109

Пашата

преди 5 години

До Цв.Цв.Тежък много Тежък во Вие сте си го направили такъв Що ви е трябвало да си вкарвате Вълка в Кошарата и то го приютихте чак от Македония Учете се от Гърците вище как ги карат да се Гъзат В М Р О и Македония Умира а вие тук ги Възкръствате за да помагат на Б С П да ви Бият те саси върли Б К П Бите им Шута до като е време на тези Прасета

108

Анонимен

преди 5 години

Да гласуваме масово, за всеки друг БЕЗ ГЕРБ!

107

ПЕТЪР КОЛЕВ

преди 5 години

ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ОЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА? ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА!

106

Анонимен

преди 5 години

Да, ще бъде тежък провал! СБОГОМ!

105

Анонимен

преди 5 години

ЛОШО,МНОГО ЛОШО СВЕТЛАРОВ,КУЧЕ КАСИЧКА,ПРАСЕНЦЕ КАСИЧКА,ПРЕПЪЛНИХМЕ ТЕЗ КАСИЧКИ И ЗА КАКВО? ЕДИН ДЕН ЩЕ НИ СЕ ОТНЕМАТ!!!!

104

Цв.Цв.

преди 5 години

Цветанов, евровотът наистина ще бъде тежък и не мога да разбера защо Б.Б. даде на теб ти да отговаряш за него. Ти си обикновен ***, нискообразован и си свикнал с шменти капели да побеждаваш. 400 хил. платени ромски гласа, 440 хил. от държавната администрация плюс още 300-350 хил. герберски гласове и хоп победата е осигурена. Веднаж те хванаха с 300 хил. бюлетини в Костинброд, сетне мъкнехте чувалите с бюлетините в ЦИК.Ще те хванат и сетне ще станеш гост на бай Ставри, ей!Язък за милионите USD!

103

Станчо

преди 5 години

Канцлерът Борисов май ще бъде принуден да подаде оставка след превръщането на РБ в пиратска държава (завземането на танкера "Бадр"), а Цецко ще води бащината дружина... Затова свири отбой.Въпросът с оставката е неминуем и незаобиколим. "Капо ди тути капи" ще трябва да поеме отговорността ...

102

Джак

преди 5 години

Еврооптимизъм ти е нужен на теб, за да станеш евродУпетат, че облагите са много! Бойкот на евроизборите, Братя и Сестри!

101

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е ПРИЗНАНИЕТО НА Ц.Ц., ЧЕ ЩЕ ИЗГУБЯТ ЕВРОИЗБОРИТЕ - ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!

100

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ МАЧКА БСП ПО ВСЯКА ТОЧКА ДА НЕ СИ СЛАГАТ ПРОЦЕНТИ БЛИЗКИ ДО ТЯХ!

99

Пипон

преди 5 години

До ТинаКонкретно за Цветанов: като чуе името Радев той се претворява в овчарка на синджир и започва веднага : Ау, ау! Не му пожелавам, но така ще си умре от злоба към президента. Предполагам, че на гроба му някой ден ще изрисуват едно овчарско куче и ще издълбаят с длетото надпис: "Внимание, зло куче!"

98

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ пуснаха атаката над Радев , че синът му - непълнолетно момче - е участвало в побой в дискотека, че после се налага БТВ да се извиняват. С такива лъжи до момента държаха един електорат. Евроизборите ще покажат каква е подкрепата за ГЕРБ, а именно - нулева ! ТЕЗИ ИЗБОРИ ГЕРБ НЕ МОГАТ ДА КУПЯТ !

97

Цецо фон Шума

преди 5 години

Хайде, хайде, един селянин от Шума с килийно образование се смята за политик!Много добре знае, че с гласовете на 400хил. роми и 440 хил. чиновници от държавната администрация спечели последните два парламентарни избори,и сега се перчи! Ако не бяха се отказали от електронно гласуване 2 млн. гласове от чужбина щяха да го смачкат, а сега наглее! Вари го,печи го, селянинът винаги е невеж, неук и наглец!

96

Викам:Времето е наше

преди 5 години

нямаме ли Министерство на здравеопазването, лекари, хирурзи, санитари, служители на патологиите, крамациите и лопатеното загърляне да ги укротят тези сладури?Сложили, разиръш ли мъ, Цветанов да понася най-жестоките присмехулства обиди и заклинания, а той смело, с висока отговорност и несъкрушима вяра в утрешния ден поема цялата кал, лиги и уретрено-чревни материяли върху себе си.Вярата му в ГЕРБ е екстремно необятна, огромна по обем и невроятно дълга по хоризонталата, вертикалата и времето си

95

Тина

преди 5 години

Има паник атаки като чуе РАДЕЕЕЕВ! Ох,завалията.Оффф,какво му стана бе?

94

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са в европейско развитие , но иначе са си в медийния палеолит пропагандните им способности се изчерпват в мятането на камъни, съпроводено с дивашки крясъци. Освен това са и истински мазохисти все намират най отблъскващите типове да ги защитават, с нужда и без нужда, както например ЦВИНОКИО, а и други пезевенци от шайката.

93

Да де

преди 5 години

Цвъцко, заедно с твоя вожд-еднокнижник, живеете в собствен разкош и нямате нищо общо с реалния живот на бедния и ограбен народ.

92

кеде кой какво и как

преди 5 години

Паралеките в Помощно училище Вършец са били 4.Първа - за I клас, за ученици от 23 до 32 години, нормално телосложение и главиВтора - за II клас, за ученици от 33 до 44 години, с нормални глави и телосложенияТрета - за 3 до 6 клас за ученици от 23 до 44 години с по така глави и по така крайнициЧетвърта - за от 3 до 8 клас с разширено изучаване на тичане смятане и премятане на български, унгарски и финладски за ученици и ученички от 33 до 55 години с разширени глави, голями уши и тесни рамене

91

Анонимен

преди 5 години

Лайте си колкото си искате, ама неговата щерка е у Световната банка- собственност на фмилийте ротшилди рокфелери моргани шифове все хазарченца но тяхната 666 империя ще рухне скоро, не вашта.

90

А бе

преди 5 години

До АнонименКаква субсидия,за изборите отиват десетки милиони!Освен от еврофондовете,гербаджиите няма откъде другаде да вземат толкова пари.Ще ги преточат през обръчите и готово.Да не мислиш,че ще ги извадят от собствения джоб?То шведите едва ли ще усетят много тия 50 лева,ама бароните им ще купят по един джип,горе-долу.