134

345

преди 5 дни

Като е толкова отворен , да отиде и се изправи сега пред мирно протестиращите във Войводиново и започне да ги заплашва и обижда!
От него ще остане само вмирисано мокро петно по асфалта,което нощния дъжд ще отмие в канализацията безвъзвратно.

133

Българин

преди 5 дни

Аз смятам, че този човек трябва да понесе сурови последствия за безумните си изказвания и това е правилно по закон, но едновременно с това мога напълно да разбера какво е да не знаеш какво се случва със семейството ти. Този човек говори правилно български език и работи, за да се изхранва, за разлика от повечето от етноса му. Да не мислите, че мму е лесно? И вие, и той сте пионки в *** игра. Погледнете малко по-отгоре.

132

Българин

преди 5 дни

И понеже не очаквам въобще някой да мисли като мен, да ви кажа: Дерзайте, само не забравяйте, че насилието носи само още насилие. Аз не оправдавам цялостното поведение на съответното малцинство, но клане и саморазправа не са присъщи на века, в който живеем, нито на образованието, нито на мъдростта на българина. Но след като искате хляб и зрелища и не можете да погледнете по-далеч от носа си и да видите, че ви водят за него към поредната пропаганда... оправяйте се.

131

Българин

преди 5 дни

Ало, великите българи, боднаха ви малко на чест и веднага запяхте маршове и сте готови да скачате. Бързо се самозабравяте май. Тази държава все още има закони и не е държава на саморазправата. Оставете закона да си върши работата, а ако не сте доволни от закона, следващия път внимавайте за кого гласувате. Мрънкате, че ***не спазвали закона, а вие сте готови да го оплюете и потъпчете на секундата. България е оцеляла векове, защото не е примитивна. Не слизайте на скотско ниво!

130

Анонимен

преди 5 дни

късно е чадо за извинение...ако някой е имал някакви илюзии, сега вече се видя истинското лице на тези изчадия...

129

Анонимен

преди 5 дни

Протестът на командосите и местните започна в 18ч.
Тук няма ли да го отразят за да видим колко коментара ще
бъдат затрити?

128

Анонимен

преди 5 дни

Не видях и не чух този да казва "гяуритe"! Явно това се върти в органа над раменете на "журналиста". Опити за нахъсване населението! Вероятно "жърналистът" няма да се извини за публикуване преднамерени манипулации!

127

Анонимен

преди 5 дни

Типично по "ромски". Прави зулум и като го хванат, почва с извиненията и оправданията. Какво лъже, че не знаел къде са жена му и децата му, като в миналото клипче обясняваше къде са и какво правят?

126

Анонимен

преди 5 дни

Брех, че много го защитавате, преберете жена му и децата у вас.

125

Анонимен

преди 5 дни

Е как да не спреш "помощите" на всички социали!

124

ББ

преди 5 дни

Е така е за башибозуците сме ***. Ако че ги храниме и издържаме.

123

Алкохолът

преди 5 дни

един типичен алахаризирал се бежов мафетамизиран ром изтискан като курвоазие от сливовица

Кръговрат на бежовите

122

Анонимен

преди 5 дни

Този ром си е изпуснал нервите, обаче се извини, нали? Кога българин ще се извини за лошотията си? Кога командоса ще се извини, че е тръгнал пиян да пибибка и да се прави на мъж на тинейджъри защото не са му направали път? Кога Каракачана ще се извини на ромите, че ги нарича ц... в ефир и се държи все едно не са хора? Неслучайно България е най-расистката и нетолерантна страна в Европа и от 30 години никой не си е мръднал пръста за другите етноси и само се замитат проблемите.

121

А

преди 5 дни

Човека е бил афектиран, уплашен за децата си. Кой знае какво са му казали, там децата ти ги пребиват мръсни българи.... ОБАЧЕ намери сили да се извини! Колко от нас намират сили да се извинят за простотиите които чат пат правим всички? Истината е - законност и ред за всички, и закони създадени в интерес на обществото!

120

анонимен

преди 5 дни

Има ли проба за алкохол на баретата.Ако има какво правим,барета шофира пиян.

119

anonimen

преди 5 дни

Има ли проба за алкохол на баретата,и ако има алкохол какво правим.Барета шофира пиян.

118

Наблюдател

преди 5 дни

Много насериозно се взеха ромовете.

117

Батман

преди 5 дни

Това е така защото там не е България. Германците ще го разпънат за предното видео като подбуди за расизъм и обиди. Там не е България да го защитава рома. Бачка и с наведена глава защото няма да види слънце иначе.

116

Анонимен

преди 5 дни

Явно от тука са звъннали на немските власти, а оттам от социално подпомагане са си поговорили с тоя. :D

115

до Народна Просвета

преди 5 дни

що за изкопаемо си, никой не е длъжем да ти чете войнишките спомени от Тошово време. Иди постой и ти 18 месеца при талибаните и ще говорим, ама май само да си опикаваш чорапите ставаш...