72

До анонимен 70

преди 5 години

Панелки има, но са много по качествени, а и повечето санирани.

71

Денисс

преди 5 години

Е,това вече не е новина,а ежедневие.Свикнахме с мръсотията,простотията,олелията!Това вече е норма!Опростачиха ни и това вече е нормално,защото нищо друго не се случва!

70

вън

преди 5 години

Ужасно изкъртиха 100 годишните .павета за да сложат некачествен асфарт Тази тетка разби стара софия вън вън вън вън Какъв мандат сънува

69

Спаси София корупция

преди 5 години

Спаси София дежурните *** комсомолци на Позитано 20. Преди 2 години взеха сочно проектче за ремонт на парка на Людмила Живкова и усвоиха солидни суми.

68

Анонимен

преди 5 години

В чужбина панелки не съм виждал. Защо ли?

67

Анонимен

преди 5 години

Аз живея на улица Дунав.Преди две години правиха ремонт на улицата,който първо се проточи безкрайно във времето,а второ беше извършен безкрайно некачествено.Сложиха колчета които направиха тесните тротоари още по-тесни.А улицата става езеро при всеки валеж.

66

Анонимен

преди 5 години

Другари, нали асфалт не се яде, или сега вече се яде. За да има мир БСП в Сибир , това скандираше др. Нинова като беше в СДС. Колко сте жалки и смешни.

65

Анонимен

преди 5 години

Тук се комбинират три фактора: ненаситна алчност, цървуланска простотия и тотално отсъствие на държава.

64

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПанелките са немско изобретение по времето на Хитлер!!!И досега си стоят,здрави,санирани и чисти!!!Ограмоти се народе а после пиши!!!

63

Анонимен

преди 5 години

В Китай е най-гадният социализъм, който може да съществува. Хората нямат здравни осигуровки и пенсионни осигуровки, работи се до смърт. Заплатите са ниски. Имат милионери и милиардери, които си живеят добре, но народа като цяло страда.Отделно са тоталитарна държава, ако поискаш да гласуваш за други, а не за апаратчиците от комунистическата партия, не можеш.

62

Анонимен

преди 5 години

Герберастките крадливи сви не пак прибраха няколко милиона, докато стадото блее.

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36 *** в Китай да видиш как се строят пътища и сгради при действаща форма на комунизма. Такива магистрали, надлези и подлези не си и сънувал. А крадците и корумпираните ги пращат на стадиона да се срещнат с вечността.

60

Чичо

преди 5 години

Тия *** от Спаси София е крайно време да ги закрият - баси мрънкалата.

59

саса

преди 5 години

ТОВА Е РАБОТАТА НА ТИКВАТА ОТ ВСЯКЪДЕ КРАДЕ И ВСЯКА ФИРМА ЗА ДА СПЕЧЕЛИ НЯКАКЪВ ОБЕКТ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ.ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ДА НИ МАЧКА,ТОЯ МАФИОТ.

58

Анонимен

преди 5 години

Така ще е. Инфраструктурата се прави от инженери, а един инженер взима половината от заплатата на една фризьорка например. Какво очаквате? Да няма локва ли?

57

Gele

преди 5 години

До Анонимендобре де, искаш да кажеш, че като дойде друга партия няма да е така? Ние да не сме расли в гората? Всички са така

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51Н е грамотнико п рост,явно си от хората които още си мислят че на Запад всичко е цветя и рози и това поради простата причина че никога не си стъпвал на Запад. Панелното строителство за твоя голяма изненада не е измислено от соца а точно на запад. Първи опит да се построи къща изцяло от железобетон е направен през 1906-та в Ливърпул в Германия има панелни блокове от 1915-а които и до днес са обитаеми във Франция строят първата панелка през 1946-а в Марсилия.

55

Анонимен

преди 5 години

Made in Герберистан

54

до 51

преди 5 години

не пиши глупости,панелките са измисленни от итлианците бързо иефтино строителство с живот 50г.Никой не те кара на сила да живееп в нея м,жете да я санирате изолирате и съборите и на тяхомясто да си построиш тухлен блок ако имаш възможност.Небостъргачите са офиси и магазини тамхептем не става за семейно жилище но ти на вярно си въшкар и панелка неможеш да си позволиш.

53

анонимен

преди 5 години

Стига сте ревали и искате глоба за фирмата,ми тя глобата е платена предварително,ако не са платили да не са им дали обект да строят и естествено парите са спестени от качеството и какво толкова ви пречат локвите.