131

хайде де

преди 5 години

Хайде направете едно реално преброяване колко хора останаха тук. Последния път ме караха да пиша моите роднини че са на този адрес. Да по лична карта е така. Но реално те са от мн години в чужбина и не смятат да се връщат. Ако цифрите са наистина ама наистина верни, то дали ще сме и 5млн. физически пребиваващи тук!

130

АНТИ

преди 5 години

Откакто ни оставиха руснаците,ден след ден, става мноого лошо.

129

:):)

преди 5 години

има едни 200хиляди в София с заплати над 2000 чисто и Герб на тях се осланят колко сме били добре. Тези същите по празници яхват Новите повтарям Новите си возила и към Халкидики, Охрид и Истанбул.....и хоп приказки аууу колко са заможни българите.

128

Анонимен

преди 5 години

Преди време имаше интервю с брата на Георги Марков.Малко преди да бъде убит Марков е говорил с брат си, че иска да се върне в България. Брат му смята, че са го убили английските тайни служби, защото щеше да е голям позор ако се върне разочарован от `демокрацията` им.Но това новите ни демократи не искат да изнасят. Някак си не е политкоректно.

127

АНТИ

преди 5 години

Тежка е съдбата на българина тук,при налагането на НСР от ционистите.

126

Анонимен

преди 5 години

До neoУбиха го британските тайни служби.

125

Анонимен

преди 5 години

чудя се как до момента някой мастит Гробар как не е свалил, стстията, че е толкова звучен шамар за ББ и ЦЦ.

124

Минималист

преди 5 години

Трябва да започнем да се храним , като врабчета: шепа фъстъци, парче шоколад, глътка коняк.

123

Анонимен

преди 5 години

евала Бойко евала Цецо, евала благоденствие 21 век. евала магистрали евала трафик ама само шопски по празниците.

122

neo

преди 5 години

До АнонименУБИХА ГО БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ!

121

Анонимен

преди 5 години

България - население1905 година - 4 милиона1946 година - 7 милиона1989 година - 9 милиона2018 година - 4 милиона

120

Анонимен

преди 5 години

"Дисидентът" Георги Марков го убиха английските тайни служби.

119

Анонимен

преди 5 години

Kато член на Ловната дружинка на Тодор Живков Марков има най-високите хонорари - десетки хиляди лева годишно при доходи по 3000 годишно на средния българин, кара собствено БМВ, докато автопаркът у нас по същото време са Жигули и Москвичи, напуска България с редовно издадена от ДС изходна виза. Всичко това явно е станало ясно на англичаните едва през последните месеци преди инцидента, когато бунтарят Марков е започнал да изявява несъгласието си с новата цензура, на която е бил подложен.

118

Георги Марков

преди 5 години

"Този морал така ме порази, че тогава разбрах, че обществената съвест на Запад е или мpъсна политическа игра на деня, или куп ла****, че тя не е искрен отклик на нищо, защото малцината честни и искрени донкихотовци, които милеят за човешкото достойнство, нямат достъп нито до радио, нито до телевизия, нито до вестници. Ако търговските интереси на Запад повеляват, те са в състояние да започнат да свирят съветския химн редом със собствените си национални диа.рии."

117

Георги Марков

преди 5 години

"От много отдавна вече не вярвам в свобода на словото, която на практика се свежда и в двата свята до свободата да крещиш на глас у дома си или пред неколцина приятели това, което те вълнува. Но я се опитай да изкажеш мнение в независимия вестник ТАЙМС, или в независимото Би Би Си? Имаш много здраве от пробитата шапка на демокрацията. Там, но както и в Работническо дело, трябва да се съобразиш с линията на вестника или радиото. Принципите са абсолютно същитe

116

Анонимен

преди 5 години

"И понеже в момента парите са яко концентрирани предимно в простолюдието"И не само. Следват ги доктори, юристи, полицаи, ресторантьори. Последните в тая поредица може да са също често глупави хора, но поне се оптват да правят нещо малко по-полезно.

115

в

преди 5 години

ПУТИН И РОМИТЕ И ТУРЦИТЕ ВИНОВНИ.....ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН

114

Forever

преди 5 години

И Борисов и всички преди него оглозгаха държавата,и следващите които ще дойдат,няма да са по различни,но поколението се променя,дали ще им позволи е друг въпрос.

113

Анонимен

преди 5 години

Георги Марков беше от сценаристите на комунистическта сага 'На всеки километър". Пръв приятел на Тодор Живков и от ловната му дружинка. Средно талантли писател, написал само една книга, не може да се сравнява с убитите Никола Вапцаров и Гео Милев.

112

Анонимен

преди 5 години

Ласкин си отиде от този свят, отвратен от днешната действителност.