41

Анонимен

преди 5 години

Миналата година един депутат от герб искаше суджуци от името на другаря борисов.По някаква причина вместо да му сложат СРС, да му дадат белязани суджуци и да арестуват незабавно борисов по време на сделката, те арестуваха посредника, който в момента е обвиняем.Сега какво - да повярваме, че няма двоен стандарт ли? От изнесените СРС-та се вижда, как двама души уреждат подкуп уж за кметицата и как единият заплашва, че ще си купи депутати и ще промени закона. Това законно ли е?Един приятел пита.

40

void

преди 5 години

Не били взели парите щото нямало отпечатъци и не се споменавало за подкуп.. Как ли пък не! Те да не падат от небето тея двете, или да не би това да им е първия рушвет? Много ясно че няма да ги пипат. Вземат парите, не ги докосват и ги броят другаде по друго време. А че не става дума за подкупи тука а за дарения за градинки - еми такава им е схемата - карат те да дариш завишена сума за градинка, после я строят евтино и прибират повечето пари. После *** доказвай щото не се споменавало за подкуп.

39

Анонимен

преди 5 години

ПОМНИМ ОКТОПОДИТЕ НА ЦВЕТАНОВ. ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ОКТОПОДИ НЯМА, А САМО ШАРАНИ, КОИТО ВЯРВАТ НА ВСИЧКО.

38

Анонимен

преди 5 години

Затвора наближаваааа.... Ф16 също.

37

бг

преди 5 години

сценаристите са ясни ..... А ГЕШЕВ е по-зле и от Цвинокио ....а простият българин ше плаща пак за своеволеията на такива корумпирани мало***умници като Гешев и Сие ...и цялата пасмина далаверджии от прокаратурата които нямат нищо общо с правото и правосъдието ....

36

Анонимен

преди 5 години

Некадърна постановка с лоши актьори. Сценариото води до обосновани предположения за багажа на автора. Някой да не знае кой е той?

35

Анонимен

преди 5 години

Този цирк няма ли да свършва вече!

34

Анонимен

преди 5 години

До Мдаммм...Aми да. От това, което си написал "козичките" са напълно невинни. Козелът обаче, не!

33

BG СМЕШКИ

преди 5 години

има ли още наивници които си мислят че 2те женки са виновни ?!!? досега никъде не се вижда доказателствто че те са искали пари от Ваклин или от други строители ...без никви доказатеслтва 8 месеца в ареста ги държаха ...твърденията на Гешев че са искали 500 хил евро или 1 млн лв увисват във въздуха ...

32

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоНаистина много Упрости нещата! Браво! Умеееш го Упростяването!

31

ПроСоТо

преди 5 години

До бай ганюако записите,които така или иначе не се признават от съда за доказателства са "достатъчни да ги осъдят",то за какво беше целия цирк с ареста,с "белязаните" пари в багажника на въпросната?За какво са разпитите на.."свидетелите"?..............Много упростявате нещата..!..Но милицията си има своите си тертипи..А те са карашък от наследството от "Скравена" и "Белене","оплодено" от "Новото време"....така или иначе,"Тенекето бакър не става"-древна конячена мъдрост..

30

Мдаммм...

преди 5 години

"Аз идвам, давам ти ги и ти ги даваш на тия тъпaнapки"Невинни козички, а?

29

Анонимен

преди 5 години

`Те са взели парите`...Алооооу! ти ли си последния *** още не разбрал, че не са взели парите.Парите са били в колата, а по тях отпечатъци на жените няма.Това за всеки *** трябва да значи нещо.Само за кръглите такива май нищо не значи.

28

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюСрам за българсия съд е, че се занимава с престъпни инсценировки!!!! Айде стига комунизъм и милиционерщина.

27

Mopcku_

преди 5 години

Имайки предвид, че Ваклин е отишъл в полицията да съобщи, че му е искан подпук и тепърва след това са сложени СРС-та не виждам защо взимат под внимание разговорите му, когато въпросните подсъдими Иванчева и Петрова отсъстват, защото така могат да кажат каквото си поискат и им е угодно. По-важно е какво се говори, когато и двете подсъдими са там. Останалото си е чиста плюнкаа

26

бай ганю

преди 5 години

дори и половината от записите да не еясно или леко разминаващо се то другата половина е достаттъчна дори за стажант прокурор да ги осъдисрам за българския съд ако сдо тук наличните доказателства не успеят да ги вкарат на топло

25

ПроСоТо

преди 5 години

наглостта на гербомутрите е чудовищна!!!!!!!!!и те /гербомутрите/ отдавна не са брадясали де_били с бухалки в ръце!!!!!!!Те облекоха тоги,лепнаха сърцераздирателни табели на "бухалките" си!..Но си останаха МУТРИ!!!!../ "Рибата се вмирисва откъм главата"-нородна поговорка../....................Ще кажете:-"Ама защо гербомутри,нема ли други?"..Е,има,уважаеми,но те всички са привлечени от МИСКИНЛЪКА на банкянската Тиква така,както мухите са привлечени от..л_ното..Така че КЮПА Е ЕДИН!

24

Анонимен

преди 5 години

Това нещо се очертава като убийствен бумеранг, включително политически. Само не си мислете, че БСП ще бъде бенефициента. Нещата ще дойдат отвън. Защото подобна безпросветност гарнирана с престъпнен замисъл са недопустими.

23

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Иванчева трябва да си сменя адресната регистрация... - от София в Сливен... - тогава ще плаче за ареста, който не харесваше...

22

Анонимен

преди 5 години

До 22Абе какви англичани, това че една фирма е регистрирана в Англия, не означава че инвестшторите са англичани. И тоз вчера завършил пухльо, голям бизнесмен го вади. Сяяяях.