13

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

12

Анонимен

преди 5 години

Наглите Тикви как популистки прехвърлят горещия картоф. Все едно че ЕРП-тата определят цената на тока, а не Правителството, разбирай Дебелака от Банкя.

11

Анонимен

преди 5 години

Ot tosi ikonomicheski bg sektor vijdame jici i tea dve suratita...ama dosta...tamno....neprogledno.... kade aljazira da pokazva belite fakti....

10

Шопо

преди 5 години

Как да не сте променяли цените на тока през последните 3 години ,бе Гаргамел ?! Ей !!! Какъв лъжец !!!

9

Анонимен

преди 5 години

А бе будали увеличете го със 100%. Никой от пъзливото българско племе няма да протестира. Нали ги пребройхте протестиращите последния път 21 човека.

8

Анонимен

преди 5 години

Няма да е 20% Благодарение на г-н Иванов ще е 19,9%. Нека му благодарим.

7

Водата в София

преди 5 години

В приетата оферта беше предвидено за първите пет години загубите на вода да паднат от 60% на 30%, т.е. всяка година да намаляват с по 6%.*Какво стана всички виждаме и ... плащаме за мафиотската концесия. Сега цената е 2.585 лева за кубик.

6

Аз

преди 5 години

Забележете: Ще има проверка на ЕРП-тата, която ще се състои в ПРОВЕРКА НА ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ НА БИТОВИ И БИЗНЕС АБОНАТИ!?!

5

Водата в София

преди 5 години

В края на 1999 г.беше сключена концесията за водата в София. Тогава Столичният общински съвет одобри за концесионер на ВиК-системите в града английската фирма Интернешънъл Уотър лимитид и упълномощи кмета Софиянски да сключи договор. Интернешънъл Уотър спечели концесията с обещаната най-ниска цена от 0,405 лв. за куб. м вода през първата година и осреднена цена от 0,435 лв. за куб. м през целия период на концесията. В приетата оферта беше предвидено за първите пет години загубите на вода да

4

Анонимен

преди 5 години

Когато Мафиянски от СДС подари ВиК София, цената на водата беше 67 ст./кубик. Сега е 2,585 лева, т.е. почти 4 пъти увеличение на цената и никакви инвестиции за намаляване на загубите. Огромните печалби се изнасят от България.

3

ИВАН ИВАНОВ

преди 5 години

Стар кадър на СДС, ОДС спокойно се прехвърли в ГЕРБ. Откакто Мафиянски даде водата на София, щото неграмотните българи не могат да я управляват с обещание да паднат УЖ загубите от 60% до 20% /нищо не се прави/ не се сменят тръби , а само при аварии. Обаче водата поскъпна 10 пъти. Тока независимо от цената на петрола ВСЕ НАГОРЕ....

2

ТЕ ИСКАТ 100%

преди 5 години

Ама ние от ГЕРБ се борим за вас и им даваме само 50% увеличение

1

Анонимен

преди 5 години

Овчици, спокойно. Тока няма да се вдигне с 15-20% от юли месец но с 10% гарантирано! ЕРП-та ще искат 20%, а КЕВЪР ще се пребори до 10%, на свой ред БОЙКО ще ги изкара герой и овчиците ще станат още по-бедни.