки. Да не говорим за вечното последващо слягане на асфалта, ако изобщо го има, в участъка на аварията. Не питам що!Говори се за справедливост, подобрение и т.н., но удобно се пропуска каквото и да е разваляне на концесии или носене на персонална отговорност. Що ли?

8

Анонимен

преди 5 години

Защо ОмбудсМая ли? Иронично е. Защото е като пчеличката Мая. Трудолюбиво подскача от тема на тема, опрашва ги и като не й се получи скача на следващата... Всичкото е такова - олелия без резултат

7

Анонимен

преди 5 години

Топлофикация е с най голяма загуба на вода. Нейното централно отопление в абонатните повещения - държавни и обществени сгради. Както и по уличното трасето не се дава гласност. Информацията е секретна.

6

По-анонимен

преди 5 години

До АнонименНе може! :P

5

peperuda11

преди 5 години

Ако искаме водата ни да е чиста и да нямаме режим на водата, ще трябва да платим малко повече. Хора, не разбирате ли - навсякъде, във всички страни в ЕС е така. Всички спекулират с вдигането на цената всяка година. И от това печелят само опозицията и медиите. Не се поддавайте на манипулациите.

4

sante_dog

преди 5 години

Тука е истината: 'Според нея хората спонсорират ВиК дружествата, които могат да си позволят загуби и течове, защото потребителите са тези, които плащат сметката.'Пример - продавам ябълки. Ако знам че мога да продам 100 кг, няма да купя 200 и да хвърля 100 от тях и да съм на загуба. Ако обаче знам че колкото и да продам, ако останалите и да се развалят, пак ще ми ги платят - ще си купя 2 тона. И да изхвърля 90% - пак ми ги плащат. Та така с цената на водата...

3

мнение

преди 5 години

От Софийска вода направиха цената на водата по-висока от тази на бензина. Докарваме го вече до стандарта на Саудитска Арабия, Катар и т.н..... само че там водата е с високо качество, а тук тече опасна за здравето течност по чешмите. От скоро съм в нов блок, с нови тръби, както и връзката към централния водопровод. В банята остават червеникави следи от водата след всеки душ. Постоянно чистим мивките и баните. За какво плащам скъпо???

2

ре

преди 5 години

Някой ВиК си вдигнаха цената още от август тихомълком и особено тия, които са на гравитация.Кой ги наблюдава никой.2литра лимонада 2лв.1кубик вода 2.50 какво става с тая България.

1

Анонимен

преди 5 години

Аиде престанете с това "ОмбудсМая"напишете го както трябва по дяволите!!!