108

Анонимен

преди 5 години

я да стават набързо и "организаторите" клиенти на прокуратурата, че не да не стане мяу

107

Евроатланик

преди 5 години

Евроатлантическа интеграция на онеправданите роми.

106

Анонимен

преди 5 години

Абе лиляна - човек ромеите геноцид правят над българите - ти за напрежение говориш

105

Разгневен

преди 5 години

Каракачанов е прав!!!!Не може ромите да нарушават закони и всеки път когато изруптаем да го превръщат в дискриминация.Журналистката Виктория -изнасилена от ром, командосът-пребит почти до смърт от роми,гаврата с българските гробове от роми,двамата курсанти нападнати от роми, масово кражби от роми,и накрая кво?!? щели да протестират.Е стига вече интеграция ,явно не желаят, време е да обърнем монетата и да покажем че не сме толкова безобидни!!!

104

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов сам си организира тези протести за да си вдига рейтинга сред простолюдието.

103

Анонимен

преди 5 години

до 132То и Радев обикаля света на гърба на бедните българи, но пази Радиомълчание, сякаш не вижда какво става в Губернията !От съзерцаване на руското знаме над Крим не му остава време !

102

Шопо

преди 5 години

Въпросната Ковачева обиколи цял свят за сметка на бедните роми. Притежава къща -палат с басейн и всички екстри ! Тя защитава богатството си ,а не бедните роми !!!

101

Анонимен

преди 5 години

До 129Ели-рускинята,Твойте евроазиати са в Московията !Отиди там и си прочети Историята, която започва с кражбата на иконата на Владимирската Богородица от Киев от Андрей, после Иван Грозни убива сина си и завършва с Путин избива над 10 хиляди руснаци и украинци в Донбас !Прочети си Историята... там е само грабеж и кръв, кръв и грабеж !Не случайно вие московите имате дума за Война, но нямате самостоятелна дума за Мир.

100

Анонимен

преди 5 години

Право на протест пред парламента имат само български граждани. Човек който не си плаща тока, водата, живее в незаконна барака/къща-палат, построена върху чужд имот, не трябва да има граждански права!

99

Re: До 120

преди 5 години

В темата се пише за БГ роми, генерираш спам, Хохъл!Рус, Рус, Рус, Киевска Рус, няма О краинска Рус.Промивай мозъка на хората другаде, в БГ нямаш шанс.По темата: какъв е цивилизованият изход, да прекъснем ромската престъпност?ЕС веднага ако намалим помощите до едно дете, ще ни наложат глоби и санкции.В същото срамежливо ЕС си затваря очите за купуваните ромски избиратели.За ромската престъпност.Къде са евродепутатите ни? Чии интереси защитават?

98

до ПОМОЩ

преди 5 години

Ако аз си избера едно място и започна да стоя къща ей така защото съм решил ще дойдат и веднага ще ме спрат. Разликата между мен и вас е, че аз строя на място където имам разрешително, но вас с години никой не ви пипа. Напълно е нормално да ти разрушат къщата защото нищо не си дал а си свикнал само да вземаш...

97

мак

преди 5 години

Красо да се извини и да подаде оставка, като Симеонов и да се приключи данданията на обидчиви ....

96

Анонимен

преди 5 години

До 120Когато Киевска Рус е княжество вече цели три века Московията е бяло петно на картата !Чак когато идват монголите Московията става княжество, което чрез жестоки грабежи прераства в империя на Злото !Прочети си Историята, която е писана от москали, а не от мен !

95

Анонимен

преди 5 години

Чудно как е събрал 1100 подписа като със сигурност голяма част от "подписалите се" едва ли могат да пишат

94

Даскала

преди 5 години

Прави са ромите !Управляващите с години дремаха , а сега посред зима им събарят къщите заради двама побойника!Жестоко е !Цялата мафия от ГЕРБ да си обира крушите!

93

До 112

преди 5 години

ОТ: Ели,Хохлите да не се обаждат, видяхме вашата укърска "фашизоиднадемокрация" - да убивате руси и синеоки рускоезични украинци.Като не щете руснаци, хранете си вашите роми.Ето какво ни донесе демокрацията!Мръзнете си в Укрия и акъл от хохлонацисти, които ги лекуваме безплатно в БГ не щем.Малък си да даваш акъл на Българите 1300 г. история,а укърската на 20.Билетчето, куфарчето и в Хохлия, да мръзнете демократично!

92

Анонимен

преди 5 години

Ето така Сталин е избивал руснаците, защото не са се интегрирали към руския Гулаг !

91

Анонимен

преди 5 години

Това което Каракачанов прави в ромската махала посред зима, на връх ромския празник "Банго Васил" не е по различно от това, което са правели турците над българите !

90

Ели

преди 5 години

Да ви спомена ли за един случай в Пловдив, роми убиват бременна българка в 3 месец с нож и разпарят корема и съпругът й оказал съпротива.Момчето е роднина на ген. Неделчев, Генералът искаше да пуска самолети с бомби над Столипеново, едвам го спряха...Въведоха полицицейски час, едни красиви стройни момчета над метър и деведесет с червени баретки, ром не можеше да припари в центъра на Пловдив.Демократите с перце ги галите.Искам колиба до USA посолство в Южнака, дали ще ми позволят?

89

Ясно е!

преди 5 години

Ще гласувам за Каракачанов и за никой друг!