151

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 157Многото книги се получават защото се броят и учебниците като книги.

150

Анонимен

преди 5 години

Див народ слаба държава.

149

Анонимен

преди 5 години

До ЧужбинаДете с 500 лева заплата не може да се гледа. Хората без деца харчат заплатата за себе си докато хората с деца дават голяма част от заплатата за нуждите на децата.

148

Анонимен

преди 5 години

Пишем, плюем, ужасяваме се от скотското положение, в което ни вкара ГЕРБ, НО ПАК ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ. Нито аз нито мой познат някога е гласувал за тях. Нито пък хознавам хора, които могат да ги понасят. Цецо?

147

Чужбина

преди 5 години

На този фон семействата без деца живеят над два пъти по-охолно с 508 лв. на човек на месец.Егати и охолния живот!!!

146

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на България от 29 години са демократите, сега мутродемократите от ГЕРБ, преди това подрипващите демократи от СДС.

145

Анонимен

преди 5 години

За пореден път липсва статистика за етносите. Примерно в тази извадка, по която са направили статистиката, дали 30% са българи, 20% турци, а останалите са "звездички", както тук цензурират истинският им етнос? След още 10 години, ще са 20% турци, 10% българи и 70% "звездички"

144

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 165 Не заблуждавай хората.ГЕРБ е само малка част от проблема БКП.

143

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за ГЕРБ и след година всички ще сме равни - при Св. Петър!

142

до ПрограмистЪт

преди 5 години

вив сте ясни, добре можем да четем, ходи чукай кодовете не разсъждавай

141

Анонимен

преди 5 години

дядо ми 42 ра по време на война е събрсл пари като секретар на земеделска кооперация да построи къща на два етажа в областен град , аз сега в благоденстващия ЕС със заплата около 2000 само мога да мечтая да построя и на ефин етаж.

140

ПрограмистЪт

преди 5 години

До АнонименТова не са заплати а доходи на член от домакинство.

139

Терминал 1/2

преди 5 години

Ужассссс.Моят дневен надник е по-голяма сума пари от тези 390 лв....Това не живеене, а скотско оцеляване до следващия ден....

138

Анонимен

преди 5 години

дори на министерствата изнесените структури извън София са на по ниски заплати въпреки че примерно си старши експерт и в Сф и извън. И разликата е очевадна. Проверете особено нсшумялото Регионално министерство, в регионалните отдели какви заплати взимат и в софия за какво иде реч....дааа провинция ще кажат у шопско....

137

Анонимен

преди 5 години

Последният абзац направо напушва на смях.. Те 80% от населението вече не могат да пишат и четат, били чели по 10 книги за година.. ХАХАХАХ Това, егото, е голяма работа - как да признаеш пред себе си, че и 1 книга не си прочел за последните 10 години... Затова - 5, 10, 100 книги на месец направо казвайте, че сте прочели, нищо, че е невъзможно, защото трябва да четете 24/7, което означава, че не спите, не ядете и не работите :D

136

Анонимен

преди 5 години

да питам, къде са българолюбците на сайта, тонката, странджата, професора и там други подобни по скоро русомразци , да ги чуя пак ли путин е виновен за беднотията и мизерията в Бг. Сякаш валутния ни борд не е към евро а към рублста сякаш ЕС значи евразийски не европейски ъюз.Всички скрити щото пред банкомата няма Русия няма БКП .

135

Ограбен българин

преди 5 години

Всеки ограбен българин има възмоност тук,да кълне и псува колкото си иска ДрагалЪсвкия Ай дук. Нали това ни обещаха СДС -айдуците, ако скачаме като простинали коньове - те да ни окрадат,а ние -да ги псуваме на воля.

134

:):)

преди 5 години

понеже тук разни софиянци почват да ни обясняват кск извън софия сме мързеливци ще го напиша още веднъж..........има едни 200хиляди в София с заплати над 2000 чисто и Герб на тях се осланят колко сме били добре. Тези същите по празници яхват Новите повтарям Новите си возила и към Халкидики, Охрид и Истанбул.....и хоп приказки аууу колко са заможни българите.

133

до !

преди 5 години

ти май не прочете че тези точно в София с 2000 лева чисти, сте едни 200хиляди, а Бя е 6 милиона тук в държавста.Три милиона са мн далече от твоите 2000. И аз в Плевен искам 2000 ама освен да се хвана да пласирам дрога тук ,не виждам как ще се изкарат.

132

гого

преди 5 години

какво означава в една държава да процфтяват магазини дрехи на килограм, не говоря аутлети, а употребени дрехи и магазини за ефин лев. Ми просто беднотия и немотия, храна менте, дрехи втора ръка коли трета четвърта. Народ приопит с битовизми за оцеляване .