106

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОлее верно аз забравих , че имаме прецедент ... Той само взима отношение когато Боко направи някой гаф

105

Анонимен

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТА ДА НЕ Е В МОСКВА,НЯМА НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ ПО СЛУЧАЯ.

104

Ужасс

преди 5 години

Дей комуниста Винету ва??? АверА на Ердоган??? И на оня с белият чаршаф???

103

Анонимен

преди 5 години

Как ще стане това като партиите печелят гласове от бароните ! Вече даже в гетата се продава дрога . Никой не ги закача защото носят пари в касите чрез кражби , имотни измами, телефонни измами.

102

родолюбец

преди 5 години

Закона трябва да се прилага еднакво за българите както и за другите етноси.Социалистите минират обществото като създават понятия като Цар Киро, Барони и т.н.Турско робство, Русия освободител и други понятия от конюнктурен социалистически интерес подхранват расизъм и чуство за превъзходство у определени етноси. Това трябва ясно да се разбира. Необходимо българския народ да се самоосъзнае и да прекрати тази атака срещу българското самочуствие и самосъзнание.

101

има идр варианти..

преди 5 години

Иначе законите са страшни --дори външна тоалетна нямаш право да имаш иска се документи от хидронезнам си какви за подпочвени води отстояния --външната тоалетна трябва да е хидроплътна и да идва камион да я почиства и струва колкото половин къща--- ако се тръгне по буквата на закона в селата ще стане страшно и за българи иза роми...

100

има идр варианти..

преди 5 години

В много от селата който са по-далече изоставените къщи са много евтини купува я и прави ремонт който по принцип няма право до го прави ,но стройтелен контрол не се занимава ,ако няма жалба точно какъв е ремонта и дали има конструктивни промени --пък и това е по добре отколкото къщата да се срути и да затрие 10--15 човека е така се строй от бедни хора без пари -- дето се казва с пари и баба може. А българите си падаме по мръснишките номера ,а почнеш нещо едно телефонче и сградата долу...

99

има и др варианти...

преди 5 години

В много от пловдивските села които са на 20 км около града повечето жители са ,,роми,,кметовете им отстъпват парцели и започва строителството, ама както знаете визи планове и прочие струват половин къща номера да се избегне , всеки става свидетел на другия ,че там е съществувала къща стара и това е ремонтирана и лека полека нещата стават и то много по-- евтино от ,ако тръгнеш по цялата процедура къщите са здрави не по-малко от на българите и така не живеят като животни което все пак е по-добре..

98

Хаххх

преди 5 години

Зверски писъци на гладни турски ***!Това означава,че Джамбазки е на прав път!

97

първо четете ,после.

преди 5 години

Много се пише ,че къщите им са незаконни , но аз съм се интересувал какъв е механизма за строежа на чисто новите им къщи и метода е почти законен с леко намигване от страна на местната власт това е в 90% от случаите не говоря за някой коптори или картонени бараки които са на най бедните-- така или иначе с ,,удостоверенията за търпимост,, държавата е приела компромисен вариант --там къщата е стара и законна но е забранена конструктивна промяна --това не се спазва ,но номера минава... с кмета..

96

Анонимен

преди 5 години

Бе, гледа да е водач на евролистата и да си осигури следващ мандат, и да ни се смее на акъла!

95

Кешан

преди 5 години

Джамбаз, също като теб са разсъждавали турците, когато бастисаха селото на баба ти - Булгаркьой през юли 1913 година!

94

Анонимен

преди 5 години

Ей джамбазино нещо прикриваш май, не само на барони и на римляните,всички незаконни жилища строежи като хотели небостьргачи и тнт трябва да бъдат премахнати! Незконите Дюнини дюни дюни дюни дюните сьщо.

93

не ги слушайте въобщ

преди 5 години

Валерито мълчи и не се обажда щото разбра ,какво идва за изборите, другите почнаха --умреме да влезнем в Европа правителството в което са и което точно ТЕ подържат е за пълна евроинтеграция ..те са в в 1890 г и ти говорят някакви лозунги Мизия , Тракия , Македония правят се на воеводи от хиляда и балканската война... За пълна евроинтеграция има условия и те ги знаят ,ако трябва да ги изброя ,но условията са в пълен противовес на техните приказки--просто си дрънкат и се мъчат да съберат

92

Питър

преди 5 години

До TURKИменно защото са менте патреоти. Левски не е искал само държава на българите, а държава на закона и справедливостта, свята и чиста република. Тия искат само да напълнят търбусите.

91

Анонимен

преди 5 години

Като го тледам първото 13 годишно ромче ще го нокаутира -- ама той няма да иде при бароните ,а праща другите ...

90

TURK

преди 5 години

И ВСЕ СА С ТУРСКИ ФАМИЛИИ НАЦИОНАЛИСТИТЕ(ПАТРИОТИТЕ)-ДЖАМБАЗ-ов, КАРАКАЧАН-ов,СИДЕР-ов,СУЛТАНКА ПЕТРОВА.....ЗАЩО НЕ СИ СМЕНЯТ ФАМИЛИИТЕ АДЖАБА.....НАЛИ СМЕНЯТ ИМЕНАТА НА ДРУГИ ХОРА И МЕСТНОСТИ-СМЕШНИЦИ

89

Анонимен

преди 5 години

Не си прав,защото само с приказки нещата няма да се оправят.Тези хора са във властта и от тях се очакват действия,а не приказки.Наслушали сме се достатъчно и на приказки и на обещания.Или трябва сами да вземем нещата в ръцете си?Тогава ще ни обвинят в самоуправство.Затова да прилагат законите еднакво за всички,а не да си правят тънки сметчици като наближат избори.

88

Фандъкова

преди 5 години

Джамбаз, стига си дрънкал, ами започни да наказваш кметове, главни архитекти, ДНСК, МВР и всякакви служби които са бездействали докато гетата ударно са изниквали и са се разраствали. Да не би разните му там чиновници-безделници да не са забелязали какво се случва с гетата и ВЪВ гетата? Еле пък в София. Или пак ще им пуснете фандък?

87

Е

преди 5 години

ТОВА МИШЛЕ ПАК ИСКА ЕВРОДЕПУТАТ ДА СТАВА....40 000 ЕВРО СА ХУБАВИ ПАРИ НА МЕСЕЦ.....