57

читател

преди 5 години

Какво толкова се е случило във Воеводиново?Същото като в София, в Дианабад, където двама слязоха от колата, нападнаха пешеходец, на пешеходна пътека, но случиха на добър пешеходец, остави им до 10см. дупки, та едва ги спасиха.Същото като в дискотеката в Дървеница, студенти с ритници умъртвиха друг студент. Всичките българи.Къде е разликата?Защо нямаше протести?Ясно е, че има много проблеми в този етнос, но те са от друг характер.В случая - норма на поведение в БГ.

56

Анонимен

преди 5 години

Абе да бе то е ясно че това е русолбска разработка ама кво да праиме сега

55

Анонимен

преди 5 години

До ERICHняма как да се отрече, че развращаването на ромите беше извършено предимно от бе-се-***! Нескончаемите лакърдии, идващи от тази партия за "социална" държава и "социални" придобивки на "експлоатираните" маси, доведе до адаптирането на ромите и впоследствие на останалите партии към тази корупционна практика!

54

ERICH

преди 5 години

Няма как да с отрече,че за създалата се ситуация,вината е изцяло на партиите и техните функционери.Тъй като "тумайците" се продават/гласуват/,на този ,за който е платил за тях.Пример:Преди години Надето Михайлова ходеше да омайва "цар" Киро,за да осигури гласове за СДС."Тумайците" осъзнаха тази зависимост на партиите от техните гласове и се почувствуваха недосегаеми,а като допълнителна екстра станаха любимци на всички анти български НПО-та,но всичките добре платени от Торос,воглаве с БХК

53

Свой

преди 5 години

До 210 явно не знаеш как се развива ситуацията прочети научи и тогава коментирай. Колкото до това защо не се е справил с двама прочети малко преди около 5 10 години двама френски командоса правят парашутен скок на територията на България без да информира нашето правителство Франция ги инфилтрира с цел разузнаване или нещо друго двама братя ги хващат след като се приземили и ги пребили от бой и те ли не са обучени . Или може би само ти си обучен

52

Анонимен

преди 5 години

В такъв случай защо манталитетът и битието му са скотски, ''медико''!?.Извинявай за късният отговор, но такъв въпрос трябва да зададеш на социолози и скотовъди. Аз съм медик и те уверявам, че между теб и един ром на операционната маса под покривалото няма абсолютно никаква разлика.

51

Анонимен

преди 5 години

Старата схема, говорим за нещо и хоп...Русия! Ай стига вече! Зацикляте, а това опасно - току виж дойде линейка и в нея едни яки батковци, надяват ти здрава бяла риза с вързанки и те водят в специално заведение. А там - "Полет над кукувиче гнездо"!Русия ще я бъде! Точка! Православието ще го има! Когото Путин слезе от сцената, ще дойде друг като него! Връщане няма!Крим ще остане руски во веки веков! Русия ще спаси цивилизацията! Българинът никога няма да вдигне ръка срещу Русия! Удивителна!

50

Анонимен

преди 5 години

Докато се мразим, политиците ще продължават да печелят. Разделяй и владей.

49

Анонимен

преди 5 години

Тук е по зле от Сирия. Избиват християните, а институциите мълчат. В Сирия държавата пази народа си от завоеватели с закони, полиция и армия. Дават им къщи, помощи безплатно лечение и закрила! България е по изпаднала от сирия. До къде стигнахме с европевропейските ценности??? Нали искахме в европа за по добро бъдеще?

48

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда да се доказва. Който знае знае.

47

xyz

преди 5 години

Учени от САЩ направиха изследване сред около 100 000 граждани на повече от 60 държави по цял свят, за да проверят как хората се отнасят към чуждото нещастие. Първите четири места в това отношение принадлежат на страни от Източна и Централна Европа (България, Естония, Литва и Полша).

46

Анонимен

преди 5 години

Много некадърници изучихме, но не можахме да им вдъхнем човечността на истинския лекар! .Изучихте? Кои сте вие които изучавате? Изучиха ме моите родители, които направиха всичко възможно за целта. Дължа го на тях и на упоритостта си. Ако беше лесно и ти щеше да се изучиш, а не да изучаваш други ако ме разбираш какво искам да ти кажа.

45

Анонимен

преди 5 години

Професорът Иво Николов малко поспести, предполагам нарочно, с неговите 80%!.Сега като те прочете ще се коригира на 80%+1:)

44

АНТИ

преди 5 години

Българи, като им казвате малцинство,не разбирате ли, че може да станете и вие такова.Събудете се !!

43

Анонимен

преди 5 години

Който не ХРАНИ и закриля собствения си народ, храни принудително завоеватели! Успех с брането на "посятото"!.Ромите също са част от този народ.

42

Анонимен

преди 5 години

Който не ХРАНИ и закриля собствения си народ, храни принудително завоеватели! Успех с брането на "посятото"!

41

Анонимен

преди 5 години

Тук е по зле от Сирия. Избиват християните, а институциите мълчат. В Сирия държавата пази народа си с закони, полиция и армия. Дават им къщи, помощи безплатно лечение и закрила! България е по изпаднала от сирия. До къде стигнахме с европевропейските ценности???

40

Анонимен

преди 5 години

Второ,според българските закони,сексът с малолетен е престъпление!.Да, така е. Според българските закони границата е 14 години. А как социалните контролират как и за какво се харчат парите е друг въпрос. В България нито един социален не е направил нито една такава проверка за да знаеш за какво ги харчат.

39

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ЛИ ПРЕД СВЕТА НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ВАРВАРИ?

38

Дракон

преди 5 години

Благодарение на другаря Иван Костов, българин социална помощ не може да вземе.Трябва да не притежава имущество и да не е прехвърлял собственост за последните 10 години. Не случайно ромите не искат да имат законни къщи -край на всички видове помощи и безплатното здравеопазване...