88

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 5 години

ЧЕНГЕДЖИСКИТЕ ДС РУСКИ ИНТРИГИ КРАЙ НЯМА ДА ИМАТ,НОМЕРАТА ИМ ЕДНИ И СЪЩИ,БЪЛГАРИ СРЕЩУ РОМИ,ЦИРК ЗА ИЗБОРИ.САМО ЧЕ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КАК КАРАКАЧАНОВ ПРОДАВАШЕ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ЗА ПО 5 ХИЛКИ В ЕВРО ПАСПОРТА НА РАЗНИ ***

87

Анонимен

преди 5 години

До 104Ели-рускинята, от руснак акъл не желаем ! Гледай си руският Гулаг по телевизията и си трай тук на топло.Ако ти беше зле тук при ромите, нямаше да се домъкнеш в България !

86

Анонимен

преди 5 години

СЪД ДО ДУПКА ЗА СЪБОРЕНИТЕ ПОСРЕД ЗИМА КЪЩИ.РОМСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ДА НЕ СЛУЖАТ НА ДС И РУСИЯ А ДА СЕ ЗАСТЪПЯТ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ

85

Анонимен

преди 5 години

Наистина много роми от чужбина застават зад протеста. Един от тях даже обясни как "ще горят къщите на гяуpите". После естествено се оправда че бил пиян и "не си е искал"

84

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов трябва да отговаря за погрома над ромската махала !Това са рефлекси, които насъскват към саморазправа над най-безащитното малцинство !Каракачанов насъсква, а не решава проблема !Утре ще е същото !

83

Анонимен

преди 5 години

"Търпението ни се изчерпва".. и нашето, ми няма да можете да си намерите място после.

82

Анонимен

преди 5 години

Аз ще ида и ще си направя една барака в дворът на Ковачева, без да я питам. То е ясно, че тя няма да има нищо против, все пак защитава беззаконията на *** и тяхното отсядане, където си решат. Даже и на софрата ще и седна, длъжна е да ме храни, иначе ще я съдя.

81

Ели

преди 5 години

Според ЕС законодателство, нямаш право да гониш дори наемател през зимен период.А какво гласи ЕС законодателство относно причиняване незаконни постройки?А Дали мога да си позволя една барачка 20 кв., скромна,до Лувъра, ей така, до пирамидката, за повечко светлинка, може да си изхвърлям цукалото в Сена - биоразтворимо и екологично чисто.Харесах си и св. Павел - катедрала,обожавам Барок - естет съм, цукалото в Темза.А може и под Бранденбургската врата, символ на обединение м/у Роми и Немци!

80

Анонимен

преди 5 години

До Оставка на фашистаА докога едни хора в тази държава ще бъдат над закона, докога ние ще теглим кредити за жилище, а на тези хора ще им ги подаряваме, докато тези хора ще бъдат привилигировани? Стига вече! За да има реална интеграция, трябват строги закони, трябва да се спрат всички социални помощи, трябва да гетата да се разбият и престъпните елементи в тях да се въдворят в затворите, трябва да се отнемат масово родителски права на неграмотни роми, които не пращат децата си на училище и т.н.

79

до Василев

преди 5 години

А, защо трябва да ги "интегрираме"? Понеже виждам, че си отворен. Много.

78

Анонимен

преди 5 години

Защо има бездомни кучета? Защото едни "висоизвисени активисти" се хранят с проблема! Защо има проблеми с ромите, защото БХК се храни от проблема. Нещата са много прости, едни хора нямат интерес ромите да се интегрират, тоест да бъда поставени наравно с останалите, те ще продължават да вият, как те са дискриминирани, кек не им даваме шанс, как ние сме лоши, а те чисти и непорочни и т.н. Сега пак ще има програми, пак ще се отпускат субсидии, пак ще има кампании, познаяте кой плаща?

77

Оставка

преди 5 години

Рома в Германия се извини.. а кога ще се извини българина? Публично извинение на Каракачанов или оставка! От Запада трябва да се намесят, в България има политици които призовават към физическа саморазправа и геноцид. Докога малцинствата в тази страна ще бъдат жертва на терор и правата им ще бъдат потъпквани?

76

Виц ли е, или реално

преди 5 години

"Ром"че пита баща си:- Тате какво е това "демокрация"?Бащата:- Демокрация е, когато българите работят, а ние получаваме "помощи".- Е, това не ги ли дразни?- Дразни ги, ама това вече е "расизъм".

75

Галин

преди 5 години

КОВАЧЕВА ДА СИ ГИ ВЗЕМА В КЪЩИ ..

74

Анонимен

преди 5 години

ПРИЗОВАВАМ РОМИТЕ ДА СЪДЯТ КАРАКАЧАНОВ И ДЪРЖАВАТА ВЪВ БРЮКСЕЛ

73

баба мара

преди 5 години

и нашето търпение се изчерпа няма необрана къща окраден старец убитастарица ало измамниците са все хора от махалата заминаваите да бачкате вчужбина и не се връщаите по избори са първи срещу 20 лева вършат простотии

72

Отговарящ

преди 5 години

Докато народът, българите, им позволяваме.

71

Анонимен

преди 5 години

Който му е много и мило и драго да си ги вземе у тях .Да си ги чипка и храни със собствени средства. Народа български си има собствени проблеми .

70

Анонимен

преди 5 години

Видима липса на държавност щом се делим на роми и българи.Цялата тази *** трябва да бъде затрита,това са точно ченгеджийски ДС итриги

69

Анонимен

преди 5 години

Този протест трябва да се забрани, на протест имат право данъкоплатците.