128

ХАСАН

преди 5 години

До РазгневенПрочел съм че се събраха 500 Човека на Протеста в Воиводиново и се учудвам дали пък неим е хяресала тази Цифра или по старите им Бабички не държат на тази Цифра като се сещат за нашето Владеене мож пък и да е им Харесало

127

Хари

преди 5 години

Има много хора в България и в Европа, които могат да работят само физическа работа. На тези хора трябва да им се даде възможност да работят, защото иначе трябва да им се плащат мизерни помощи и ще има много кражби.

126

Жеко

преди 5 години

За да се получат нещата трябват много усилия и от държавата и от ромите. Но държавата ни е мащеха за всички, една бедна и зла мащеха.

125

Da ama ne

преди 5 години

Я се научете да си плащате сметките като всички останали па тогава протестираите колкото искате.

124

Разгневен

преди 5 години

Съединението прави силата....

123

ivan4o

преди 5 години

КАКВИ подписи. Слагали са кръстче. Те не могат да говорят , а да пишат още по малко.А българите които ги подкрепяли , сугурно не са обирани -затова.

122

Анонимен

преди 5 години

зряло гражданско общество сред ромската общност - най-краткия виц. И почти всички действия на това общество имат определения в Наказателния кодекс?

121

Анонимен

преди 5 години

Ще протестират, много ясно. Така добре се бяха устроили- частно енерго, частно водоснабдяване.

120

Анонимен

преди 5 години

Спецвоенния бил пиян по време на свадата,карал и кола.

119

Анонимен

преди 5 години

Да излаезем 10 пъти повече от тях.Никакви отстъпки.Станаха много нагли и агресивни.А бай Тошо ги държеше здраво.Трудови войски с лопатата и кирката.

118

А.

преди 5 години

Каракачанов правилно постъпи.за сожеляване той е прав.тряба да ,са внимава кво казва той учиться работа плаштьне на данык.И все.не исксш тый просто соблюдаваш закона и немешаеш на хората да живееят.не искааш тый затвор работа учеба свобода.вървиш пак против державата и хората пак затаор и работа .всичко е ясно и понятно.

117

да

преди 5 години

Събаряйки незаконни къщи се постига следното: ред и правила еднакви за всички граждани. Защото аз пък съм собственик на 80 декара земя, но понеже съм претакован българин нямам право да построя къща върху собствената си земя. Но пък ром-ът има право да си построи къща на МОЯТА земя и никой не трябва да го пипа понеже били -10 градуса.... Абе заради такива като теб се докарахме до тук ама стига вече... Като искаш прибирай си ги у вас ром-овете....

116

да

преди 5 години

И кое точно не можете да търпите повече? Не можете да търпите повече да не плащате сметки, да не строите където каквото си поискате, да биете и обирате старци когато ви кеф, да получавате помощи без да можете дори сами да си напишете името.....

115

къде виждате граждан

преди 5 години

Госпожо Ковачева, ние българите не само НЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ, ами смятаме поведението на голяма част от вас за повече от нагло - да говорите, че искате да ви третират като граждани, а голяма част от вас сами по медиите да признавате, че не сте плащали никога вода, данък смет, данък жилище, не сте купували парцелите върху които строите незаконно, не плащате за здравеопазване....Извинете, но къде видяхте граждани в изброеното? Само да искаш не е гражданин, да не говорим за нападения над органи на

114

Нером

преди 5 години

Според мен ромовете са прави.

113

Анонимен

преди 5 години

Това не са военни, а чантаджии, които прибират тлъсти заплати за нищоправене.Малко са ги били.

112

олд мен

преди 5 години

Не може индивиди които искат да живеят като хайвани да бъдат третирани кото граждани.

111

Анонимен

преди 5 години

Не знам за каракачанов, но аз ако стана министър-председател това, че са ги изгонили от къщите им ще е единственото хубаво нещо, което им се е случило на тези ромеи.

110

Анонимен

преди 5 години

Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, дебел Каракачан на ромска вяра? Море, давам го барабар с Джамбаза, на ромска вяра.

109

Анонимен

преди 5 години

Ще ги дадем на тях Джамбаза и Каракачана. Мешерето да ги съди. Ще се лишим от тези двама гении на покупко-продажбата и милионерстването.