182

Lan

преди 5 години

А относно личната вина - обида е когато казваш нещо с цел да нараниш, обикновено неистина. Не е обида ако се опитваш да подобриш положението (да, даже и на ромите). Ние искаме ромите да живеят като ХОРА - да учат, работят, полагат усилия в обществото ни, съответно да не е част от културата им да лъжат и да си "берат". Тогава ще ги и приемаме като хора. Няма как някой да паразитира на твой гръб и ти да го уважаваш. Никакви закони не могат да променят това.

181

Lan

преди 5 години

65,знаеш ли какво е "мъжка дума". Мъжът не трябва да е фурнаджийска лопата. Извинил се бил...ама ПАК лъже, защото в предното си изказване ни беше обяснил точно къде са жена му и децата му! Натиснали са го явно от където трябва, разбрал е, че ще лежи само за приказки (което хич не му се е вярвало и с право - в последно време даже за изнасилване не се лежи) и ся носи от девет кладенеца вода да замаже положението. Това НЕ е извинение, това е спасяване на собствената кожа!

180

Андреаш

преди 5 години

Браво на Външно министерство което успя да 1 ден да открие местонахождението на тоз индивид .Но решението на този проблем е да се кастрират химически всички роми още когато са деца ,да им сложат някаква уж някаква "ваксина" която да ги прави импотентни!!

179

Анонимен

преди 5 години

Да си ходят в Турция,нали смегяури?

178

Анонимен

преди 5 години

Да си ходят в Турция,нали сме"***"?

177

Анонимен

преди 5 години

До а съдиите ? Да отидат,откъдето са дошли-от Турция,Румъния,Гърция,Македония,Сърбия,свят широк.

176

Анонимен

преди 5 години

Извинението не се приема.Има закон и той трябва да се спазва.

175

баба мара

преди 5 години

пак повтарям при влизане в българия му се вземат бълг документи и се връща тамоткъдето идва този не е българин и нямаме нужда от *** 500 години сме търпелидецата му да отиват при него и да не се връщат никога в българия

174

а съдиите ?

преди 5 години

човечецът се е извинил, това е важното !оплашил се е и е казал нещо, което мисли, но не би изрекъл иначе.като има бутнат къщите точно зимата на студа къде ще отидат ?!?!да измрат на студа ли ?! и как стана инцидента и веднага на другия ден гутнаха махалата ?!?! това никога не е ставало ?!?!

173

Анонимен

преди 5 години

Цялата омраза на ..ганите обира Каракачанов и партията на патриотите. А не се отчита, че всъщност той не може нищо да нарежда без решение на Герб и ББ, които сега са се снишили ниско ни лук яли, ни лук мирисали , сякаш не управляват вече почти 10г. Избори идват и те трябва да са доброто ченге за "електората".

172

Сержант

преди 5 години

До АнонименНищо не го чака. Ако се върне след 1 година, кой ще си спомня за него и кой ли ще го търси.

171

До 178

преди 5 години

Омразата е хубаво нещо . Виж как ни мразят ромуланците и това ги прави единни.

170

Анонимен

преди 5 години

Българите са "***" сиреч неверници, интересно в какво вярва един ръждавелник който не знае да чете и пише, не може дори да назове рожденната си дата, на въпроса кой е Левски казва че е футболист и като му дотрябват пари посича с тесла някое момиче (да си спомним Вероника), интересно в какво?

169

И не само това;

преди 5 години

Да се провери това лице за колко деца получава пари в Германия, Испания.И ЗАКАНИТЕ- това е ИСТИНСКИЯТ ОБРАЗ на този етнос!Терористи: да не се чудим как пламват къщи и гори; а има БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ-НЕ го заслужава!!!!

168

Анонимен

преди 5 години

Този за първото видео ще яде бой от българите, а за второто ще яде бой от сиgаните. Ха-ха, докъде водят прибързаните закани

167

Анонимен

преди 5 години

Можело да се извини значи. Ама първо са го потърсили от МВР да му го напомнят любезно.

166

художника

преди 5 години

Ето как всеки може да се превърне в порядъчен гражданин. След първото му изказване, държавата го взе на мушка и образува досъдебно производство. Става ясно, че когато държавата работи, хората в нея ще живеят спокойно, ще живеят добре и ще си плащат данъците с кеф. Точно това е "Ефектът на счупения прозорец". Който не знае за какво иде реч, нека прочете тази статия!

165

2+2

преди 5 години

1.Бутане на всичко незаконно2.Кастрация за секс с малолетна3.Гласуване само за грамотни4.Връщане на смъртното наказания5.Отмяна на съдебното споразумение за второ и следващо престъпление.

164

Анонимен

преди 5 години

ДАНС да го чака на границата да му благодари за извинението

163

Анонимен

преди 5 години

Навремето е имало решения за такива около Дунав. Сега с толерастия до къде стигнахме.