126

Българин

преди 5 месеца

Аз смятам, че този човек трябва да понесе сурови последствия за безумните си изказвания и това е правилно по закон, но едновременно с това мога напълно да разбера какво е да не знаеш какво се случва със семейството ти. Този човек говори правилно български език и работи, за да се изхранва, за разлика от повечето от етноса му. Да не мислите, че мму е лесно? И вие, и той сте пионки в *** игра. Погледнете малко по-отгоре.

125

Българин

преди 5 месеца

И понеже не очаквам въобще някой да мисли като мен, да ви кажа: Дерзайте, само не забравяйте, че насилието носи само още насилие. Аз не оправдавам цялостното поведение на съответното малцинство, но клане и саморазправа не са присъщи на века, в който живеем, нито на образованието, нито на мъдростта на българина. Но след като искате хляб и зрелища и не можете да погледнете по-далеч от носа си и да видите, че ви водят за него към поредната пропаганда... оправяйте се.

124

Българин

преди 5 месеца

Ало, великите българи, боднаха ви малко на чест и веднага запяхте маршове и сте готови да скачате. Бързо се самозабравяте май. Тази държава все още има закони и не е държава на саморазправата. Оставете закона да си върши работата, а ако не сте доволни от закона, следващия път внимавайте за кого гласувате. Мрънкате, че ***не спазвали закона, а вие сте готови да го оплюете и потъпчете на секундата. България е оцеляла векове, защото не е примитивна. Не слизайте на скотско ниво!

123

Анонимен

преди 5 месеца

късно е чадо за извинение...ако някой е имал някакви илюзии, сега вече се видя истинското лице на тези изчадия...

122

Анонимен

преди 5 месеца

Протестът на командосите и местните започна в 18ч.
Тук няма ли да го отразят за да видим колко коментара ще
бъдат затрити?

121

Анонимен

преди 5 месеца

Не видях и не чух този да казва "гяуритe"! Явно това се върти в органа над раменете на "журналиста". Опити за нахъсване населението! Вероятно "жърналистът" няма да се извини за публикуване преднамерени манипулации!

120

Анонимен

преди 5 месеца

Типично по "ромски". Прави зулум и като го хванат, почва с извиненията и оправданията. Какво лъже, че не знаел къде са жена му и децата му, като в миналото клипче обясняваше къде са и какво правят?

119

Анонимен

преди 5 месеца

Брех, че много го защитавате, преберете жена му и децата у вас.

118

Анонимен

преди 5 месеца

Е как да не спреш "помощите" на всички социали!

117

ББ

преди 5 месеца

Е така е за башибозуците сме ***. Ако че ги храниме и издържаме.

116

Алкохолът

преди 5 месеца

един типичен алахаризирал се бежов мафетамизиран ром изтискан като курвоазие от сливовица

Кръговрат на бежовите

115

Анонимен

преди 5 месеца

Този ром си е изпуснал нервите, обаче се извини, нали? Кога българин ще се извини за лошотията си? Кога командоса ще се извини, че е тръгнал пиян да пибибка и да се прави на мъж на тинейджъри защото не са му направали път? Кога Каракачана ще се извини на ромите, че ги нарича ц... в ефир и се държи все едно не са хора? Неслучайно България е най-расистката и нетолерантна страна в Европа и от 30 години никой не си е мръднал пръста за другите етноси и само се замитат проблемите.

114

А

преди 5 месеца

Човека е бил афектиран, уплашен за децата си. Кой знае какво са му казали, там децата ти ги пребиват мръсни българи.... ОБАЧЕ намери сили да се извини! Колко от нас намират сили да се извинят за простотиите които чат пат правим всички? Истината е - законност и ред за всички, и закони създадени в интерес на обществото!

113

анонимен

преди 5 месеца

Има ли проба за алкохол на баретата.Ако има какво правим,барета шофира пиян.

112

anonimen

преди 5 месеца

Има ли проба за алкохол на баретата,и ако има алкохол какво правим.Барета шофира пиян.

111

Наблюдател

преди 5 месеца

Много насериозно се взеха ромовете.

110

Батман

преди 5 месеца

Това е така защото там не е България. Германците ще го разпънат за предното видео като подбуди за расизъм и обиди. Там не е България да го защитава рома. Бачка и с наведена глава защото няма да види слънце иначе.

109

Анонимен

преди 5 месеца

Явно от тука са звъннали на немските власти, а оттам от социално подпомагане са си поговорили с тоя. :D

108

до Народна Просвета

преди 5 месеца

що за изкопаемо си, никой не е длъжем да ти чете войнишките спомени от Тошово време. Иди постой и ти 18 месеца при талибаните и ще говорим, ама май само да си опикаваш чорапите ставаш...

107

Народна Просвета

преди 5 месеца

До до горан
...също така всеки щатен шофьор в БА след 2рата си ракия почва всяко трето изречение с "ние в армията". ти се сещай тоя от кои е.