52

!!!

преди 5 години

Каквото и да направи ГЕРБ все е некачествено! Или са некадърни или крадци, а може и двете.

51

Анонимен

преди 5 години

Това е запазен патент на управляващите,след ремонта пак ремонт и така до безкрай.Нали има кой да плаща!

50

роб на влаЗта

преди 5 години

Разкопайте асфалта като при нас в малките населени места и по този начин водата ще попива в земята и няма да имате локви.

49

Анонимен

преди 5 години

Панелката е най-скапаното строителство дето може да съществува.Строи се бързо, но не е качествено, чуваш комшиите като кихат, и топлоизолацията не струва. В САЩ когато правеха небостъргачи, в СССР строяха панелки.На Запад в панелки, ако въобще ги има, живее най-нисшата част от населението.Хората обикновено живеят в еднофамилни къщи, които нямат срок на годност 80 г., и мястото под къщата и пред къщата си е тяхно.

48

Анонимен

преди 5 години

Спаси София от "Спаси София".

47

Анонимен

преди 5 години

Ами Банго от Банкя толкова си може.Вие като гласувахте 2009 за него какво очаквахте??Като слагаш *** човек за водач се случва ТОВА, хаос и разруха.П. П. Искам да ви каба че през соца такъв като тоя нямаше и стадо оФце да му поверят та какво ли остава за нещо повече а вие му дадохтИ цялата държава.

46

топло бг

преди 5 години

вие какво очаквате от учителка по руски от самоковско село. само факта, че е учителка по руски е достатъчен да ви покаже, че това е некадърен сталинист-комунист, всъщност те всичките са такива - крайно некадърни и за това е и партията-майка - иначе, няма как да се впият като гигантска пиявица на гърба на способните и кадърните. 30 години по-късно цялата държава е в ръцете на най-върлите комунисти и всичките са в една партия.

45

Анонимен

преди 5 години

Важното е че селската тетка Фънда отново е кандидат.

44

179

преди 5 години

Пак лъжете и сега строителството ни не е на ниво и през Комунизма същата работа. Ние сме правили най раздрънканите панелки. Заради тия лъжи никога няма да се оправим.Погледнете Съветският войн В Берлин и го сравнете със Софийският за тях този паметник не е нищо особено а при нас всяка година се пишат разни работи за него от А до Я.

43

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ= хаос, високи данъци, такси и глоби, ниски доходи, увеличение на пенсиите само за хората с най-нисък принос към системата, прогресираща инфлация, почти никакви инвестиции ( както вътрешни, така и външни) , строителство с ниско качество и корупция.

42

Анонимен

преди 5 години

Както казваше Тато, това което сме построили не можете да го боядисате!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е страхотна система но не е за прости народи като бългapaците@.

40

Анонимен

преди 5 години

Ори БорисУФ е така.Вие си го избирате вече 10 г така че да не съм ви чук да мрънкате.

39

Анонимен

преди 5 години

До 36. Не бъркай Социализма с Комунизма. Комунизъм никога не е имало в БГ. Изглежда че си някой с току що набола брада и миришещ на майчино мляко. Погледни как се е строило през социализма и виж сега. Това което е построено през социализма още немогат да го откраднат и го разрушават. По времето на соца качеството на строителството беше на най високо ниво. Тогава нямаше частници а държавни работници които гледаха да го направят качествено за да не им се отварят работа. Бяха на държавна заплата.

38

г е р б

преди 5 години

Видими резултати!П.С. Цял свят ви се присмива, дори Африканските републики, които отдавна вече са с булеварди готови за Формула 1. Европейска държава, ама с Африкански Елит!!

37

Фандъкова

преди 5 години

Хубавое, пак ше ме изберете, няма къде да ходите!

36

Анонимен

преди 5 години

Комунизъм и качество са две несъвместими неща.Тук продължава да се строи по комунистически, краде се от материали, работата се върши през пръсти. контролът го няма никакъв, фирмите са "наши", работниците са зле платени, техническият някъде спи , защото е син на някой партиец, шефът на фирмата е на Карибите в скромната си яхта плаче от носталгия по България.

35

Анонимен

преди 5 години

До 27. Ами това е нарочно, понеже милиционерите много работят и се потят и да могат лятно време да се топят като йордеци и да се охлаждат!

34

Анонимен

преди 5 години

До waffen ss Това се нарича великата кражба на червените мутри-комунисти!!!!!!Няма нито един от НС, президентство и правителство, които да не са свързани с БКП и ДС!А тези фирми,които печелят поръчките са на горепосочените червени суджуци!

33

Misho

преди 5 години

София, столицата на некачествените ремонти на Фандъкова (ГЕРБ) и мръсният въздух и гадните трасета, по които унищожаваме хубавите ни трамваи за по няколко милиона лева, защото имаме пари за харчене!