162

sid

преди 5 години

Казана дума хвърлен камък и то в нашата градина.

161

65

преди 5 години

Тоя заплашва със смърт .Вземете мерки и пазете българите в селото.***сами ще се пазят.Те са по задружни от нас.

160

До Салхо.

преди 5 години

Това да ти е за урок. Винаги мисли поне 1 - 2 минути преди да говориш. Винаги взимай предвид множество гледни точки, защото издънката става един път и е до живот.

159

Американ

преди 5 години

До Анонимен 174:Говорим за един и същи човек, ама кой да чете!?В България не го чака и порицание, камо ли затвор..

158

Анонимен

преди 5 години

От омразата печелят политиците. Не на омразата.

157

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен167 Мисля,че някой адвокат го е посъветвал,от тези,които винаги са тук,за да представят пред съда невярната си теза и да измъкнат от правосъдието поредния убиец-ром.

156

Волен АгА

преди 5 години

Извини се бе.

155

Анонимен

преди 5 години

До Американ173 Омразата разпространява лицето от снимката,чието видео намери широк отзвук в социалните мрежи и медиите.Него го чака ефективна присъда.

154

Американ

преди 5 години

В омразната на много от вас Америка подобни заплахи водят до арест, съд и _ефективен_ затвор. Това се води hate crime - престърление от омраза - което е утежняващо обстоятелство. Но Бг не е Америка, хората са без акъл, а съдът не е истински..

153

Присмехулник

преди 5 години

споменаването на костов ми струваше само два минуса този път. без тотално изтриване на коментарите. има напредък в колегите и колежките на салхо...

152

jorocho

преди 5 години

Моля се да го срещна този немски труженик. Тогава наистина ще забрави къде е България

151

Присмехулник

преди 5 години

с видеото, с което прайматът на системата се заканва към нас, данъкоплатците, поздравявам социалистът серж и дпс лидера, който и да е той! флагманът на асоциалните цоциалисти. нямате ли някакъв лозунг по въпроса, а "зелените" и "социалистите", или само анонимни фейк нюз са ви в главите, заедно с онез ***, на костов - рубикона на комунизъма... :-)))

150

Присмехулник

преди 5 години

до 167. аз много се надявам да няма кой да изпадне до това най-низко ниво на деградацията на неолиберал евроатлантическите "ценности" на асоциалната политика на "филантропите", които с тази си тактика контролират света. глобализираният свет, добре забелязано за всички. но не от всички, на които ни се предлага рутване на андроида от асоциалната цензура по форумите...

149

Анонимен

преди 5 години

До Анонименна тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.на другарите Нинова и Радев им стига да им анулират американските визи :)

148

Анонимен

преди 5 години

То и в Германия има българчета. Дали не са го срещнали по улиците тоя пръдльo и затова да е толкова усърден в извиненията си?

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен161 На хора с антибългарско самосъзнание и на тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.

146

Присмехулник

преди 5 години

aз да (за)питам всички "толерантни": това ли ви е "интеграцията", с която баламосвате цяла европа? за това ли ви се плащат милиарди, които са ограбени от гладуващите деца в африка, чрез фючърсите с храна. и сорос, и ротшилдови били "филантропи" заради това? и вие вервате?

145

Анонимен

преди 5 години

Утре ще запали къщата на някой българин и ще каже"Извинявай!"Трябва да си понесе наказанието,има видео,закани във Феййсбук.Предостатъчно.Никаква толеранция!

144

Анонимен

преди 5 години

Да се приеме закон, за малолетни майки няма майчинство. След второ дете няма майчинство. Ако родителите нямат осми клас няма майчинство. Ако едно от децата не е посещавало редовно училище по неизвинени причини няма майчинство. Ако единия родител е в затвора няма майчинство. Да им се спрат евросубсидиите и да се насочат към домовете за деца. Ако държавата не предприеме сериозни мерки, ще си плаща. Борисов за толкова години нищо не направи.

143

Анонимен

преди 5 години

Той да се прибере, те ще го извинят тогава, ми се струва. Много устат и намахан... 4 милиона турци и роми и 1 милион българи имало в България... Има вероятност да го намерят и преди да се е прибрал. След такива изказвания няма шанс да оцелее.