37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен119 Ужас!Ти доказваш тезата,че ромите живеят идвън закона и нямат намерение да го спазват.Помощите не са заработени пари и социалните имат право по закон,да извършват контрол,дали парите от тях отиват за децата им,по предназначение!Второ,според българските закони,сексът с малолетен е престъпление!Не само,че не спазвате закона,но и във форумите,открито заявяваше,че нямате такова намерение.Това означава,ме държавата трябва най-сетне,да премине към наказателни действи,спешно.

36

Анонимен

преди 5 години

Цяла тълпа са били. .Защо са задържани тогава само двама? Хайде давайте по-обекгивно. Имало е тълпа, дори и бащата на биячите се е опитвал да спре боя.

35

Анонимен

преди 5 години

Помощите им отиват за веселби,за стари коли,за пътувания в западните .За къде отиват помощите не е работа нито на теб нито на мен, така както никой не го интересува и ти за какво си харчиш парите. А това, че 15 годишна получава детски като в същото време майка и получава за нея не виждам с какво противоречи на закона. Има две майки и две деца. Полагат им се детски. Това е. Така е по закон. Като си против има начин- правиш партия, печелиш избори, променяш закона.

34

Анонимен

преди 5 години

Не е хубаво през зимата при минусови температури да се рушат жилища и деца да остават без покрив. Нека виновниците да си понесат наказанието но вината да се стоварва върху цяла общност е варварство.

33

Анонимен

преди 5 години

До До104,110 Уверявам те,че много роми получават помощи и не отговарят на условията.Защото условията са,да плащат децата си на училище,да не раждат малолетни,да плащат сметките си.Малолетна ромка получава помощи веднъж,за себе си и втори път,за своето дете?!Къде го има това?Помощите им отиват за веселби,за стари коли,за пътувания в западните страни,където крадат,просят и убиват.

32

Анонимен

преди 5 години

"Пишлегарите" не са били двама. Цяла тълпа са били. Ромите няма да нападнат зрял мъж ако са само двама. Не им стиска.

31

Анонимен

преди 5 години

Ако допуснем версията с алкохола пияният си носи отговорността за пиянството, а биячите си носят отговорността за побоя. Нали искаме закони важащи за всички. Дай сега защото са го пребили да му опростим нарушението на ЗДП. Ами утре и аз пиян ще блъсна детето ти и ще хвана двама да ме пребият и хоп-невинен съм. Не става така. Всеки трябва да си носи последствията от делата.

30

До104

преди 5 години

Милиардите лева помощи едва ли са стигнали до ромите. Повечето потъват в нечии джобове, но не ромски. Ако имаш в предвид социалните помощи, то те са право на всички български граждани отговарящи на критериите им за получаване. Уверявам те, че такива помощи българите получават в пъти повече от ромите.

29

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Сега е моментът армията от бивши военни да удари крадците които законно крадат народа вече 30 години.

28

архимед

преди 5 години

До до Ludoto Lencheма ти добре ли си ***. нима тая християнската религия е миролюбива или май трябва да ти опресня паметта . ако не вярваш на мен питай папата какви са ги вършили.друго това българите като сте дошли тук на балканския остров как сте се наместили. с хляб и сол ли са ви посрещнали или с цената на много кръв и убийства завоювахте тези земи. къде са децата на местното население - претопихте ли ги или просто ги избихте. още да питам ли?

27

Анонимен

преди 5 години

Каракачана не само за оставка. За съд е за подстрекаване на етническа омраза. Цацаратурата трябва да се самосезира.

26

Анонимен

преди 5 години

Къде блееха общинарите, когато тези гета изникваха??? Чии директиви изпъляват съдии и прокурори, когато забавят с години и остават без съд и присъда хиляди престъпници???Защо политиците се готвят старателно за избори вместо да изпълняват поетите ангажименти от предишните избори???

25

Анонимен

преди 5 години

Абе хората са си устроили що годе някакъв дом. Не обикалят бездомни с катуна. Отиди при него, помогни му, насочи го какви стъпки да предприеме за да си узакони бараката. Прояви някаква макар и куртоазна загриженост. Покажи му, че искаш да му помогнеш, но учените и той трябва да направи някаква крачка към по-добро. Покажи добронамереност. Със сопата не става. Сега къде мислите ще отидат тези прогонените? Изведнъж ще заживеят както вие искате ли? Ами няма да стане, ще става по-лошо.

24

Гробокопач

преди 5 години

Нищо не "вря и кипя" във Войводиново. Там имаше тържествена заря, строй пред знамето, речи на командира на дивизиона, "ходом марш" и "към спалните, бегом марш". Бойко изпрати Шивика и той "опече протеста". Шивиков, каза, че не трябв ад асе разрушават къщите на римляните, защото и те са хора и да се прекъснат протестите от гражднаите,з а да си свършили институциите работата;))) Хитър ход - протакаш във времето и убиваш спонтанната стихия на гражданското вълнение. Това е вълнение, не протест.

23

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно безхаберна българска политика. Само заради електорален рейтинг настройват близо един милион български граждани срещу държавата и останалите граждани. Лоши времена се очертават.

22

Анонимен

преди 5 години

Във всяка новина за протестът в с. Войводиново има и багери да събарят къщи :). Хляб и зрелище! В други населени места няма ли такива постройки? Не казвам, че всичко трябва да стане на сред зима, но и през лятото да се въведе закона по махалите (и не само) ще е приемливо.Също ми е интересно откъде пари за багери, камиони... или не'*** проблеми - държавна пара!

21

Анонимен

преди 5 години

Крадливият генерал Шаяков ли води протеста. И тоя е командос, колкото и пребития...Защо не се публикува видеото от побоя да видим кой крив, кой прав. Взети ли са алкохолни и наркотични проби от командоса и ***. Защо 20 години търпяха незаконните постройки, а сега за 2 дена ги бутат през зимата на минус 15. Абе хубава работа ,ама българска...

20

до 84

преди 5 години

по тези земи са живели хора ()далеч по свестни) ппреди да се довлекат БГ-тата... и ще живеят , и след като природата приключи с БГ-тата

19

Анонимен

преди 5 години

Не се поддавайте на провокации и от двете страни,за да не стане някоя беля!

18

Анонимен

преди 5 години

До хей фашундериВ момента такава е политиката насякъде,не е само в България,България само изпълнява, такава е модата и в Европа и в Америка и по света,в момента е така,не си изкарвай яда на българите!