49

Анонимен

преди 5 години

Лошото ченге казва лошите новини. После Доброто ченге ще ги отрече, ако се наложи, и ще си вдигне рейтинга от мръсния под.

48

Bg

преди 5 години

Vie ste grupirvka ne partiq!Po- zle ot tursko robstvo e pri vas .Usvoqvat 100tina semeistva za drugite genocid.

47

Анонимен

преди 5 години

Герб имат твърд електорат около 12%, с който печелят благодарение на това, че българите не излизат да гласуват. Електоратът им са армията от държавни хрантутници, корумпираните дебелогъ зи милиционери и ония, кубинските питиета. Всеки го знае.

46

Анонимен

преди 5 години

Защо грозникът не е в затвора?

45

Анонимен

преди 5 години

Ветанов е престъпник и мястото му е в затвора а не в новинарските блокове!!!

44

Хайде холан

преди 5 години

До АнонименГерб не фалшифицират повече от 5%,стига опявай!Голяма работа.

43

Мда

преди 5 години

Та половината пари се получават веднага,а останалите-след преброяването в секциите.Така бароните нямат интерес да излъжат клиента.По тая схема бяха решени изборите в Пловдив,където Тотев висеше на косъм.Няколко хиляди гласа от Столипиново,купени в 6 без 10,решиха вота!Е,за Евровота няма кой да хвърля бомбастични суми,та малко ще налекнат нещата.

42

Анонимен

преди 5 години

Ако изборните резултати не се фалшифицираха, ГЕРБ никога нямаше да помиришат власт.

41

Мда

преди 5 години

До Валери"...ромските гласове основно отиват към сараите и *** 20"Много остаряла информация!БСП-то изгуби тия гласове още в края на 90-те,а ДПС ги прилапа и не само с голи обещания,а с реални неща(примерно имунитет пред закона).Обаче в последните 10 години всичко се промени и парите са решаващи!Всеки районен циг. барон организира подопечните си да гласуват организирано срещу фиксирана сума и други неща.Самия той се свързва с купувачите и преговаря за цената.Половината пари-веднага,а остана

40

Все

преди 5 години

Си обещавам че няма да чета плювните на този след като съм обядвал и забравям......А после по.връщам от гнус! Ега ти з.лобар.я

39

Хм

преди 5 години

До РешетниковНе знам кой пише на Радев речите,ама се справя напълно задоволително.Виж авторите на Плевналийските речи се провалиха с гръм и трясък,хеле художественото оформление.

38

Анонимен

преди 5 години

Гербо лай нарът фалшификатор. Идолът на простото население.

37

Мда

преди 5 години

Цецовата мъка май е за ро.м.ските гласове,които обикновено осигуряват победите на ГЕРБ.Покрай събитията във Войводиново да не вземат да лъснат неговите схеми за платено гласуване!Щото в последните години всичко е добре организирано-бароните набират сигурни бройки гласове,които продават на който предложи повече.А е ясно че парите са у ГЕРБ,дето се вика-и да бръкнат от джоба си,после ще си го върнат от еврофондовете чрез поръчките.

36

Е, няма начин

преди 5 години

Само като видиш физиономия та на физкултурника и всякакъв оптимизъм отпада.

35

Анонимен

преди 5 години

Цецо не пропуска случай да нападне президента. Това е още от самото начало, когато президента каза, че Цветанов разбирал само от апартаменти.

34

я па ти

преди 5 години

Какъв е тоя мерак цецов да ни оправя.Да оправя жена си,ние ще се оправяме сами.

33

Анонимен

преди 5 години

При все че България се напълни с руски бежанци, русофилската диаспора намалява катастрофално.Не случайно Радев и Иво професоро непрекъснато пеят по медиите и пенсионерски седянки заупокойна за тяхната Задунайская губерния !

32

Аванти Цецко!

преди 5 години

каквато и да е държава и с каквато и да е нейна разузнавателна слузба да е привлекла Цветанов - това е единственно за да премахнат от политиката Борисов.Цецо да не е луд да се свързва с държаи където е криминализирано когато към тъщи несъвсем по зетьовски се отнасят наякои като карат тъщите си да им намират парите из сандъците, с които тъщите лакомо си копуват апартаменти, а крайа на краищата после зетьовете принуждавът тъщите си да им продадът на занижени данъчно легални цени съшите тези апарта

31

А бе

преди 5 години

Ако Цецо и Боко са безалтернативното светло евроатлантическо бъдеще на България,то пиши я бегала работата.....

30

лошо цветане

преди 5 години

Най-лошото е че тея си мислят че някой ги харесва и подкрепя! Живеят в няква заблуда че могат да балансират! Хем бабаитите покрай тях да крадат, хем народа да ги харесва, като санират 3 блока и направят 2 беседки с европари! Еми няма кал да стане това!