49

Анонимен

преди 5 години

ФАНДЪКОВА да мисли да си ходи. Софиянци не я искаме.

48

Анонимен

преди 5 години

За кого да гласувам??

47

Валерко,

преди 5 години

аз съм един от стотиците хиляди софиянци,които са възмутени и потресени от това управление,затова ще ви изметем на следващите избори,въпреки фалшификациите и манипулациите,които са ви запазена марка.

46

Анонимен

преди 5 години

Лошото е,че когато някой се ояде,не дава властта с "демократични" избори,а само с бой.Засега не виждам желание за кютек,така,че споко.

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе забравяй че Софиянски направи метрото!!!Допълнителни линии се правят много по-лесно.За мен той беше най-успешният кмет!И си живее човекът на Марин Дринов 2Б и досега.Никой не е безгрешен,разбира се но това недоразумение трябва да изчезне!!!

44

Валери

преди 5 години

До 45. А "вие" колко сте? Нали ти е ясно, че от твоята драсканица нищо, ама нищо не зависи. Защото ти си никой.

43

Изнервен

преди 5 години

До 41. Нещо си се объркал с цифрите май. На за друго да ти кажа - през 2009, когато ГЕРБ спечели чия беше администрацията бе, ***? През 2014 след Орешарски чия беше - ГЕРБ пак спечели, през 2017 при служебен кабинет на радефф пак. Е, нещо не се вързва тази твоя басня с администрацията на физкултурника.

42

Анонимен

преди 5 години

Докато има еврофондове кметицата няма да се откаже от мераците си за нов мандат.Но от нас зависи дали отново да си причиним това бедствие.Нали не сме мазохисти?Или сме?

41

Анонимен

преди 5 години

САМО СОФИЯНСКИ Е ЗА КМЕТ. ЖАЛКО ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ КАКВО ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА И ТОЙ НЕ ЩЕ.

40

Модерното

преди 5 години

Г-жо Фандъкова а мислите ли за северозападните квартали? Да създадете нормални условия за живот! Там минава метрото, а хората бягат, защо според вас? Стига сте мислили за това как да направите метро до Манастирски ливади. И как да уредите някои централен булевард за комисионни.

39

Анонимен

преди 5 години

Ако някой вижда по добър кандидат да го каже! Аз не виждам! Парговци разни не ни трябват

38

до к.35

преди 5 години

До АнонименПо-голямата с 1,5 млн. от нас Белгия има 150 хил. държавни чиновници. За 10 години управление на ГЕРБ държ. администрация на БГ скочи от 230 хил. човека на 440 хил души! Това беше идеята на физкултурника Цв.Цветанов: минимум 440 хил. твърди гласове за ГЕРБ , които може да достигнат и до 800 хил., защото дилемата е или глас за ГЕРБ , или те гонят от работа.

37

БиБи

преди 5 години

Струва ми се, че това ще бъде последният мандат на "другарката учителка по руски". Гафовете с детските градини, несгодите с началните и средните училища, влизането в свитата на ББ_Цв.Цв. , повторените о потретените ремонти на бул.Дондуков и срамът с "Граф Игнатиев" , където близката на премиера Джи Пи груп ви изложи с трети ремонт на ремонта _ 30 млн.лв за 2 км улица, отрязаха пътя вза четвърти мандат. Ама вие опитайте, липсата на срам води до безочие.То и Цецка Цачева опита да стане президент.

36

Анонимен

преди 5 години

Фъндъкова не била още решила дали да се кандидатира за нов мандат,т.е.шефа още не и е предложил нов мандат.Иначе що да не приеме,зер много не се е преуморила,тя е само за фасада,там други решават кое как да стане и колко да струва.

35

Мда

преди 5 години

И тая безалтернативна....

34

Факт

преди 5 години

Фандъкова управлява София толкова,колкото един р.ом фирма за точене на ддс с милиони оборот-т.е. подставено лице.Но щом я избирате заради миловидната физиономия и благ гласец-продължавайте,явно ви са малко поразиите в София,сътворени от шефовете и....

33

Анонимен

преди 5 години

Данчееее,ти си само една кукла на конци.Нищо не разбираш от това,което трябва да правиш,а само усвояваш милиардите,спуснати от началника,в негова полза и угода,но в ущърб на софиянци.Стана за резил с некачествените ремонти и ремонти на ремонтите.Милиарди левове предоставени на наши фирми и потънали в джобовете на когото трябва.А резултатите плачевни.

32

Анонимен

преди 5 години

Фъндъкова ще разчита на надутата държавна администрация,но софиянци сме повече,и повече не искаме да я търпим.

31

Анонимен

преди 5 години

Столичанка в повече.

30

Анонимен

преди 5 години

Важното е ние какво мислим.