326

Anonim

преди 5 години

350,Прав си за второто. Май цялата система на администрацията е по такива правила. Но е пълна безсмислица за технически позиции. Чиновник да му търсят стаж в администрация, рангове, вътрешни правила и т.н. Как ИТ точно се връзва с такива условия? Как работата в агенция като АПИ 4г и достигане на ранг, който значи нещо като 3-4г на държавна служба, означават опит изместващ ръководене на проекти в ИТ? Защото позицията е да координира всичко по тол, да ръководи техничари и да има топ умения.

325

sante_dog

преди 5 години

Наистина ли някои мисли че шеф на отдел в АПИ взима под минималната? Или си мисли че тези падат от Марс и очакват да намерят точния квалифициран кандидат с това заплащане. Има два варианта:1. Искат да да намеря далама да опере пешкира (малко вероятно да се случи)2. Искат да няма желаещи за да сложат поредната партиина калинка. А после я бонуси, я увеличение я нещо друго...Мен ме блъска към второто.

324

Опалаа

преди 5 години

Това май е фиктивна оферта.. И човечето може вече е избрано, обаче законът нали изисква да се пусне обявичка. И така, кой ще отиде на интервю за 510лв., освен онзи, който се е уредил вътрешно, с други условия, без тестчета и интервюта?!

323

вгз

преди 5 години

ЩЕ ида на интервюто и ще им поискам 5100. Ако шефа пред мен не мигне, ще добавя: на аванс. Ако пак не мигне, ще добавя в евро.

322

бай-Митко

преди 5 години

...какво друго може да се очаква от пеали,те нарочно го правят,за да си измият...гъзвете !!! С една дума ***.

321

ИТ

преди 5 години

Под 10 хил. лв. читав човек няма да намерят. За 5-6 може да им работи някой за престижа да е работил в АПИ. Това е нова система и работата ще е мега много и мудна...

320

Поручик Ржевски

преди 5 години

Заплатката 510 лв после се чудиш защо софтуерчето струва 180 млн лева и не работи.

319

Анонимен

преди 5 години

Излъгали са за заплатата там са връзкари и взимат големи държавни заплати и бонуси

318

Един IT специалист

преди 5 години

Това показва до къде може да стигне наглостта на държавата и всички "работодатели" имат много изисквания но за сметка на това заплатата е подигравка.Иначе нашите работодатели много били ценили нашите IT специалисти. Наглост ...

317

Анонимен

преди 5 години

"АПИ не е като в КФН или РВД."То е ясно, че не е и никой не го твърди, ти глyпак ли си?"Мжеду другото и в КФН заплатите не са толкова големи, колкото един тук се изцепи."Който се е "изцeпил", има информация от първа ръка. Очевидно за разлика от теб. И май наистина си глyпак, понеже за КФН беше коментирана само една позиция.

316

Анонимен

преди 5 години

510лв заплата. И ще пусне едни 10000 винетки на черно за турски тирове, за които държавата няма да узнае.

315

Анонимен

преди 5 години

510 лева бруто, пак е по-добре от IT в БНБ, които като поддържащ персонал през 2019 ще взимат 1302 лева бруто, а през 2018 са взимали по-малко.

314

Анонимен

преди 5 години

В общи линии винаги нещата протичат така - предлагат ти ниска заплата с обещанието, че като работиш като вол, ще я увеличат след време, което на практика никога не става. В случая предлагат минималната заплата от 2018 година и толкова и ще получи този, който се мине и приеме тази работа.

313

Анонимен

преди 5 години

Голяма лапачка с 510 лева заплата, която според един е сигурна

312

Анонимен

преди 5 години

АПИ не е като в КФН или РВД. Просто е. В АПИ заплатите са 510 лева и нагоре според добавката за клас. Сега от 2019 година ще станат по 560 лева плюс клас. Мжеду другото и в КФН заплатите не са толкова големи, колкото един тук се изцепи. В РВД е друго - там, наистина заплатите са добри.

311

Анонимен

преди 5 години

Добра службица, Лапачката е сигурна!

310

Анонимен

преди 5 години

Ко!Неее!

309

Анонимен

преди 5 години

До ИвоЗабележи, че е използвана думичката "от"."От 510". Там има диапазон от-до. Започва от 510, а до колко стига, сам виж колко е.

308

Иво

преди 5 години

Голям смях. При нас заплатите са 1300лв нетна с платени върху тях всякакви осигуровки + 300лв. нетен месечен бонус + % при участие в управление на дейности и пак няма хора. Тоя са страхотни оптимисти

307

Анонимен

преди 5 години

"Всички заплати в държавната администрация са такива - минималната или малко над нея. няма наше момче, ваше момче, както някои си мислят."Я да видим какво пише в Наредба за заплатите на служителите в държавна аднимистрация....Мдаааааа....Пише... Ръководно ниво 1... заплата 4000 лева. Окееееййй, щом 4000 лева е ниска заплата... Прави сметка тия шефове в РВД дето правят по 20 000 лева месечно. И шефовете на болници, които правят по 40 000 лева месечно.