20

Съседа

преди 5 години

Симеонов и Каракачанов вечно говорещи глупости. Това е единственото добро което чувам от Каракачанов за което го подкрепям. Но за съжаление вече 30 години само се говори а нищо не се прави. Някой от управляващите може ли да отговори има ли смисъл да си плащаме осигуровки? Да хрантутим служители и ромчета, а на старини да чакаме за жълти стотинки. За здравните осигуровки също, ромите 99% неосигурени, а от тях не може да се вредиш в болниците. За раждането също от нас искат 1000 лв. от тях не...

19

Анонимен

преди 5 години

Тия "интелектуалци" не са ли червените хрантутници от БАН ? Що грешна народна пара са изпапали тия "интелектуалци". Всичките са с 2500 лева пенсия плюс заплатита им като "академици" около 6-7 хиляди лева плюс участие в различни бордове. И насреща не са дали НИЩО в полза роду.

18

Ддд

преди 5 години

Виждали ли сте ром с кирка и лопата?

17

Анонимен

преди 5 години

Виждали ли сте ром в учебна кола ?

16

РЕШЕНИЯ

преди 5 години

първо-да се прегледат книжките на матовите шофьори,да се отнемат ако нямат реално оснвноДа се иска отговорнос на тия които са дали тапия за образованието им,книжките им и тия дето насъскват роми срещу българиОрганизиране приемливи трудови комуни с добър бит и храна и ВСИЧКИ нарушители на закона да са там на полусвободен режим.педофилите в затвора,който ражда деца и не се грижи по елементарен критерии за образование и живот-в комуните -децата в интернати плащани от труда на родители в комунит

15

Ахмак

преди 5 години

Господа, Каракачанов знае ли, че е военен министър? И ако знае, то подвластната му армия знае ли? Та как така "интелектуалци" ще подкрепят военния министър. Че то по-добре да го подкрепи отборът по художествена гимнастика, при това положение.

14

към Парламента

преди 5 години

Кога ще има адекватен Закон за защита на частната собственост, така както е в най-демократичните държави, например в САЩ? Защо политиците се страхуват вече 30 години да приемат такъв закон, с който да можеш спокойно да защитиш жилището си, имота си, живота и здравето на близките си? Ако имаш право да се защитиш както трябва, подобни криминални индивиди много бързо ще намалеят и ще се откажат от хобито си да крадат!...

13

Анонимен

преди 5 години

Не бих нарекъл Тиквените слуги интелектуалци.Интерсно кой раздава тези определения.

12

Анонимен

преди 5 години

В България няма интелектуалци.Ако имаше, то те не биха допуснали Борисов и Цветанов да ги управляват 10 години.

11

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, интелектуалци били.Пом яр ите на всяка власт - преди на комунистите, сега на обслужващия персонал на комунистите.Ветропоказателите никой не ги обича. Само ги използва. Временно.

10

Анонимен

преди 5 години

Абе, няма ли гробища за тия хора, бе? Да ходят, да лягат там и да не ги гледаме повече

9

аман от доносници!!!

преди 5 години

Изкуфялите доосници от по-старо време подкрепят доносниците от Прехода!

8

Анонимен

преди 5 години

Просто агент Иван е подкрепен академиците от ДС! Той е тяхно момче!Всичко друго е приказки за наивници!

7

Фашистки - внук .

преди 5 години

Дядото ..На, 3 март .

6

man

преди 5 години

Анонимно зад клавиатурата и прокси съм супер смел. Стигне ли се до реално действие ме няма никакъв..

5

Анонимен

преди 5 години

Този може ли да каже защо са му дали титлата академик, след като самия той не дава решение, а кара правителството да "помисли" !?Та нали той е "мислителя", а Правителството е изпълнителя !

4

Арбитър.

преди 5 години

'Ми то положението вече е необратимо.......

3

И тези налазиха

преди 5 години

Да се чете: сбирщина дърти ченгета надушиха, че темата вълнува голяма част от обществото и се оказаха силно ангажирани с нея. Тези ДС мухъли от край време се чудят как да се добарат до политиката и на кого да се залепят да го 'консултират'

2

Анонимен

преди 5 години

Някакви предизборни работи стават и всеки тръпне да се изкаже в някаква посока и да наклонява везните. Реалните действия обаче са малко.

1

Анонимен

преди 5 години

Какви интелектуалци са тези артефакти от комунистическо време бе ?Още се окаже, че са репресирани от ромите и ще се изкарат "активни борци" против незаконните бараки в гетото...и по черноморието ! (да не вярваш)