85

Някой нехае!!

преди 5 години

Обяснете къде са СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИНа едни отнемат дете- в случаят спят.Това е опит за убииство.Къде е СПЕЦИАЛНАТА ПРОКУРАТУРА??

84

Анонимен

преди 5 години

Съседът взимаше пенсията на баща си и не полагаше грижи за него. Сега неговият син му взима пенсията и изобщо не се грижи за него. Момчето смята че така е нормално, ,, нали тате така правеше,,.

83

Lan

преди 5 години

Фактите говорят, че е била гледана бабата досега и напразно е оклеветена дъщерята. Ако не й е било отоплявано, щеше да е замръзнала досега, ако не е била хранена, щеше да е анемична...Трагедията явно е във внука, който е представител на "новото поколение" и хич не го е еня за баба му и след смъртта на майка си не си е мръднал пръста дори...Тъжна работа.

82

Lan

преди 5 години

От сататията не става ясно кога е починала дъщерята! Защото допреди да почине едва ли е стояла на студено бабата! Моята баба също стои под ключ защото иначе се губи и може да пострада и ако я слушаш също не ѝ даваме да яде, а задължително яде по 4 пъти на ден и обикновено рядко се повтаря ядене и то най-разнообразна храна. Имаше и период, в който твърдеше, че я бием - нищо такова НЕ е имало никога. Освен това я тормозим, според нея, защото я караме да си пие хапчетата!

81

Наблюдател

преди 5 години

До 81:Ми да се беше изучил, да имаше някакъв истински занаят, тогава нямаше да е 300, а 3000. То така стават тези неща..

80

Анонимен

преди 5 години

Хората с деменция имат склонността да избягат, и те не знаят къде и могат да пострадат. В този старчески дом дали можи свободно да излиза бабата. И пак в този дом дали ще й дадат дебитната картола или те като настойник ще се разпореждат с нея. Поне ще й е топло и ще е нахранена женицата. Тъжна старост, тъжна история.

79

Анонимен

преди 5 години

Горката женица! Доплака ми се докато четох всичко това.

78

Анонимен

преди 5 години

За алчните балкански диваци няма нищо свято, освен шепа пари! За 5 долара продава жена си, за 10 - щерка си!

77

Анонимен

преди 5 години

Замислете се, ако въпросната баба беше системно бита, държана гладна и на студено, унижавана и т.н. дали щеше да доживее до 85?

76

До 79 емир

преди 5 години

А защо мълчите,какво чакате да се случи ,и вашето мълчание не е човешко ,не само на тези ,които познавате ,че бият старите

75

Анонимен

преди 5 години

Е как е спасена,като пише ,че държавата няма да даде пари на старческият дом за нейното отглеждане там!

74

Стига под линията на

преди 5 години

Всичко е базирано на парите. Каква човечност. Биха те захвърлили да умреш и да ти вземат всичките пари. Нали все не стигат за нормален живот. И се стига до това. Уж работиш все не стигат. Задайте си въпроса. Защо аз като съм на работа не богатея? Защо заплата ми е 300 лв? Кой определя колко да получавам? Докога ще е така? Парите или живота. Еми ей ти парите и ти отнемат живота защото оставаш гладен на улицата нито така нито така. Трябва да се направи нещо с бедноста.

73

Анонимен

преди 5 години

Спасетието е терминал 2 и когато получиш гражданство да си изгориш българското и да забравиш. Тогава вече ще разбереш колко хубав е живота, далеч от мрака....Като сте забравил, какво дирите в български новинарски сайт? Между другото, и аз не вярвам, че сте в чужбина. Добре се живее след много трудности, важащи именно за всички.

72

Emir

преди 5 години

Това не е новина. Българите в масовия случай така се държат с родителите си. Имат някакви разбиране, че са им длъжни да ги дондуркат докато са живи, а те нямат никакви задължения към тях. Третират ги по-зле от колеги и шефове например, чиито задни части обикновено ***. Аз знам десетки българи, които пребиват башите и майките си. Сбъркана, комплексарска работа.

71

Панов

преди 5 години

До Бившия българин 69Вие явно никога не сте излизали навън от БГ, за това така говорите. Иначе щяхте да знаете много нелицеприятни и недотам удобни подробности за "хубавият живот" в чужбина, важащи за ВСЕКИ! Аз също не съм в България доста дълго, но си обичам страната, и при първи признаци, че нещата тръгват надобре, бих се върнал, без да се замисля. Запада отдавна не е хубаво място за живеене.

70

Анонимен

преди 5 години

Ако е така, много тъжно. Обаче, който е гледал стар човек със склероза знае колко различни могат да са нещата. Дядо ми, Бог да го прости, не само не ни познаваше, но твърдеше, че съседите го крадат, оставаме го гладен и какви ли не измислици. И при това ги разказваше толкова убедително, че който не го познава щеше да повярва. Нищо от това не беше вярно. Така, че не вярвайте на бабата на 100%. Да, измръзнала е, но може да е в последните дни, след смъртта на дъщерята.

69

вввввв

преди 5 години

До АнонименЛъжец!!!!!!!!!!!! Р. Гечев - финансов министър при Жан Виденов докара България до фалит, 1 долар се равняваше на 3000 лв., а заплати и пенсии бяха по 4-7 долара, с които не можеше да се купи 2 кг. сирене. Да, управлението на БСП с мин. председател Ж. Виденов продължи месеци, но за тези месеци цоциалистите успяха да фалират 17 банки, да иднесат всичконто жито и да унищожат България. Гадни, червени бацили.

68

Анонимен

преди 5 години

И снаха ми се отнасяше гадно с родителите ми,докато съм чужбина,изобщо не се учудвам!

67

Анонимен

преди 5 години

Каква е истината в този случай, никога няма да научим. На написаното в новината изобщо не вярвам. На журналистите им дай да си измислят все негативни новини. Не била яла, ама е на 85 години. Измръзнали й пръстите, ама след като дъщеря й починала. Хайде не на мен тия. Бабата си е била добре гледана, но едва ли помни какво е станало преди 10 минути.

66

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей!