17

До 81

преди 5 години

Като не сме цивилизовани к'ъф го търсите в България ?Границите са отворени свят широк...

16

...

преди 5 години

Там не трябва да е протест, а военна зона.

15

Ром

преди 5 години

Когато преживеете и една стотна от това което преживяваме ние тогава ни плюйте. Пределно ясно е че сме нарочени за врагове на държавата и за всичко сме ви виновни. Не мразя българите, никой не мразя. Нека има разбиарателство и мир. Но няма да търпа някой да ме напада и да се гаври с мен заради произхода ми. Да ме бие, да бие семейството ми. Мир и любов на всички и лека нощ.

14

Анонимен

преди 5 години

Историческите факти са категорични, когато османците (сбирщайн от половин Ориента), са ни завладели,е започнало такова масово чокане на българки, че сме били "променени" за около 2-3 века.Факт!

13

Анонимен

преди 5 години

При Възродителния процес си тръгнаха тези, които не чувстваха България за своя родина. Много обаче останаха и още си живеят тук, с тях проблеми нямаме. Между другото форумът страшно се развоня, лека нощ!

12

А?

преди 5 години

Тези които се биете в гърдите, че сте българи помислете кое обичате повече България или Семейството си. Защото ако отговорът ви е България вие не сте добре.

11

Анонимен

преди 5 години

поредната БГ простотия - понеже не стават за нищо , избиват комплекси с расизъм .

10

Анонимен

преди 5 години

Господ гледа гоненето на деца посред зима и расистките изстъпления !

9

Анонимен

преди 5 години

Кога ще бъдат съборени незаконните постройки в София и Пловдив?

8

Анонимен

преди 5 години

Aз не мисля, че има някой българин да не го е срам, че е българин.Няма как да не те е срам, че си един от такъв загубен народ.И най-много ги е срам, точно тези, дето най много се бият в гърдите и реват буууулгааааарррр, буууулгаааааррррр,колкото и да го крият.

7

Осман

преди 5 години

Чета коментарите тук. После гледам коментарите по други сайтове. Някои коментари са копи пейст. Написани са и се разпространяват с някаква цел.

6

До 55

преди 5 години

Бегай навън тогава и да те няма. Не си интересен на никого.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Тъкмо пРезидента призова всички, по презумция - и армията, "протестите да не спират"- само че не срещу папуасите, а срещу правителството; явно хората не са вникнали достатъчно в дълбините на грипеновата мисъл.

4

Анонимен

преди 5 години

БХК е организатор на ромския протест, по други сайтове го пише. Но ние нямаме държавник като Орбан, който изгони "Отворено общество" на всемогъщия С.орос от Унгария и хич не се трогна от воплите на джендърите. А БХК са много по-слаба ракия от Отворено общество и лесно могат да бъдат озаптени. Но нашите управници и това не смеят!

3

архимед

преди 5 години

давайте тези записи от побоя бе ***. нека всички да видят кой е нападателя и кой е отбраняващият се. или и това е класифицирана информация от национална сигурност. ще запалите гражданска война. Какво търсят там военни,командоси. Радев ,Борисов къде сте бе кютюци.

2

Анонимен

преди 5 години

Ами турчеят се, защото се наливат пари за това от турския Дианет! За да може Ердоган да да намери удобния момент и да им дойде на помощ и край с България!

1

Анонимен

преди 5 години

алоооо президента какво правят военни на митинга???? ще им бъде ли поета отговорност от някого