102

до горан

преди 5 години

Терзае ме въпросът: Що за командос, мъж на 33 години, ще се остави да го измъкнат от колата и да го пребият!------------При това едното ромче на 17, а другото на 21 години!Да не излезе, че ромчетата са тайни командоси от Индийската армия?????-))))))))))

101

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

...а пича резко да се отбарети и откомандоси и да е в мислите си с народа от санкт петербург, ако работата тръгне зле, като идола си - жоро тарабата.

100

Терена

преди 5 години

За Салхо с любов...Arbeit macht frei.

99

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До НЕбългаринтия дето са му платили за изявлението замитат, щото клипа е направил впечатление на радикални елементи дето не подлежат на контрол, за тва излезна и бай данчо баретата да ръководи и да призовава, щото тълпа пияни скинове ще ги намятат с молотовки до три и полицията ще чака да спре огъня. така става, като от месеци лазиш на населението по нервите с негативизъм. а сега, оня с баретата може да командва "към софия! да накажем виновните!" и да си имаме нов 23ти септември...

98

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен113дано никой от командосите не сгъне, че с тва наднормено тегло и тия амфети половината сигурно ще се самовзривят ако дръпнат 200 метра спринт. мене ми е интересно на шивиков хонорара за изявата за колко шуби "сахара" стига

97

до 98

преди 5 години

Господ вижда всичко !И това което пледираш няма да го остави бес възмездие.Както няма да остави без възмездие гонененто на деца от домовете им сред зима .Това е дивашко и безчовечно.

96

Горан

преди 5 години

Ейййй, да му се не види! Терзае ме въпросът: Що за командос, мъж на 33 години, ще се остави да го измъкнат от колата и да го пребият!? Няма такъв срам!!! Поне вратите да си беше заключил, като не можеш да се биеш, бре!

95

Ник

преди 5 години

И като се извини,какво?Понатиснали са го и...дума дупка не прави.Падне ли му възможност,ще бие и коли!

94

Анонимен

преди 5 години

Комнадоси вече се събират във Войводино за протеста тази вечер, съобщава 24 часа. Повече от 10 буса жандармерия преди това са пристигнали там.

93

Анонимен

преди 5 години

До 100 До 94Нещо май почна да се "опрвдаваш" ? Шубе ли те хвана??? Няма бееее няма да те окаушват. Такъв миризлив скункс като теб и за кауша не става.

92

Анонимен

преди 5 години

и защо ще се извинява като е казал истината ?

91

ШибиРиби

преди 5 години

Тоя е пряк наследник на водачите на Априлското възстание. Пламенен и дързък

90

Forever

преди 5 години

Ромите не са толкова смели на колкото се правят,имат натрупана агресия,но като видят зор винаги бягат и се крият,имат поведение на колорадски бръмбари,да се правят на нечули, не видели,не разбрали,винаги накрая просят съжаление.

89

Запознат

преди 5 години

Аве кво ни занимавате с тоя наркоман навсякъде ве!

88

Анонимен

преди 5 години

Само една причина да Нямаш фейс !::))(

87

Анонимен

преди 5 години

Прочетете за клането в Стара Загора през Руско-турската война кои участвали най дейно в башибозука в армията на Сюлейман паша чирпанските ромеи и са вършели зверства даже турските войници са тръгнали от зверствата им

86

Народна Просвета

преди 5 години

проявата е малко идентична като оня дето беше "клал гяypи" в москвабад, а после се извини щото нямал работа и кадиров "го прати да мете улиците в грозни". малко шаблонно, човека взе парите и рече "чекайте малко". сега и се разкайва, тоест "осъзнава деянието". един вид ако го осъдят шанса да мине с "не прави така повече" е повече от 80%.

85

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

тва е радикална проява. призовава към саморазправа. религиозна нетърпимост...нормален прокурор го праща на жежко все едно е съборил СТЦ със самолет. нема нужда бай данчо баретата, лела корнела или некой отговорен за влака с рублите да организира и ръководи народното недоволство. тоя е с двата крака в кауша. "за негова безопасност", например.

84

Горан

преди 5 години

До Анонимен 36: Абе, Герб печели, ама при мизерна изборна активност! Даже е смешно да се говори за печелене! Ако по някаква случайност излязат да гласуват всички, ще спечелят, ама... друг път! Не, че въобще някой ще спечели, просто всеки би си пуснал гласа за когото му падне, защото на всички ни писна от всички!

83

до 67

преди 5 години

Ние бъллгарите работим,не крадем,не лъжем,плащаме си сметките,данъците,и внасяме в бюджета.А крадливата пасмина от питекантропи не подлежат на превъзпитание,и станаха изродски агресивни.Източват бюджета с най-лазлични похвати.Стегнахме до там в малодушието си,да издържаме нашите бъдещи екзекутори.Но и това безумие премина.Така,че г-н 67,не ми говори за извинение.Време е вече за дебото дърво,и питекантропите под строи на полето.Няма друго решение.