174

sid

преди 4 дни

Казана дума хвърлен камък и то в нашата градина.

173

65

преди 4 дни

Тоя заплашва със смърт .Вземете мерки и пазете българите в селото.***сами ще се пазят.Те са по задружни от нас.

172

До Салхо.

преди 4 дни

Това да ти е за урок. Винаги мисли поне 1 - 2 минути преди да говориш. Винаги взимай предвид множество гледни точки, защото издънката става един път и е до живот.

171

Американ

преди 4 дни

До Анонимен 174:
Говорим за един и същи човек, ама кой да чете!?
В България не го чака и порицание, камо ли затвор..

170

Анонимен

преди 4 дни

От омразата печелят политиците. Не на омразата.

169

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен167 Мисля,че някой адвокат го е посъветвал,от тези,които винаги са тук,за да представят пред съда невярната си теза и да измъкнат от правосъдието поредния убиец-ром.

168

Волен АгА

преди 4 дни

Извини се бе.

167

НЕ Е ВАЖЕН ТОЯ

преди 4 дни

СПРЕТЕ ВЕДНАГА НЕЗАКОННИТЕ МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ И ПОМОЩИ ЗА РАЖДАЕМОСТ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ РОДИЛКИ, КОИТО НЯМАТ НАВЪРШЕНИ 18 г.

ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО

166

Анонимен

преди 4 дни

До Американ173 Омразата разпространява лицето от снимката,чието видео намери широк отзвук в социалните мрежи и медиите.Него го чака ефективна присъда.

165

Американ

преди 4 дни

В омразната на много от вас Америка подобни заплахи водят до арест, съд и _ефективен_ затвор. Това се води hate crime - престърление от омраза - което е утежняващо обстоятелство. Но Бг не е Америка, хората са без акъл, а съдът не е истински..

164

Присмехулник

преди 4 дни

споменаването на костов ми струваше само два минуса този път. без тотално изтриване на коментарите. има напредък в колегите и колежките на салхо...

163

jorocho

преди 4 дни

Моля се да го срещна този немски труженик. Тогава наистина ще забрави къде е България

162

Присмехулник

преди 4 дни

с видеото, с което прайматът на системата се заканва към нас, данъкоплатците, поздравявам социалистът серж и дпс лидера, който и да е той! флагманът на асоциалните цоциалисти. нямате ли някакъв лозунг по въпроса, а "зелените" и "социалистите", или само анонимни фейк нюз са ви в главите, заедно с онез тролове, на костов - рубикона на комунизъма... :-)))

161

Присмехулник

преди 4 дни

до 167. аз много се надявам да няма кой да изпадне до това най-низко ниво на деградацията на неолиберал евроатлантическите "ценности" на асоциалната политика на "филантропите", които с тази си тактика контролират света. глобализираният свет, добре забелязано за всички. но не от всички, на които ни се предлага рутване на андроида от асоциалната цензура по форумите...

160

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен
на тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.

на другарите Нинова и Радев им стига да им анулират американските визи :)

159

Анонимен

преди 4 дни

То и в Германия има българчета. Дали не са го срещнали по улиците тоя пръдльo и затова да е толкова усърден в извиненията си?

158

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен161 На хора с антибългарско самосъзнание и на тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.

157

Присмехулник

преди 4 дни

aз да (за)питам всички "толерантни": това ли ви е "интеграцията", с която баламосвате цяла европа? за това ли ви се плащат милиарди, които са ограбени от гладуващите деца в африка, чрез фючърсите с храна. и сорос, и ротшилдови били "филантропи" заради това? и вие вервате?

156

Анонимен

преди 4 дни

Утре ще запали къщата на някой българин и ще каже"Извинявай!"Трябва да си понесе наказанието,има видео,закани във Феййсбук.Предостатъчно.Никаква толеранция!

155

Анонимен

преди 4 дни

Да се приеме закон, за малолетни майки няма майчинство. След второ дете няма майчинство. Ако родителите нямат осми клас няма майчинство. Ако едно от децата не е посещавало редовно училище по неизвинени причини няма майчинство. Ако единия родител е в затвора няма майчинство. Да им се спрат евросубсидиите и да се насочат към домовете за деца. Ако държавата не предприеме сериозни мерки, ще си плаща. Борисов за толкова години нищо не направи.