7

Анонимен

преди 5 години

Едно настрана, че това е насаждане на омраза на етническа основа, защото децата няма как да знаят какво е казал който и да е министър... един друг въпрос ме вълнува повече: Кой я финансира тази организация, за да плаща такива мероприятия? Каква дейност е осъществявала срещу това финансиране и какви са резултатите от тази дейност? Хайде НАП и Икономическа полиция да си свършат работата.... стига само пихте и ядохте по морето, за да си вземете касови бележки.

6

добрият орисник

преди 5 години

В знак на протест всички да се изнесат в Германия и да насурвакат немските министри.

5

Вай-вай

преди 5 години

Току виж на Каракачанов му спаднало шкембето от мъка,че не е сурвакан...Впрочем,тия трябва направо да целуват ръцете на Каракачанката и останалите "патриоти"!Щото приказки много,ама действия-никакви,тоест шведите нямат никакъв проблем да си карат по стария начин.Могат спокойно да се правят на обидени и да си вършат поразиите,реакция НЯМА да има!

4

Ф.С.В.

преди 5 години

Хора които не се определят като българи- знаят една две думи на български --- да им се отнема гражданството и репатрация в посока без завръщане-- Как може това?? Българският народ да храни хора които казват че не са българи ,не знаят български език -лежат по цял ден и убиват и бият крадът наред всеки и всичко ??

3

Анонимен

преди 5 години

Не пропускайте обаче да сурвакате стабилягата Баце, той докара нещата вече до необратими. И през президента минете, той пък се ослушва като мишка в трици.

2

Анонимен

преди 5 години

тц тц тц ........а аз се чудех, защо тези дни каракачанов ходи унил и тъжен ! не яде... не пие... не спи...не му се говори...

1

Анонимен

преди 5 години

Мъ Каракачанов ще отслабне от мъка.