166

sid

преди 5 месеца

Казана дума хвърлен камък и то в нашата градина.

165

65

преди 5 месеца

Тоя заплашва със смърт .Вземете мерки и пазете българите в селото.***сами ще се пазят.Те са по задружни от нас.

164

До Салхо.

преди 5 месеца

Това да ти е за урок. Винаги мисли поне 1 - 2 минути преди да говориш. Винаги взимай предвид множество гледни точки, защото издънката става един път и е до живот.

163

Американ

преди 5 месеца

До Анонимен 174:
Говорим за един и същи човек, ама кой да чете!?
В България не го чака и порицание, камо ли затвор..

162

Анонимен

преди 5 месеца

От омразата печелят политиците. Не на омразата.

161

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен167 Мисля,че някой адвокат го е посъветвал,от тези,които винаги са тук,за да представят пред съда невярната си теза и да измъкнат от правосъдието поредния убиец-ром.

160

Волен АгА

преди 5 месеца

Извини се бе.

159

НЕ Е ВАЖЕН ТОЯ

преди 5 месеца

СПРЕТЕ ВЕДНАГА НЕЗАКОННИТЕ МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ И ПОМОЩИ ЗА РАЖДАЕМОСТ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ РОДИЛКИ, КОИТО НЯМАТ НАВЪРШЕНИ 18 г.

ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО

158

Анонимен

преди 5 месеца

До Американ173 Омразата разпространява лицето от снимката,чието видео намери широк отзвук в социалните мрежи и медиите.Него го чака ефективна присъда.

157

Американ

преди 5 месеца

В омразната на много от вас Америка подобни заплахи водят до арест, съд и _ефективен_ затвор. Това се води hate crime - престърление от омраза - което е утежняващо обстоятелство. Но Бг не е Америка, хората са без акъл, а съдът не е истински..

156

Присмехулник

преди 5 месеца

споменаването на костов ми струваше само два минуса този път. без тотално изтриване на коментарите. има напредък в колегите и колежките на салхо...

155

jorocho

преди 5 месеца

Моля се да го срещна този немски труженик. Тогава наистина ще забрави къде е България

154

Присмехулник

преди 5 месеца

с видеото, с което прайматът на системата се заканва към нас, данъкоплатците, поздравявам социалистът серж и дпс лидера, който и да е той! флагманът на асоциалните цоциалисти. нямате ли някакъв лозунг по въпроса, а "зелените" и "социалистите", или само анонимни фейк нюз са ви в главите, заедно с онез тролове, на костов - рубикона на комунизъма... :-)))

153

Присмехулник

преди 5 месеца

до 167. аз много се надявам да няма кой да изпадне до това най-низко ниво на деградацията на неолиберал евроатлантическите "ценности" на асоциалната политика на "филантропите", които с тази си тактика контролират света. глобализираният свет, добре забелязано за всички. но не от всички, на които ни се предлага рутване на андроида от асоциалната цензура по форумите...

152

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен
на тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.

на другарите Нинова и Радев им стига да им анулират американските визи :)

151

Анонимен

преди 5 месеца

То и в Германия има българчета. Дали не са го срещнали по улиците тоя пръдльo и затова да е толкова усърден в извиненията си?

150

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен161 На хора с антибългарско самосъзнание и на тези,които плюят ЕС и НАТО,да се отнеме правото,да пътуват в ЕС.Тук спадат ромите,БСП и АБВ.

149

Присмехулник

преди 5 месеца

aз да (за)питам всички "толерантни": това ли ви е "интеграцията", с която баламосвате цяла европа? за това ли ви се плащат милиарди, които са ограбени от гладуващите деца в африка, чрез фючърсите с храна. и сорос, и ротшилдови били "филантропи" заради това? и вие вервате?

148

Анонимен

преди 5 месеца

Утре ще запали къщата на някой българин и ще каже"Извинявай!"Трябва да си понесе наказанието,има видео,закани във Феййсбук.Предостатъчно.Никаква толеранция!

147

Анонимен

преди 5 месеца

Да се приеме закон, за малолетни майки няма майчинство. След второ дете няма майчинство. Ако родителите нямат осми клас няма майчинство. Ако едно от децата не е посещавало редовно училище по неизвинени причини няма майчинство. Ако единия родител е в затвора няма майчинство. Да им се спрат евросубсидиите и да се насочат към домовете за деца. Ако държавата не предприеме сериозни мерки, ще си плаща. Борисов за толкова години нищо не направи.