68

някой

преди 5 години

Петиция с 1100 подписа? Трябва да Ви говори каква подкрепа е това.

67

Анонимен

преди 5 години

Ромите нямат право на протест, все едно ИДИЛ да иска разрешение от САЩ, че САЩ се бори срещу тероризма и те протестират.

66

гербовец

преди 5 години

Защо наобяд? Така няма да можем да подкрепим протеста, по-добре беше да е вечерта. Да се види че ценим евроатлантическите ценности.

65

Ахам

преди 5 години

"незаконното бутане на незаконни къщи посред зима". - Ако аз си построя незаконна барака на полянка, ще ми дадете ли общинско жилище за да я бутнете? А, момент, това не важи за граждани не-роми, трябва да продължавам да се бъхтам за да си изплащам ипотеката/ наема. Защо все някой трябва да е отговорен за тях, но те за себе си и пред законите - никога? Как събарянето на незаконна постройка може да е незаконно? Кой при това положение разделя етносите с двойни стандарти?

64

акуд

преди 5 години

лидия ковачева. как ще коментираш заплахите за палежи на немскуя ром ????? или да разбирам . че го подкрепяш

63

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ излизат в подкрепа на протеста!Зер,няма да си оставим електората сам в борбата срещу българите.

62

До 79

преди 5 години

Абе Жоро,стига си ни занивавал с твоя частен случай.Тук обсъждаме глобален проблем в интерес на цялото общество.Ти си се прецакал сам,затова не ни се жалвай.

61

Анонимен

преди 5 години

ще запали етнически конфликт. Прави са ромите да негодуват. Това е все едно политик да нарече в ефир българите - тaтaри.

60

Анонимен

преди 5 години

Срещата ми с този етнос миналата година протече в следния ред:1. Разбрахме се аз едни пари да ми свършат една работа2. Доведоха още от техния вид които ме накараха насила да подпиша договор3. Вече ми били направили половината докато съм си мислил, че ще си спазят обещаното в началото 4. Нови преговори с другите които ми казаха да не казвам на предишните какво съм се разбрал с тях а да им кажа повече.5. Дадох им колкото поискаха а после казаха, че не съм ги разбрал това било само за половинат

59

user

преди 5 години

Като няма къде да отидат, ще отидат в Германия. Там баба Меркел ще ги приеме и ще ги интергрира. Те са европейски граждани и трябва да спазват определени правила. Тези хора живеят на аванта и каквото могат да краднат. Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.

58

batmario

преди 5 години

Днес видях в Средец/Бургаска област/ микробус със братчеди и един кон вързан за буса и галоп яко...Един сутринта по една телевизия ми обясняваше колко са образовани...

57

Проблема

преди 5 години

на българите е, че винаги ще излезе някой предател, дето да работи срещу своите, и затова българите най-се ядосват на ромите защото са задружни и виновен-невинен всички застават като един. Пък ето тука някаква женица се изтъква че българи застават срещу българи.

56

eh eh

преди 5 години

и аз искам ромите да се възприемат, като пълноправни граждани, но уви, те не го правят. Като гражданин имаш не само права, но и ЗАДЪЛЖЕНИЯ към обществото, от което си част, а те не искат да имат задължения, т.е. не могат да бъдат пълноправни граждани на тази държава.Време е да се направят и промени в изборното законодателство и да се забрани на хора, които не плащат данъци, нямат поне основно образование да гласуват.

55

Анонимен

преди 5 години

А някой някога да е чул или видял добра (или поне нормална) новина свързана с ромовете???Аз за един приятел питам

54

Възмутен

преди 5 години

Не са виновни ромите, че живеят където си поискат. Виновни са политиците и най-вече местните ни власти. Стават кметове не да поемат отговорност за обществото, а само за лична облага. Друг е въпросът, че тия гласове на изборите са най-сигурни.

53

Анонимни потребители

преди 5 години

Въпросният monsieur , сутринта попита защо нямат техни хора в администрацията , кметствата и общините ? Нека излезнат те ще излезем и ние . Просто конституцията трябва да бъде променена и гласуването да е свързано с образователен ценз това е решението .

52

МНЕНИЕ

преди 5 години

Тук трябва да се намеси ДАНС - Хора финансирани от Саудитска Арабия и с Офиси в които се развява турското знаме нямат място в България .

51

До 56

преди 5 години

Каква авиация?Ф16 скоро няма да дойдат,иначе те стават само за такива работи,и без това са стари бракми,но тук ще свършат работа.

50

Ха-ха-ха

преди 5 години

До xaxУЧИ МАМИНО, ТА ДА НЕ РАБОТИШ ....много хубава българска поговорка !!!

49

Анонимен

преди 5 години

Тия май са организирани от ПП ГЕРБ,а Фъндъкова е дала тутакси разрешението.Извода е,не ни дразнете електората,че видите ли на какво са способни.