114

Народна Просвета

преди 5 дни

До до горан
...също така всеки щатен шофьор в БА след 2рата си ракия почва всяко трето изречение с "ние в армията". ти се сещай тоя от кои е.

113

Народна Просвета

преди 5 дни

До до горан

практика още от варшавския договор е, най големите командоси да са склададжията, готвача, писара на вкр-то, ефрейтор в новобранска школа, и тоя дето отговаря за сладкарницата. мене ме съмнява, че некой дето е search and rescue или парашутист-диверсант, ще слезе при къвто и да било инцидент "Да раздава", а няма да чака милиционерите.

112

Анонимен

преди 5 дни

Те затова са пратили 10 автобуса жандармерия! Да пазят командосите. Никога повече бит БГ кмандос!!! Венсеремос!!!

111

до горан

преди 5 дни

Терзае ме въпросът: Що за командос, мъж на 33 години, ще се остави да го измъкнат от колата и да го пребият!
------------

При това едното ромче на 17, а другото на 21 години!
Да не излезе, че ромчетата са тайни командоси от Индийската армия?????

-))))))))))

110

Изгърбич Задвратян

преди 5 дни

...а пича резко да се отбарети и откомандоси и да е в мислите си с народа от санкт петербург, ако работата тръгне зле, като идола си - жоро тарабата.

109

Терена

преди 5 дни

За Салхо с любов...
Arbeit macht frei.

108

Изгърбич Задвратян

преди 5 дни

До НЕбългарин

тия дето са му платили за изявлението замитат, щото клипа е направил впечатление на радикални елементи дето не подлежат на контрол, за тва излезна и бай данчо баретата да ръководи и да призовава, щото тълпа пияни скинове ще ги намятат с молотовки до три и полицията ще чака да спре огъня. така става, като от месеци лазиш на населението по нервите с негативизъм. а сега, оня с баретата може да командва "към софия! да накажем виновните!" и да си имаме нов 23ти септември...

107

Изгърбич Задвратян

преди 5 дни

До Анонимен113
дано никой от командосите не сгъне, че с тва наднормено тегло и тия амфети половината сигурно ще се самовзривят ако дръпнат 200 метра спринт. мене ми е интересно на шивиков хонорара за изявата за колко шуби "сахара" стига

106

до 98

преди 5 дни

Господ вижда всичко !
И това което пледираш няма да го остави бес възмездие.
Както няма да остави без възмездие гонененто на деца от домовете им сред зима .
Това е дивашко и безчовечно.

105

Горан

преди 5 дни

Ейййй, да му се не види! Терзае ме въпросът: Що за командос, мъж на 33 години, ще се остави да го измъкнат от колата и да го пребият!? Няма такъв срам!!! Поне вратите да си беше заключил, като не можеш да се биеш, бре!

104

Ник

преди 5 дни

И като се извини,какво?Понатиснали са го и...дума дупка не прави.Падне ли му възможност,ще бие и коли!

103

Анонимен

преди 5 дни

Комнадоси вече се събират във Войводино за протеста тази вечер, съобщава 24 часа. Повече от 10 буса жандармерия преди това са пристигнали там.

102

Анонимен

преди 5 дни

До 100 До 94

Нещо май почна да се "опрвдаваш" ? Шубе ли те хвана??? Няма бееее няма да те окаушват. Такъв миризлив скункс като теб и за кауша не става.

101

Анонимен

преди 5 дни

и защо ще се извинява като е казал истината ?

100

ШибиРиби

преди 5 дни

Тоя е пряк наследник на водачите на Априлското възстание. Пламенен и дързък

99

Forever

преди 5 дни

Ромите не са толкова смели на колкото се правят,имат натрупана агресия,но като видят зор винаги бягат и се крият,имат поведение на колорадски бръмбари,да се правят на нечули, не видели,не разбрали,винаги накрая просят съжаление.

98

Запознат

преди 5 дни

Аве кво ни занимавате с тоя наркоман навсякъде ве!

97

Анонимен

преди 5 дни

Само една причина да Нямаш “фейс” !
::))(

96

Анонимен

преди 5 дни

Прочетете за клането в Стара Загора през Руско-турската война кои участвали най дейно в башибозука в армията на Сюлейман паша чирпанските ромеи и са вършели зверства даже турските войници са тръгнали от зверствата им

95

Народна Просвета

преди 5 дни

проявата е малко идентична като оня дето беше "клал гяypи" в москвабад, а после се извини щото нямал работа и кадиров "го прати да мете улиците в грозни". малко шаблонно, човека взе парите и рече "чекайте малко". сега и се разкайва, тоест "осъзнава деянието". един вид ако го осъдят шанса да мине с "не прави така повече" е повече от 80%.