13

Анонимен

преди 5 години

"спецове", току що попитах сервизен служител от ситроен, и той ми каза, че няма нито авто климатик, нито климатроник, който да топли през зимата !!! Климатроника разпределял кога да ти се пусне баналното парно в колата, или евентуално ако е има вградена печка ! Това с топленето на климатроник през зимата си го изтриите с голямата гума от умовете. Да, като правиите настройка на температурата през зимата на климатроника - пускате парното, защото това е много по -ефективно енергииният начин.

12

Тангра

преди 5 години

Не съм съгласен. Климатика особено компресора е механизъм, който се износва , и колкото повече го използваш, толкова се износва по бързо. Когато вече не може да създаде налягане отиваш и търсиш да го подмениш. Ако намериш втора употреба се надяваш да не е ползван много.

11

хахо

преди 5 години

Автомобила ми е на 2 години.Сутрин рано на -7 си го паля,пускам климатика на 23.Изчаквам 1-2 минути и тръгвам.След 4-5 минути хем топло,хем сухи стукла,а колегите търкат ли търкат джамовете.И така последните 10 години.

10

хахо

преди 5 години

Статията е напълно вярна поне за автомоболите произведени последните 12 години.А това,че *** предпочита да дава по 300лв на месец за цигари вместо за лизинг на чисто нов автомобил и после да реве,че му се запотяват стъклата си е негов проблем.

9

до 7

преди 5 години

Щото не е климатроник,затуй.

8

до васкои реконтра

преди 5 години

Външната температура няма нищо общо с това дали ще ти включи и работи климатика,та дори и на охлаждане през зимата.Пробвай у дома,ако имаш климатик.Същото е.

7

Анонимен

преди 5 години

Климатикът в моята кола няма как да го ползвам зимата, защото въпреки че е здрав, като го пускам не иска да работи. И при другите е така. Така че за какво използване през зимата става дума? Да го пуснеш е едно, но да го използваш - едва ли.

6

Анонимен

преди 5 години

Аз в моята кола ще мина на пелети, че е по-тънкана.

5

Анонимен

преди 5 години

Защо не слагат в колите инверторни климатици :)))

4

до васко и реконтра

преди 5 години

Явно сте пропуснали урока по термодинамика.

3

Васко

преди 5 години

Що за *** статия? Навън като е -5 градуса примерно, компресора няма да включи. Позаинтересувайте се малко преди да пействате *** статии.

2

реконтраадмирал

преди 5 години

Забравили сте нещо много важно! Климатикът работи само при положителни градуси на външната температура!

1

стига бе

преди 5 години

Тази статия я четох преди ден-два в друг сайт. Какво значи - По публикацията работи:?!Колко ли "работа" е да копираш една статия ?