13

Ммм секси

преди 5 години

Първа среща. Хи как се казваш. Мр. Секско. Колко ти е голям? Ми малко по голям от краставицата ти в хладилника ти. Колко е дебел? Колкото акуто ти ако си имала запек в кнефа. Прстак , шбняк , утрпка. Отхвърлен , изоставен но сех.

12

Годжа сикли

преди 5 години

За първа среща свиркa за втора балдъзата за трета и двете.

11

Анонимен

преди 5 години

Ще я заздрави с бебе от първата среща.

10

Анонимен

преди 5 години

Всички българи масово са девственяци и на 30 40 и на 90 100 години .И затова емигрират да търсят поне една жена.Докато всяка жена е правила секс с поне 30 40 100 1000 и на горе .А на първа среща най-много да си говорите до секс трудно се стига.За сметка на това стигне ли се часове як секс има.

9

Анонимен

преди 5 години

Вие сте луди бе. Редовния секс е вреден за здравето. Като се направят децата и край.

8

Джендю

преди 5 години

Мен не пърцат винаги на първа среща.... Ине мога да си седна после на палавлто соросоидно дупе....

7

JJ

преди 5 години

На жената и трябва постоянен и хубав секс, за да е щастлива. Оттам нататъка, ако характерите са ок и мъжа знае как да я води през връзката нещата няма как да се объркат.Нямам нито 1 приятелска двойка със здрава връзка, където да има боли ме глава, бизнеса ме изцеди мило и т.н.Хубав секс, ясни отношения и отстъпки, когато е необходимо, за да е здрава спойката!!!

6

АнонимеН

преди 5 години

ПО-ДОБРЕ СЕКСА ДА Е ОЩЕ НА ПЪРВА СРЕЩА ЩОТО ГИ ИМА ВСЕКАКВИ ЕКЗЕМПЛЯРИ И ОТ ДВАТА ПОЛА!!ЕДИНЯ ВИКА СВЪРШИХ А СЕКС ДОРИ НЕ Е ИМАЛО :D А ДРУГИЯ ВИКА УМОРИХ СЕ СЛЕД ЕДНА МИНУТА И НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ :D А НА ТРЕТИЯ И ЧЕТВЪРТИЯ ПЪК ИЗОБЩО НЕ ИМ СТАНА :D

5

:)

преди 5 години

Затова, слушайте какво пеят хората. На първа среща правете само кекс, кекс, кекс. Така ще направите добро впечатление като човек, който знае сладкарски рецепти и, може би, лицето, за което сте правили кекс, кекс, кекс ще започне да гледа на вас много сериозно!

4

Зависи

преди 5 години

Различните хора разсъждават различно.3, ако не лъже нас, значи е измамник по отношение на момичетата, за които пише. Те явно са тийнейджърки, защото жена на 20 и повече години няма да се хване на думите на някого, който още на първата срещ6а й казва, че има сериозни намерения.Освен може би наркоманките, нимфоманките и жените, които злоупотребяват с алкохол.

3

М.

преди 5 години

Ако на първата среща не ме впечатли с големина, повече не му вдигам телефона.

2

Анонимен

преди 5 години

Винаги им казвам, че гледам сериозно на тях. Пуснат ли на първа среща, повече не ме виждат..

1

Анонимен

преди 5 години

Аз лично не съм гледал сериозно на жена с която съм спал на първа среща.