122

Българин

преди 5 години

И понеже не очаквам въобще някой да мисли като мен, да ви кажа: Дерзайте, само не забравяйте, че насилието носи само още насилие. Аз не оправдавам цялостното поведение на съответното малцинство, но клане и саморазправа не са присъщи на века, в който живеем, нито на образованието, нито на мъдростта на българина. Но след като искате хляб и зрелища и не можете да погледнете по-далеч от носа си и да видите, че ви водят за него към поредната пропаганда... оправяйте се.

121

Българин

преди 5 години

Ало, великите българи, боднаха ви малко на чест и веднага запяхте маршове и сте готови да скачате. Бързо се самозабравяте май. Тази държава все още има закони и не е държава на саморазправата. Оставете закона да си върши работата, а ако не сте доволни от закона, следващия път внимавайте за кого гласувате. Мрънкате, че ***не спазвали закона, а вие сте готови да го оплюете и потъпчете на секундата. България е оцеляла векове, защото не е примитивна. Не слизайте на скотско ниво!

120

Анонимен

преди 5 години

Протестът на командосите и местните започна в 18ч.Тук няма ли да го отразят за да видим колко коментара ще бъдат затрити?

119

Анонимен

преди 5 години

Не видях и не чух този да казва "гяуритe"! Явно това се върти в органа над раменете на "журналиста". Опити за нахъсване населението! Вероятно "жърналистът" няма да се извини за публикуване преднамерени манипулации!

118

Анонимен

преди 5 години

Типично по "ромски". Прави зулум и като го хванат, почва с извиненията и оправданията. Какво лъже, че не знаел къде са жена му и децата му, като в миналото клипче обясняваше къде са и какво правят?

117

Анонимен

преди 5 години

Брех, че много го защитавате, преберете жена му и децата у вас.

116

Анонимен

преди 5 години

Е как да не спреш "помощите" на всички социали!

115

ББ

преди 5 години

Е така е за башибозуците сме ***. Ако че ги храниме и издържаме.

114

Алкохолът

преди 5 години

един типичен алахаризирал се бежов мафетамизиран ром изтискан като курвоазие от сливовицаКръговрат на бежовите

113

Анонимен

преди 5 години

Този ром си е изпуснал нервите, обаче се извини, нали? Кога българин ще се извини за лошотията си? Кога командоса ще се извини, че е тръгнал пиян да пибибка и да се прави на мъж на тинейджъри защото не са му направали път? Кога Каракачана ще се извини на ромите, че ги нарича ц... в ефир и се държи все едно не са хора? Неслучайно България е най-расистката и нетолерантна страна в Европа и от 30 години никой не си е мръднал пръста за другите етноси и само се замитат проблемите.

112

А

преди 5 години

Човека е бил афектиран, уплашен за децата си. Кой знае какво са му казали, там децата ти ги пребиват мръсни българи.... ОБАЧЕ намери сили да се извини! Колко от нас намират сили да се извинят за простотиите които чат пат правим всички? Истината е - законност и ред за всички, и закони създадени в интерес на обществото!

111

анонимен

преди 5 години

Има ли проба за алкохол на баретата.Ако има какво правим,барета шофира пиян.

110

anonimen

преди 5 години

Има ли проба за алкохол на баретата,и ако има алкохол какво правим.Барета шофира пиян.

109

Наблюдател

преди 5 години

Много насериозно се взеха ромовете.

108

Батман

преди 5 години

Това е така защото там не е България. Германците ще го разпънат за предното видео като подбуди за расизъм и обиди. Там не е България да го защитава рома. Бачка и с наведена глава защото няма да види слънце иначе.

107

Анонимен

преди 5 години

Явно от тука са звъннали на немските власти, а оттам от социално подпомагане са си поговорили с тоя. :D

106

до Народна Просвета

преди 5 години

що за изкопаемо си, никой не е длъжем да ти чете войнишките спомени от Тошово време. *** постой и ти 18 месеца при талибаните и ще говорим, ама май само да си опикаваш чорапите ставаш...

105

Народна Просвета

преди 5 години

До до горан...също така всеки щатен шофьор в БА след 2рата си ракия почва всяко трето изречение с "ние в армията". ти се сещай тоя от кои е.

104

Народна Просвета

преди 5 години

До до горанпрактика още от варшавския договор е, най големите командоси да са склададжията, готвача, писара на вкр-то, ефрейтор в новобранска школа, и тоя дето отговаря за сладкарницата. мене ме съмнява, че некой дето е search and rescue или парашутист-диверсант, ще слезе при къвто и да било инцидент "Да раздава", а няма да чака милиционерите.

103

Анонимен

преди 5 години

Те затова са пратили 10 автобуса жандармерия! Да пазят командосите. Никога повече бит БГ кмандос!!! Венсеремос!!!